Registres trobats: 4
Títol | Efectos en la salud de los ingredientes lacteos funcionales |
Autor | RECIO, I. LOPEZ-FANDI?O, R. |
Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2005 - V: 12- N: 4, Pg: 121-131 |
Descriptors | Lactics Lactics funcionals Ingredients funcionals Proteines lactiques Peptid bioactiu Lipids funcionals Carbohidrats prebiotics Salut |
Títol | Estabilidad de proteinas lacteas: inmunoglobulinas. Caracteristicas fundamentales y tecnicas para determinar su actividad |
Autor | ALVAREZ, A. et al |
Dades Font | Alimentaci?n Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 68-76 |
Descriptors | Proteines lactiques Inmunoglobulines |
Títol | Obtencion de peptidos bioactivos a partir de proteinas lacteas |
Autor | FERNANDEZ, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 24-29 |
Descriptors | Proteines lactiques Peptid bioactiu |
Títol | Propiedades funcionales de proteinas lacteas |
Autor | RIERA RODRIGUEZ, F. |
Dades Font | Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 43-43 |
Descriptors | Propietats funcionals Proteines lactiques Emulsio Escumacio Gelificacio Aliments Industria lactica industria lletera |