Registres trobats: 5
Títol | El cacao y el chocolate, una amarga y dulce delicia del Nuevo Mundo |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. BERNEDO CORNEJO, J.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2006 - V: XXV- N: 210, Pg: 95-101 |
Descriptors | Cacao Xocolata Historia Preparacio Elaboracio Fermentacio |
Títol | El secado de las frutas, una antigua y moderna forma de conservacion |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. ALVAREZ RABANAL, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 97-104 |
Descriptors | Fruita Assecament Conservacio Tractament previ |
Títol | Fisico quimica del cafe y la cafetera italiana |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. ALVAREZ RABANAL, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 70-80 |
Descriptors | Cafe Cafetera italiana Fisicoquimica Quimica Infusio Torrat Molturacio |
Títol | La soja una legumbre con multiples aplicaciones |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 109-116 |
Descriptors | Soja Soia Llegum Consum Germinat Fermentat Llet de soja Llet de soia Oli de soia Oli de soja Isoflavones Lecitina |
Títol | Requeson y otras formas de aprovechar el suero de los quesos |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. ALVAREZ RABANAL, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 48-52 |
Descriptors | Formatge Mato Serum Residus alimentaris Lactics |