Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
RODRIGUEZ, J.M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Aplicaciones de los enterococos en los quesos
Autor RODRIGUEZ, J.M.   ARROYO, R.   RODRIGUES, E.   ET.AL.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2007 - V: - N: 384, Pg: 67-75
Descriptors Formatge Bacteris Enterococcus

Títol Enterococos en la industria alimentara: ?buenos, feos o malos? III. Enterococos y quesos
Autor FERNANDEZ, L.   ARROYO, R.   RODRIGUEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 40-43
Descriptors Enterococcus Industria alimentaria Aliments Formatge Bacteris Lactics

Títol Enterococos y alimentos: ?una relacion controvertida?
Autor FERNANDEZ, L.   JIMENEZ, E.   MARTIN, R.   RODRIGUEZ, E.   MEDINA, M.   RODRIGUEZ, J.M.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 92-108
Descriptors Fermentacio Bacteris lactics Bacteris Enterococcus

Títol Las bacterias lacticas como microorganismos probioticos (I). Perspectiva historica, criterios de seleccion y efectos probioticos
Autor ZABALA, A.   MARTIN, R.   LANGA, S.   FERNANDEZ, A.   REVIRIEGO, C.   MARIN, M.L.   FERNANDEZ, L.   RODRIGUEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 58-64
Descriptors Bacteris lactics Microorganismes probiotics Industria lactia Industria lletera Probiotics

Títol Las bacterias lacticas como microorganismos probioticos (y II). Seguridad de las bacterias lacticas probioticas
Autor MARTIN, R.   ZABALA, A.   LANGA, S.   FERNANDEZ, A.   REVIRIEGO, C.   MARIN, M.L.   FERNANDEZ, L.   RODRIGUEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 88-94
Descriptors Bacteris lactics Microorganismes probiotics Activitat metabolica Transferencia genetica Enterococcus

Títol Limitaciones del analisis microbiologico de los alimentos
Autor RODRIGUEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 61-65
Descriptors Analisi microbiologica Limitacio Aliments Seguretat alimentaria

Títol Patogenos emergentes productores de toxiinfecciones alimentarias: factores de emergencia y caracteristicas generales
Autor RODRIGUEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 97-101
Descriptors Patogens emergents Toxiinfeccions alimentaries Salut