Registres trobats: 3
Títol | Formacion de vitisinas durante la fermentacion de vinos tintos |
Autor | MORATA, A. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 61-65 |
Descriptors | Vitisina Fermentacio Vi negre Pigment Antocians Raim |
Títol | Influencia de la edad del vi?edo en el perfil de antocianos de vitis vinifera L. CV Tempranillo en la DO Ribera del Duero |
Autor | MORATA, A. et al. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero - Febrero 2004 - V: VI- N: 27, Pg: 38-41 |
Descriptors | Vinya Antocians Vitis vinifera Tempranillo Ribera del Duero DO Edat Ull de llebre |
Títol | Primeros criterios de seleccion de levaduras para la vinificacion en tinto |
Autor | MORATA, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivnicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4473-4476 |
Descriptors | Llevats Seleccio Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Glicerina Acetaldehid Estructura |