Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ET.AL.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Aplicaciones de los enterococos en los quesos
Autor RODRIGUEZ, J.M.   ARROYO, R.   RODRIGUES, E.   ET.AL.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2007 - V: - N: 384, Pg: 67-75
Descriptors Formatge Bacteris Enterococcus

Títol Influencia de un fitonutriente con fitohormonas en la expresion de antocianos y el color en uvas syrah y cabernet sauvignon
Autor PARRADO, J.   GARCIA-MARTINEZ, A.   ESCUDERO-GILETE, M.L.   ET.AL.  
Dades Font Avances en ciencias y t?cnicas enol?gicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 265-267
Descriptors Vi Raim Antocians
Localització 663.2(063) Con

Títol Metabolisme de compostos fenolics per bacteris lactics del vi
Autor RODR?GUEZ, H   LANDETE, J.M.   DE LAS RIVAS, B.   ET.AL.  
Dades Font ACE revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2007 - V: 24- N: 79, Pg: 4-8
Descriptors Vi bacteris lactics Compostos fenolics Fermentacio malolactica

Títol Preparacion de extractos enzimaticos acuosos ricos en polifenoles y alta capacidad antioxidante a partir de sub-productos de la vinificacion
Autor GARCIA MARTINEZ,A.   PARRADO, J.   CREMADES, O.   ET.AL.  
Dades Font Avances en ciencias y t?cnicas enol?gicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 262-264
Descriptors Vinificacio Antioxidants Hidrolisi enzimatica Residus vitivinicoles
Localització 663.2(063) Con