Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Antocians

Resultat de la cerca

Registres trobats: 103


Títol Acquisition recentes sur l'arome des vins roses. Partie 1: caracterisation de l'arome, etude du potentiel aromatique des raisins et des mouts
Autor MURAT, M.L.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 27-30
Descriptors Aroma Vi rosat Potencial aromatic Raim Most Antocians Practiques enologiques

Títol Adapter la vinification des rouges a la matiere premiere
Autor I.A.  
Dades Font Viti de la Vigne au Vin ISSN: 0757-4673 - Juliol-Agost 2005 - V: 29- N: 309, Pg: 4-5 (dossier)
Descriptors Vi negre Vinificacio Materia primera Antocians Fermentacio alcoholica Extraccio

Títol Adicion de taninos enologicos al comienzo de la maceraci?n de Pinot Noir: resultado de la estabilizacion del color
Autor LLODRA, D.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: 88, Pg: 42-47
Descriptors Elaboracio de vi Pinot noir Pinot negre Estabilitzacio del color Maceracio Antocians Precipitacio Proteines

Títol Adsorcion de los antocianos por las paredes de las levaduras
Autor MORATA, A.   GOMEZ CORDOBES, M.C.   CALDERON, F.   COLOMO, B.   GONZALEZ, M.C.   SUAREZ LEPE, J.A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 155-157
Descriptors Adsorcio Antocians Llevats
Localització 663.2 JOR

Títol Alternativa no instrumental para determinar el momento optimo para el descube
Autor ESPINOSA, L. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 65-67
Descriptors Maceracio Tanins Polifenols Colorants Antocians Sagnament

Títol Analysis of anthocyanins in Vitis vinifera wines and red coulors versus aging by HPLC and spectrophotometry
Autor McCLOSKEY, L. P.   YENGOYAN, L. S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 257-261
Descriptors Analisi Antocians Vi negre Vitis vinifera HPLC Cromatografia de liquids Cabernet sauvignon Espectrofotometria Envelliment
Localització C 3/51

Títol Anthocyanes. La secherresse boosteur de pigments
Autor FAVRE, S.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2011 - V: - N: 373, Pg: 33-35
Descriptors Antocians Tanins Estres hidric

Títol Antocianos de variedades tintas cultivadas en la Mancha: Perfiles varietales caracteristicos de la uva y de los vinos monovarietales, y evolucion durante la maduracion de la baya
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.   GARCIA ROMERO, E.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2004 - V: XLI- N: 352, Pg: 127-139
Descriptors Antocians Cabernet sauvignon Cencibel Diferenciacio varietal Garnatxa Garnatxa tintorera Maduresa fenolica Merlot Syrah Raim negre Vi negre Baia Garnacha Garnacha tintorera

Títol Antocianos diferenciadores de los vinos tintos de las variedades Cencibel, Cabernet Sauvignon, Merlot y Mencia , y su evolucion durante la crianza
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.   GONZALEZ RODRIGUEZ, J.M.   GARCIA ROMERO, E.   CABEZUDO IBA?EZ, M?.D.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 59-65
Descriptors Varietats de ra?m Raim Ampelografia Cencibel Caberenet sauvignon Merlot Mencia Antocians Vi negre Evolucio Crian?a Vi negre

Títol Antocianos: un grupo de pigmentos naturales. Aislamiento, identificacion y propiedades
Autor KUSKOSKI, E.M.   FETT, P.   ASUERO, A.G.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2002 - V: XXXIX- N: 339, Pg: 61-74
Descriptors Antocians Pigment natural Aillament Identificacio Propietats Historia Pigment

Títol Aplicacion de virutas de roble y taninos enologicos para la mejora y estabilizacion del color en vinos de Monastrell
Autor RODRIGUEZ-RODRIGUEZ, P.   PEREZ-PRIETO, L.J.   LOPEZ ROCA, J.M.   [et al.]  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2008 - V: - N: 115, Pg: 20-29
Descriptors Color Composicio fenolica Tanins enologics Vi Virutes Chips Estelles de fusta Monastrell Vi catala Estabilitzacio del color Antocians Antocianins Tanins Millora de la qualitat

Títol Application a douze vins rouges de vitis vinifera de la methode de separation (C.C.N.) et de dosage densitometrique des anthocyanes diglucosides.
Autor GOURZEIX, M.   HEREDIA, N.   LARDIN, J.  
Dades Font FV - agost 1970 - V: - N: 378, Pg: 2 p.
Descriptors Antocians Diglucosid Vi negre Metode de separacio Densitat
Localització FV 378

Títol Cambios inducidos por la fermentacion malolactica en vinos tintos cencibel (Tempranillo)
Autor DIAZ-MAROTO, C   GARCIA,E.   HERMOSIN,I.   CABEZUDO,M.D  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - abril 2001 - V: - N: 321, Pg: 143-151
Descriptors Acetaldehid Acid piruvic Antocians Fermentacio malolactica Leuconostoc oenos Tempranillo Ull de llebre

Títol Campanya 1991 a Cellers Scala Dei SA. Estudi de l'estructura polifenolica dels vins de reserva de Cellers Scala Dei SA
Autor ARNAL, J.  
Dades Font - setembre 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vinificacio Maduracio Polifenols Scala Dei Escaladei Priorat DO Varietats Vinya Antocians Tanins Estada en practiques
Localització (043) ARNAL BELLA

Títol Caracterisation de la composition en anthocyanes des principaux cepags de la Valle du Rhone
Autor PUECH, C.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 439-446
Descriptors Composicio Antocians Vall de Rhone
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Caracterisation des vins roses et clairets par una mesure objective de leur couleur
Autor GARCIA, C. M.   MEDINA, B.   SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - gener 1992 - V: - N: 913, Pg: 5 p.
Descriptors Vi rosat Claret Control de qualitat Color Analisi quimica Composicio Tanins Antocians Polifenols Colorimetria
Localització FV 913

Títol Caracteristicas fenolicas y de color de vinos de la variedad Merlot
Autor GOMEZ CORDOVES, C.   SUAREZ, R.   BARTOLOME, B.   SUAREZ LEPE, J.A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 62-66
Descriptors Caracteristiques fenoliques Vi Color Merlot Varietats Antocians Derivats antocianics

Títol Colorantes funcionales
Autor CALVO, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2003 - V: XXII- N: 180, Pg: 87-92
Descriptors Colorants funcionals Aliments Antocians Riboflavina Curcumina

Títol Comment l?ethylene stimule l?accumulation des anthocyanes dans les baies de raisin
Autor CHERVIN, C.   EL-KEREAMY, A.   ROUSTAN, J.P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2006 - V: 33- N: 119, Pg: 21-22
Descriptors Etile Antocians Acumulacio Raim

Títol Composicion antocianica de uvas y vinos producidos en Uruguay con las variedades Merlot, Cabernet-Sauvignon y Tannat
Autor GONZALEZ-NEVES, G. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2004 - V: XV- N: 94, Pg: 49-57
Descriptors Antocians Cabernet sauvignon Merlot Tannat Vi negre

Títol Composicion antocianica de vinos tintos jovenes monovarietales de la D.O. Navarra (Spain)
Autor NORIEGA, M.J.   CASP, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: d-rom
Descriptors Compostos Antocians Vi negre Vi jove Navarra DO Denominacio d'origen
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Contenido y evolucion de los antocianos en la maduracion de variedades autoctonas y foraneas
Autor VALLS, J. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4417-4421
Descriptors Antocians Maduracio Varietats autoctones Varietats foranes Evolucio

Títol Controle de l'etat de la matiere colorante rouge. Exemple d'evolution au cours de la vinification a diverses temperatures
Autor RIPONI, C.   BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.   BENARD, P.   MOUTOUNET, M.   ESCUDIE, J.L.   CAILLET, M.  
Dades Font Le Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 - 1985 - V: 102- N: 13-14, Pg: 331-335
Descriptors Antocians Estat del vi Color del vi Vinificacio Vi
Localització C 17/11

Títol Copigmentacio i piranoantocians. El paper dels flavonols i els acids hidroxicinamics en el color del vi
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, ISIDRO  
Dades Font ACE revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2007 - V: 24- N: 79, Pg: 12-20
Descriptors Vi Vi negre Flavonols Antocians Antocians monomers Compostos fenolics Acid hidroxicinamic Acid fenolic Coloracio Copigmentacio

Títol Cuantificacion y caracteristicas de la materia colorante en lias procedentes de vinos tintos de la zona Utiel-Requena
Autor ANTON AUSEJO, A.   LLUCH RODRIGUEZ, M.A.   PEREZ_MUNUERA, I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 60, Pg: 53-61
Descriptors Antocians Color Fenols Lies Vi

Títol Definition de l'unite-couleur rouge et mesure du nombre d'unites couleur rouge des solutions et poudres de pigments anthocyaniques.
Autor BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.  
Dades Font FV - abril 1977 - V: - N: 639, Pg: 3 p.
Descriptors Color Pigment Antocians Vi Determinacio
Localització FV 639

Títol Definition de l'unite-couleur rouge et mesure du nombre d'unites- couleur rouge des solutions concentrees et poudres de pigments anthocyaniques.
Autor BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.  
Dades Font FV - juny 1989 - V: - N: 839, Pg: 3 p.
Descriptors Color Antocians Pigment Vi
Localització FV 839

Títol Determinacion y control del estado hidrico de la vid. Efectos morfologicos y fisiologicos de la restriccion hidrica en vides
Autor OJEDA, H.   DELOIRE, A.   WANG, Z.   CARBONNEAU, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2004 - V: XV- N: 90, Pg: 27-43
Descriptors Aigua Antocians Sucre Potencial hidric de les fulles Vinya

Títol Determination des anthocyanes et des tanins de raisins rouges. Etude statistique d'echantillons
Autor VALOUIKO, G.G.   BOJARSKI, V.M.  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 714, Pg: 3 p.
Descriptors Raim negre Most Vi Analisi Composicio Tanins Antocians Reactiu de Folin-Ciocalteu Compostos fenolics Vinificacio Determinacio Identificacio
Localització FV 714

Títol Determination des anthocyanes et des tanins des raisins rouges. Etude statistique de l'echantillonnage.
Autor BLOUIN, J.   VIDAL, M.   GABORIAUD, F.  
Dades Font FV - abril 1979 - V: - N: 686, Pg: 4 p.
Descriptors Antocians Tanins Raim negre Determinacio Constituents
Localització FV 686

Títol Diferencias entre el perfil antocianico de uvas y vinos de variedades espa?olas y el de uvas y vinos de algunas variedades francesas
Autor REVILLA, E.   GARCIA BENEYTEZ, E.   CABELLO, F.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Perfil antocianic Raim Vi espanyol Vi frances Antocians
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Differenciation des vins. Etude de la maceration
Autor RIZZON, L. A.   MEDINA, B.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 786, Pg: 10 P.
Descriptors Identificacio Vi Maceracio Constituents Vinificacio Analisi multidimensional Antocians
Localització FV 786

Títol Differenciation des vins. Evolution des constituants du vin en fonction de la duree de maceration
Autor KOVAC, V.  
Dades Font FV - setembre 1982 - V: - N: 756, Pg: 6 p.
Descriptors Vi Maceracio Antocians Vinificacio Composicio Constituents
Localització FV 756

Títol Disolventes para la extraccion de la materia colorante de orujos
Autor ORTIZ JIMENEZ, Rosa  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1991 - V: - N: 13, Pg: 60-62
Descriptors Brisa Antocians Colorants Dissolvent Pigment

Títol Dosage des ployphenols. Comment fixer la date de recolte?
Autor BELLINI, M-L.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - Juin 1998 - V: - N: 231, Pg: 40-42
Descriptors Dosatge Dosificacio Polifenols Antocians Tanins

Títol Efecto de nuevas tecnicas de vinificacion sobre el perfil antocianico de vinos de Monastrell, Syrah y Cavernet Sauvignon
Autor HERNANDEZ, A.   GIL, R.   BAUTISTA, A.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 417-419
Descriptors Vinificacio Vi Color Antocians Enzims Congelacio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecto del tipo de conduccion del vi?edo sobre la sintesis de antocianos en vitis vinifera I. CV. 'Cesanese di Affile'
Autor CECCHINI, F. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 25 de juny 2005 - V: LX- N: 3072, Pg: 2118-2122
Descriptors Conduccio de la vinya Antocians Sintesi Vitis vinifera L. Cesanese di Affile

Títol Efecto del tipo de conduccion del vi?edo sobre la sintesis de antocianos en vitis vinifera I. CV. Cesanese di Affile
Autor CECCHINI, F. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4422-4428
Descriptors Antocians Conduccio de la vinya Vitis vinifera Cesanese di Affile Sintesi

Títol El Roble y el vino
Autor RUIZ, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 24-28
Descriptors Vi Roure Botes de roure Envelliment Gust Color Residus Antocians Crian?a

Títol Empleo de la espectrofotometria de UV-VIS en enologia
Autor GUZMAN, M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2002 - V: II- N: 8, Pg: 75-77
Descriptors Espectrofotometria UV-VIS Enologia Color Polifenols Antocians

Títol Estabilizacion del color en vino tinto mediante utilizacion de microoxigenacion y chips de madera de roble
Autor PUERTAS, B.   CANTOS, E.   JIMENEZ, M.J.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 361-363
Descriptors Vi negre Chips Antocians Color Microoxigenacio Syrah
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estimation qualitative de la matiere colorante du vin rouge.
Autor BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 796, Pg: 4 p.
Descriptors Colorants Color Vi negre Control de qualitat Cromatografia Antocians Constituents
Localització FV 796

Títol Estrazione delle antocianine monoglucosidate durante la macerazione
Autor BONATTI, A.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 323-327
Descriptors Extraccio Antocians Maceracio
Localització 663.2 Sim

Títol Estudio de la composicion fenolica, familias de antocianos, y colorimetrica de vinos merlot monovarietales en funcion de la a?ada y del envejecimiento
Autor SUAREZ, R.   BARTOLOME, B.   GOMEZ CORDOBES, C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 161-163
Descriptors Composicio fenolica Antocians Vi Merlot Envelliment
Localització 663.2 JOR

Títol Estudio de la extraccion de compuestos fenolicos de variedades tintas durante la vinificacion en la D.O. Penedes
Autor PARDO CASTELLVI, R.   DE CASTRO MARTIN, J.J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2003 - V: XIV- N: 87, Pg: 37-42
Descriptors Antocians Color Compostos fenolics Maceracio Tanins Vi negre

Títol Estudio de la maduracion de los cultivares 'Tempranillo' "Cabernet Sauvignon" y 'Shiraz' en dos campa?as de climatologia anomala (2003 y 2007) II. Madurez Fenolica
Autor GUERRA, M. T.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2010 - V: XII- N: 63, Pg: 32-36
Descriptors Raim Polifenols Maduresa Antocians Tanins Canvi climatic 2003 2007 Tempranillo Cabernet sauvignon Shiraz Climatologia Maduresa fenolica

Títol Estudio y optimizacion de un metodo analitico para la estimacion de los parametros de madurez fenolica de la uva tinta
Autor FRAGOSO, S.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 364-366
Descriptors Raim negre Maduresa fenolica Polifenols Antocians
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudio y optimizacion de un metodo analitico para la estimacion de los parametros de madurez fenolica de uvas tintas
Autor FRAGOSO GARCIA, S.   MESTRES SOLE, M.   BUSTO BUSTO, O.  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2009 - V: XI- N: 58, Pg: 38-43
Descriptors Maduresa fenolica Polifenols Antocians Optimitzacio Metode analitic Compostos fenolics Raim Vi negre Extraccio

Títol Etude de l'evolution des anthocyanes en fonction de la duree de maceration
Autor BERTRAND, M. A.   SALAGOYTY-AUGUSTE, M. H.   GAUTHIER, M.  
Dades Font FV - setembre 1982 - V: - N: 761, Pg: 4 p.
Descriptors Maceracio Vi rosat Antocians Efectes
Localització FV 761

Títol Etudes sur l?extraction des composes phenoliques (anthocyanes et tanins) au cours de la vinification en rouge
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 628-634
Descriptors Extraccio Compostos fenolics Antocians Tanins Vinificacio en negre
Localització C 19/42

Títol Evaluation du taux de polymeres de la matiere colorante des mouts, des mouts concentres et des vins.
Autor CORDONNIER, R.   BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.   GUETOV, G.   SALGUES, M.   BIRON, C.   PLANQUE, J.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 666, Pg: 3 p.
Descriptors Polimers Most concentrat Vi Colorants Color Monomer Antocians
Localització FV 666

Títol Evolucion de los antocianos prmenorizados en vino tinto tratado con chips y barricas de roble
Autor ALAMO SANZA, M.   CASADO FERNANDEZ, L.   MERINO GARCIA, S.   NEVARES DOMINGUEZ, I.   CARCEL CARCEL , L.   NAVAS GRACIA, L.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 128-130
Descriptors Antocians Vi Barrica Roure Botes
Localització 663.2 JOR

Títol Evolucion de los caracteres madurativos de las variedades tintas listan negro y negramolle
Autor GONZALEZ GONZALEZ, JOSE LUIS   HERNANDEZ CABRERA, MIGUEL ANGEL   DIAZ GONZALEZ, ELADIO   DARIA MARTIN, JACINTO  
Dades Font Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2001 - V: - N: 76, Pg: 27-36
Descriptors Antocians Maduracio fenolica Raim negre Listan negre Negramolle

Títol Evolucion de los compuestos fenolicos de vinos tintos obtenidos con diferente tiempo de maceracion
Autor PARDO, F.   NAVARRO, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1994 - V: - N: 34, Pg: 51-59
Descriptors Fenols Polifenols Vi negre Maceracio Antocians Envelliment Absorcio

Títol Evolucion de los indices de estimacion del potencial polifenolico durante la maduracion de uvas tintas en el sur de Uruguay
Autor GONZALEZ NEVES, G.   FERRER, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Agosto 2005 - V: - N: 99, Pg: 36-43
Descriptors Antocians Maduracio Potencial polifenolic Tanins Tannat Uruguai Raim negre

Títol Formacion de vitisinas durante la fermentacion de vinos tintos
Autor MORATA, A. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 61-65
Descriptors Vitisina Fermentacio Vi negre Pigment Antocians Raim

Títol Formation of anthocyanin-derived pigments in experimental red wines
Autor VIVAR-QUINTANA, A.M.   SANTOS-BUELGA, C.   FRANCIA-ARICHA, E.   RIVAS-GONZALO, J.C.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 347-352
Descriptors Antocians Color del vi Vi Vi negre Vitisina Acetaldehid

Títol High-pressure liquid chromatographic separation of authocyanins of Vitis vinifera
Autor NAGEL, C. W.   WULF, L. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 42-49
Descriptors Cromatografia de gasos Vitis vinifera HPLC Pigment Cabernet sauvignon Raim Antocians Hidrolisi
Localització C 4/14

Títol Incidencia de diferentes clarificantes enologicos, en los compuestos fenolicos
Autor CASTRO, J. J. de   ROVIRA, J. M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 55-64
Descriptors Vi Color Clarificant Clarificacio Penedes DO Analisi Polifenols Filtracio Antocians Espectrofotometria Catequines

Títol Influencia de distintas dosis y momentos de aplicacion del riego sobre la madurez tecnologica y fenolica de uvas tintas cv Tempranillo en Extremadura
Autor VALDES SANCHEZ, M.E. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 191-200
Descriptors Deficit hidric pH Acid malic Antocians Potencial hidric Tempranillo Irrigacio Maduracio fenolica
Localització 6348(462.221.2) JOR

Títol Influencia de la clorosis ferrica sobre el rendimiento fotosintetico del vi?edo CV. Tempranillo
Autor MARTIN, P.   GONZALEZ, M.   NU?EZ, L.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 437-439
Descriptors Antocians Fluorescencia Qualitat Tempranillo Clorosi ferrica
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia de la densidad de descube sobre la extraccion polifenolica y el color en la variedad mencia
Autor GOMEZ, P.E.   RODRIGUEZ, B   VAZQUEZ FERNANDEZ, E.M.   VAZQUEZ MONTES, M.T.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 1999 - V: - N: 61, Pg: 50-55
Descriptors Antocians Compostos fenolics Trasbals Tanins Vi

Títol Influencia de la edad del vi?edo en el perfil de antocianos de vitis vinifera L. CV Tempranillo en la DO Ribera del Duero
Autor MORATA, A. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero - Febrero 2004 - V: VI- N: 27, Pg: 38-41
Descriptors Vinya Antocians Vitis vinifera Tempranillo Ribera del Duero DO Edat Ull de llebre

Títol Influencia de las condiciones climaticas en la sintesis de antocianos durante la maduracion de las uvas de Vitis Vinifera L. CV. Merlot
Autor SUAREZ, R.   MARTIN ALVAREZ, P.   BARTOLOME, B.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg:
Descriptors Merlot Antocians Maduresa fenolica Clima
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia de un fitonutriente con fitohormonas en la expresion de antocianos y el color en uvas syrah y cabernet sauvignon
Autor PARRADO, J.   GARCIA-MARTINEZ, A.   ESCUDERO-GILETE, M.L.   ET.AL.  
Dades Font Avances en ciencias y t?cnicas enol?gicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 265-267
Descriptors Vi Raim Antocians
Localització 663.2(063) Con

Títol Influencia del tiempo de maceracion sobre el contenido de compuestos fenolicos en la vinificacion en tinto de uvas Monastrell
Autor NAVARRO, G.   PARDO, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 51-55
Descriptors Maceracio Compostos fenolics Vinificacio Vi Vi negre Monastrell Jumilla DO Raim Antocians Most Tanins Polifenols

Títol Isolement et dosage des petites quantites d?anthocyanes duglucosides dans les vins rouges
Autor BOURZEIX, M  
Dades Font FV - febrer 1967 - V: - N: 227, Pg: 5 p.
Descriptors Antocians Diglucosid malvi Vi negre Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 227

Títol Isomerizacion cis-trans de antocianos p-cumarilicos en vinos y uvas de Vitis Vinifera L.
Autor NU?EZ, V.   MONAGAS, M.   SUBERVIOLA, J.   BARTOLOME, B.   GOMEZ CORDOBES, C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 152-154
Descriptors Isomeritzacio Antocians Vitis vinifera
Localització 663.2 JOR

Títol L'analyse des anthocyanes
Autor ROGGERO, Jean-Pierre  
Dades Font Vigne, raisin, vin et sante. IIIe. Rencontre Internationale - maig 1993 - V: - N: 1700122923, Pg: 102-107
Descriptors Antocians Analisi
Localització 663.81 Ren

Títol La couleur des vins rouges. Les equilibres des anthocyanes et des tanins
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 195-217
Descriptors Color Vi negre Antocians Tanins Equilibri
Localització C 12/89

Títol La matiere colorante du raisin. Son extraction, sa purification en vue de son utilisation dans diverses industries.
Autor SALGUES, M.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1980 - V: - N: 590, Pg: 286-301
Descriptors Raim Colorants Color Extraccio Suc de fruita Composicio Antocians
Localització C 4/132

Títol La viticulture a l'aube du IIIe millenaire
Autor
Dades Font Journal international des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - - V: - N: Hors Serie, Pg: 1-171
Descriptors Viticultura Gra verd Ampelografia Baia Informatica Poliamines Vigor Antocians Aroma Vinya Compostos fenolics Eutipiosi Eutipa Apoplexia parasitaria Esca Eudemis Corc del raim
Localització 634.8 VIT

Títol Le dosage des anthocyanes libres dans les vins. Free Anthocyanins evaluation in wines.
Autor BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.   ESTRELLA, M. I.  
Dades Font FV - juny 1989 - V: - N: 840, Pg: 8 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Pigment Color Antocians Vi
Localització FV 840

Títol Los compuestos fenolicos. Incidencia sobre el metabolismo de las bacterias lacticas
Autor ROZES, N.  
Dades Font Maquinas, materiales y equipos tecnologicos en la extraccion de polifenoles de la uva en vinificacion - 2001 - V: XVI Cursos Rioja'01- N: , Pg: 197-209
Descriptors Compostos fenolics Bacteris lactics Metabolisme Efectes Flavonoides Tanins Acid fenolic Antocians
Localització 663.255 Cur

Títol Maceracio prefermentativa en fred. Aspectes tecnologics en l'elaboracio de vins de crian?a
Autor KOUNTOUDAKIS, N.   [et al.]  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 10-18
Descriptors Maduresa Maceracio prefermentativa en fred Neu carbonica Maduresa fenolica Vi negre Antocians Tanins Raim 2007 Treball d'experimentacio

Títol Mesure de la richesse potentielle des raisins en anthocyanes et polyphenols totaux
Autor BLOUIN, J.   CORDEAU, J.  
Dades Font - Mars 1978 - V: - N: , Pg: 476-488
Descriptors Raim Antocians Polifenols
Localització C 18/127

Títol Methode de recherche de traces d'anthocyanes dans les vins blancs. "Controle des vins blancs de blancs".
Autor SUDRAUD, M. P.   CLERMONT, S.  
Dades Font FV - febrer 1972 - V: - N: 402, Pg: 2 p.
Descriptors Antocians Vi blanc Color Colorants Acid clorhidric Determinacio
Localització FV 402

Títol Metodi per lo studio dei polifenoli dei vini.
Autor DI STEFANO, R.   CRAVERO, M.C.   GENTILINI, N.  
Dades Font L'Enotecnico - maig 1989 - V: - N: , Pg: 83-89
Descriptors Polifenols totals Vi Compostos fenolics Antocians
Localització C 6/99

Títol Mise en evidence de la stabilisation de la couleur par differents tannins de pepins de raisin
Autor KAHN, N.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 33-36
Descriptors Estabilitzacio Color Tanins Raim Antocians Cromatografia liquida

Títol Momento optimo de vendimia en funcion de los antocianos de la uva
Autor NU?EZ, V. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 317-329
Descriptors Vi negre Verema Maduracio fenolica Antocians Raim Moment optim de verema
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Nouvelle methode pour l'analyse de la malvine dans les vins rouges
Autor GUTIERREZ, Y.   SANTOS, C.   RIVAS, J. C.  
Dades Font FV - gener 1993 - V: - N: 936, Pg: 6 p.
Descriptors Vi negre Analisi Composicio Determinacio Identificacio Fluorimetria Antocians Malvina
Localització FV 936

Títol Obtencion de muestras estables en el tiempo para el seguimiento de la madurez fenolica. Estudio del efecto de la congelacion de uvas tintas sobre el color
Autor FRAGOSO, S.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 420-422
Descriptors Raim negre Maduresa fenolica Polifenols Antocians
Localització 663.2 (063) Con

Títol Optimisation de l'extraction et la stabilisation des polyphenols. Impact de l'utilisation d'une enzyme produite par fermentation semi-solide et d'un tanin active
Autor NEDJMA, M.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 13-17
Descriptors Polifenols Extraccio de polifenols Estabilitzacio polifenolica Enzims Vi negre Antocians Tanins Fermentacio semi solida Merlot negre 2007 Raim Perfil organoleptic Caracteristiques analitiques Analisi sensorial Tast

Títol Polyphenols : Les etapes de la transformation
Autor HUGOU, L.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1993 - V: - N: 173, Pg: 49-51
Descriptors Polifenols Antocians Vi negre Color Tanins Raim Envelliment Maduracio Vinificacio

Títol Prediccion de la concentracion de los compuestos fenolicos en extractos de uva tinta mediante espectroscopia de infrarrojo con transformada de fourier (FT-IR)
Autor FRAGOSO GARCIA, S.   MESTRES SOLE, M.   BUSTO BUSTO, O.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2009 - V: XI- N: 57, Pg: 46-49
Descriptors Maduresa fenolica Compostos fenolics Antocians FTIR Analisi multivariant Regressio lineal Raim negre

Títol Proteccion del color y aroma en vinos tintos mediante la formacion de derivados vinilfenolicos de antocianos
Autor MORATA, A.   ET AL  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 32-36
Descriptors Proteccio del color Vinilfenols d'antocians Antocians Vi negre Aroma Acid hidroxicinamic Descarboxilacio Llevats

Títol Recherche et identification de colorants synthetiques dans les vins et les jus de fruits (a l'exception des jus d'agrumes) par chromatographie sur papier. (Iere communication: Les colorants acides).
Autor NEY, M.  
Dades Font FV - abril 1972 - V: - N: 405, Pg: 3 p.
Descriptors Antocians Cromatografia Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Color
Localització FV 405

Títol Red wine quality: correlations between colour, aroma and flavour and pigment and other parameters of young Beaujolais
Autor JACKSON, M.G. ...(et al.)  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 715-727
Descriptors Vi negre Beaujolais Compostos fenolics Antocians Color Pigment Estadistiques Vi jove Vi novell Regressio lineal multiple Aroma Gust
Localització C 4/5

Títol Ruolo del clima e degli interventi colturali sulla sintesi degli antociani nell'uva (Vitis vinifera L. cv. Nebbiolo)
Autor GUIDONI, S.   FERRANDINO, A.   NOVELLO, V.  
Dades Font Quaderni della Scuola di specializzazione in scienze viticole ed enologiche ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internatizionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici: studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 79-98
Descriptors Clima Sintesi Antocians Raim Vitis vinifera Nebbiolo

Títol Seleccion clonal de tempranillo (1998-2006). Objetivo: aumentar la calidad mediante la seleccion de lcones de menor peso de racimo y baya
Autor PROVEDO EGUIA, J.I. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2007 - V: - N: 108, Pg: 35-41
Descriptors Clons Antocianines Antocianins Antocians Polifenols Variabilitat Variabilitat qualitativa Tempranillo

Títol Separation et dosage des anthocyanes diglucosides des vins.
Autor BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.  
Dades Font FV - agost 1970 - V: - N: 377, Pg: 4 p.
Descriptors Antocians Diglucosid Vi Determinacio Colorants
Localització FV 377

Títol Stability of anthocyanins from grape (Vitis vinifera L.)skins with tannic acid in a model system
Autor FAL?AO, L.D. et al.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 323-332
Descriptors Antocians Raim Vitis vinifera L. Acid tannic Copigmentacio

Títol Sur la presence d'anthocyanes diglucosides dans les raisins et les vins de vitis vinifera.
Autor BOURZEIX, M.   KOVAC, V.   HEREDIA, N.  
Dades Font FV - mar? 1968 - V: - N: 281, Pg: 5 p.
Descriptors Antocians Vi Raim negre
Localització FV 281

Títol Tanins-anthocyanes: une relation qui fait rougir
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1995 - V: - N: 196, Pg: 51-52
Descriptors Antocians Tanins Color Vi

Títol Tecnicas de evaluacion de la calidad de la vendimia
Autor BARCELO, J.-M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Gener 1999 - V: - N: 2735, Pg: 86-88
Descriptors Verema Avaluacio Qualitat Antocians Polifenols
Localització C 10/54

Títol Teneur en diglucoside malvoside de vins hybrides "Ottelo Noir" d'ages differents
Autor JANKOVIC, B.   ROGATKIN, M.   RADOSEVIC, J.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 624, Pg: 1 p.
Descriptors Vi Determinacio Dosificacio Dosatge Antocians Color Folin-Ciocalteu Diglucosid malvoside
Localització FV 624

Títol Terpeni ed antociani di alcune uve rosse aromatiche
Autor STEFANO, R. Di   CORINO, L.  
Dades Font Estratto dalla Rivista di Viticoltura e di Enologia di Conegliano - Ottobre 1984 - V: XXXVII- N: 10, Pg: 581-595
Descriptors Terpens Antocians Raim negre Raim aromatic Raim negre aromatic
Localització C 21/6

Títol Tratamientos con etanol favorecen la acumulacion de materia colorante en la uva de Tempranillo durante la maduracion
Autor GALLEGOS CABREJAS, J.I. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2005 - V: - N: 97, Pg: 38-44
Descriptors Antocians Color Composicio fenolica Etile Vitis vinifera Tempranillo Ull de llebre

Títol Tratamientos de micro-oxigenacion a escala industrial. Influencia sobre el color de un vino tinto tras seis meses de envejecimiento en botella y en barrica
Autor GONZALEZ, A.   NAVARRO, M.   AROZARENA, I.   CASP, A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 426-428
Descriptors Vi negre Color Envelliment Envelliment en barrica Envelliment en ampolles Microoxigenacio Antocians
Localització 663.2 (063) Con

Títol Valoracion de las caracteristicas organolepticas de vinos de uvas Bobal, Garnacha y Tempranillo
Autor CLIMENT, M. D.   PARDO, M. T.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 42-48
Descriptors Raim Varietats Ull de llebre Tempranillo Boval Vi Compostos polifenolics Fenols Antocians Analisi Composicio Components volatils Flavonols Proantocianidina Analisi sensorial Garnatxa Garnacha

Títol Vins de vitis vinifera et anthocyanes diglucosides
Autor BOURZEIX, M  
Dades Font FV - mar? 1967 - V: - N: 228, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Antocians Diglucosid Determinacio Vi rosat Vitis vinifera
Localització FV 228

Títol Viticultura de precision para una enologia de precision
Autor PALACIOS, A.  
Dades Font La Prensa del Rioja - Septiembre 2013 - V: - N: 205, Pg: 18-21
Descriptors Vinya Viticultura de precisio Enologia de precisio Antocians Produccio de vi

Títol Wine Quality: Correlations with Colour Density and Anthocyanin Equilibria in a Group of Young Red Wines
Autor SOMERS, T.C.   EVANS, M.E.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture - 1974 - V: - N: 25, Pg: 1369-1379
Descriptors Qualitat del vi Color Densitat Antocians Equilibri Vi negre jove
Localització C 19/25