Registres trobats: 7
Títol | Analisis de riesgos y control de puntos criticos (A.R.C.P.C.) del proceso de fabricacion de chocolate |
Autor | RUBIO, E. GOMEZ, M. CABALLERO, P.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 137-143 |
Descriptors | Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Fabricacio Xocolata |
Títol | Bebida de dioses al alcance de todos. Vino de cacao y otras exquisiteces de chocolate |
Autor | VANGUARDIA, LA |
Dades Font | Vanguardia, La - Enero 2008 - V: - N: , Pg: 1 pp. |
Descriptors | Produccio de vi Elaboracio de vi Vi Cacao Vi cacao Maridatge Xocoati Xocolata Xili |
Localització | C 24/72 |
Títol | Dulce |
Autor | KNOLL, R. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Junio-Julio 2008 - V: - N: 66, Pg: 78 |
Descriptors | Llengua Gust Sentits Aliments Caloria Hidrats de carboni Industria alimentaria Vi Most Fruita Fermentacio Fructosa Xocolata Vi dol? |
Títol | El cacao y el chocolate, una amarga y dulce delicia del Nuevo Mundo |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. BERNEDO CORNEJO, J.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2006 - V: XXV- N: 210, Pg: 95-101 |
Descriptors | Cacao Xocolata Historia Preparacio Elaboracio Fermentacio |
Títol | Evaluacion microbiologica de una fabrica de chocolate durante la aplicacion del sistema HACCP |
Autor | FOGLIATTO MARIOT, R. CESAR TONDO, E. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 73-78 |
Descriptors | Avaluacio microbiologica Fabrica de xocolata HACCP Xocolata Sistema HACCP Seguretat Analisi i control de punts critics |
Títol | Ocratoxina A en distintos tipos de chocolate y preparados de cacao en polvo comercializados en Espa?a y otros paises extranjeros |
Autor | BURDASPAL, P.A. LEGARDA, T.M. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2003 - V: - N: 347, Pg: 143-153 |
Descriptors | Ocratoxina A Xocolata Cacao en pols Espanya Comercialitzacio |
Títol | Tendencias de chocolate |
Autor | SUEIRO, E. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 223, Pg: 44-52 |
Descriptors | Historia Xocolata Cacao Caracteristiques Caracteristiques sensorials |