Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Emulsio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol La homogeneizacion en la fabricacion del helado: calidad y seguridad para el consumidor
Autor FERRER TOMAS, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 74-78
Descriptors Homogeneitzacio Fabricacio de gelats Qualitat Seguretat del consumidor Gelats Industria lactica Emulsio Homogeneitzador

Títol Las membranas liquidas de emulsion como alternativa en la recuperacion de productos alimentarios. Aplicacion a la extraccion de acido citrico obtenido en procesos fermentativos
Autor BODALO, A.   GOMEZ, E.   LEON, G.   GUZMAN   M.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 157-163
Descriptors Membrana liquida Emulsio Productes alimentaris Extraccio Acid citric Fermentacio

Títol Lecitina: un ingrediente natural muy versatil
Autor CLEMENT, J.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 63-65
Descriptors Lecitina Emulsio Productes alimentaris

Títol Mannoprotein of Saccharomyces cerevisiae is an effective bioemulsifier, The
Autor CAMERON, D.R.   COOPER, D.G.   NEUFELD, R.J.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 54 - juny 1988 - V: - N: 6, Pg: 1420-1426
Descriptors Mannoproteines Paret cel.lular Bioemulsionador Emulsio Etanol Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 9/111

Títol Propiedades funcionales de proteinas lacteas
Autor RIERA RODRIGUEZ, F.  
Dades Font Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 43-43
Descriptors Propietats funcionals Proteines lactiques Emulsio Escumacio Gelificacio Aliments Industria lactica industria lletera

Títol Review: Confocal scanning laser microscopy. A poweful tool in food science
Autor FERRANDO, M.   SPIESS, W. E. L  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - august 2000 - V: - N: 4, Pg: 267-284
Descriptors Fluorescencia Microbiologia Emulsio Microscopia laser confocal Aliments