Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Lecitina

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Additius amb valor afegit
Autor SOTO, E.   TERRES, L.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19
Descriptors Additius Valor afegit Lecitina Acid fosforic Fosfats Mido Fibra Vitamina

Títol Additius amb valor afegit
Autor SOTO, E.   TERRES, L.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19
Descriptors Additius Lecitina Acid fosforic Fibra Mido Vitamina Fosfats

Títol Empleo de lecitina sin aceite en panaderia y bolleria
Autor BONEKAMP, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 105-107
Descriptors Lecitina Forn Brioixeria Fleca

Títol Enzims: fent que les coses passin
Autor PSZCZOLA, D.E.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 44-49
Descriptors Enzims Proteines Lecitina Proteines encreuadores

Títol La alternativa natural: el procesado de la lecitina
Autor BONEKAMP, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1998 - V: - N: 9, Pg: 107-110
Descriptors Lecitina

Títol La soja una legumbre con multiples aplicaciones
Autor MARTINEZ PONS, J.A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 109-116
Descriptors Soja Soia Llegum Consum Germinat Fermentat Llet de soja Llet de soia Oli de soia Oli de soja Isoflavones Lecitina

Títol La soja y sus virtudes en alimentacion y salud humana
Autor GOMEZ GARAY, A.  
Dades Font Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2006 - V: 13- N: 4, Pg: 91-96
Descriptors Soja Soia Alimentacio Dieta mediterrania Qualitat nutricional Isoflavones Lecitina Acids grassos

Títol Lecitina: un ingrediente natural muy versatil
Autor CLEMENT, J.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 63-65
Descriptors Lecitina Emulsio Productes alimentaris