Registres trobats: 8
Títol | Caracterizacion de levaduras de vino ecologico de la denominacion de origen de Montilla-Morales |
Autor | SANCHO, M. ANDUJAR, I. ALMABOUADA, K. FERNANDEZ, A. SANCHO, E.D. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 78-80 |
Descriptors | Vi ecologic Llevats Saccharomyces cerevisiae Montilla-Moriles |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Conservacion de alimentos mediante acidificacion |
Autor | FERNANDEZ, A. ALVAREZ ORDO?EZ, A. BERNARDO, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 46-49 |
Descriptors | Aliments Conservacio d'aliments Acidificacio Activitat antimicrobiana Toxicitat |
Títol | Elaboracion de queso del Cebreiro con leche ecologica. Controles fisicoquimicos, microbiologicos y sensoriales asociados |
Autor | FERNANDEZ, A. VEIGA, M.J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 38-41 |
Descriptors | Formatge Llet Elaboracio Analisi Analisi fisicoquimica |
Títol | Las bacterias lacticas como microorganismos probioticos (I). Perspectiva historica, criterios de seleccion y efectos probioticos |
Autor | ZABALA, A. MARTIN, R. LANGA, S. FERNANDEZ, A. REVIRIEGO, C. MARIN, M.L. FERNANDEZ, L. RODRIGUEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 58-64 |
Descriptors | Bacteris lactics Microorganismes probiotics Industria lactia Industria lletera Probiotics |
Títol | Las bacterias lacticas como microorganismos probioticos (y II). Seguridad de las bacterias lacticas probioticas |
Autor | MARTIN, R. ZABALA, A. LANGA, S. FERNANDEZ, A. REVIRIEGO, C. MARIN, M.L. FERNANDEZ, L. RODRIGUEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 88-94 |
Descriptors | Bacteris lactics Microorganismes probiotics Activitat metabolica Transferencia genetica Enterococcus |
Títol | Obtencion de peptidos bioactivos a partir de proteinas lacteas |
Autor | FERNANDEZ, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 24-29 |
Descriptors | Proteines lactiques Peptid bioactiu |
Títol | Poda de formacion del olivar |
Autor | PASTOR, M. NAVARRO, C. VEGA, V. ARQUERO, O. HERMOSO, M. MORALES, J. FERNANDEZ, A. RUIZ, F. |
Dades Font | Comunicacion I+D Agroalimentaria ISSN: 84-87564-23-2 - 1995 - V: - N: 13, Pg: 24 p. |
Descriptors | Poda de formacio Olivera |
Títol | Recomendaciones generales sobre el abonado del olivo |
Autor | MORALES, J. FERNANDEZ, A. FRIAS, L. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Noviembre 1998 - V: - N: 75, Pg: 54-55 |
Descriptors | Adobament Ferlilitzacio Olivera Jaen |