Registres trobats: 17
Títol | Antocianos: un grupo de pigmentos naturales. Aislamiento, identificacion y propiedades |
Autor | KUSKOSKI, E.M. FETT, P. ASUERO, A.G. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2002 - V: XXXIX- N: 339, Pg: 61-74 |
Descriptors | Antocians Pigment natural Aillament Identificacio Propietats Historia Pigment |
Títol | Aprovechamiento de residuos de prensa de uva tinta para la obtencion de pigmentos antocianicos |
Autor | BONILLA, F. BARON, R. MERIDA, J. MAYEN, M. MEDINA, M. |
Dades Font | XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 237-244 |
Descriptors | Pigment Antocianins Raim negre Residus Aprofitament |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Chromatographie a une et deux dimensions pour la recherche des pigments rouges d?hybrides dans les mouts et dans les vins |
Autor | GAROGLIO, P.G. STELLA, C |
Dades Font | FV - gener 1966 - V: - N: 188, Pg: 3 p. |
Descriptors | Cromatografia Pigment Color Vi Most |
Localització | FV 188 |
Títol | Definition de l'unite-couleur rouge et mesure du nombre d'unites couleur rouge des solutions et poudres de pigments anthocyaniques. |
Autor | BOURZEIX, M. HEREDIA, N. |
Dades Font | FV - abril 1977 - V: - N: 639, Pg: 3 p. |
Descriptors | Color Pigment Antocians Vi Determinacio |
Localització | FV 639 |
Títol | Definition de l'unite-couleur rouge et mesure du nombre d'unites- couleur rouge des solutions concentrees et poudres de pigments anthocyaniques. |
Autor | BOURZEIX, M. HEREDIA, N. |
Dades Font | FV - juny 1989 - V: - N: 839, Pg: 3 p. |
Descriptors | Color Antocians Pigment Vi |
Localització | FV 839 |
Títol | Disolventes para la extraccion de la materia colorante de orujos |
Autor | ORTIZ JIMENEZ, Rosa |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1991 - V: - N: 13, Pg: 60-62 |
Descriptors | Brisa Antocians Colorants Dissolvent Pigment |
Títol | Efecto de la maceracion pre-fermentativa en frio en la calidad de un vino tinto |
Autor | ORTEGA-HERAS, M. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2010 - V: 10- N: 418, Pg: 76-83 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa en fred Qualitat del vi Vi negre Compostos fenolics Composicio aromatica Propietats sensorials Pigment |
Títol | Effects of Irrigation and Pruning of Shiraz Grapevines on Subsequent Red Wine Pigments |
Autor | FREEMAN, B. M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 3, Pg: 23-26 |
Descriptors | Reg Irrigacio Regatge Vinya Sira Syrah Poda Vi negre Pigment |
Localització | C 6/72 |
Títol | Formacion de vitisinas durante la fermentacion de vinos tintos |
Autor | MORATA, A. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 61-65 |
Descriptors | Vitisina Fermentacio Vi negre Pigment Antocians Raim |
Títol | High-pressure liquid chromatographic separation of authocyanins of Vitis vinifera |
Autor | NAGEL, C. W. WULF, L. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 42-49 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vitis vinifera HPLC Pigment Cabernet sauvignon Raim Antocians Hidrolisi |
Localització | C 4/14 |
Títol | Las vitisinas o piranoantocianos; nuevos pigmentos identificados en el vino tinto |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio - Agosto 2004 - V: VI- N: 30, Pg: 22-24 |
Descriptors | Vitisina Piranoantocians Pigment Vi negre |
Títol | Le dosage des anthocyanes libres dans les vins. Free Anthocyanins evaluation in wines. |
Autor | BOURZEIX, M. HEREDIA, N. ESTRELLA, M. I. |
Dades Font | FV - juny 1989 - V: - N: 840, Pg: 8 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Pigment Color Antocians Vi |
Localització | FV 840 |
Títol | Mise en oeuvre de la synergie entre une preparation enzymatique et une levure pour augmenter et stabiliser la couleur des vins rouges |
Autor | FERMENT, E. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 8-10 |
Descriptors | Color del vi Vi negre Preparat enzimatic Estabilitzacio del color Llevats Pigment Syrah Fermentacio alcoholica |
Títol | Pigment Correlations Between Fruit and Vegetative Tissue in 10 Selections of Muscadine Grape |
Autor | GOLDY, R.G. et al. |
Dades Font | Journal of the American Society for Horticultural Science - 1987 - V: 112- N: 5, Pg: 883-885 |
Descriptors | Pigment Fruita Vegetals Muscadine Raim |
Localització | C 21/67 |
Títol | Red wine quality: correlations between colour, aroma and flavour and pigment and other parameters of young Beaujolais |
Autor | JACKSON, M.G. ...(et al.) |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 715-727 |
Descriptors | Vi negre Beaujolais Compostos fenolics Antocians Color Pigment Estadistiques Vi jove Vi novell Regressio lineal multiple Aroma Gust |
Localització | C 4/5 |
Títol | Spectral evaluation of young red wines: Anthocyanin equilibria, total phenolics, free and molecular SO2, "Chemical age" |
Autor | SOMERS, CHRIS EVANS, M. E. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0368-4075 - 1977 - V: 28- N: , Pg: 279-287 |
Descriptors | Antocianins Pigment Monomeric Polimeric Color Vi negre Dioxid de sofre SO2 |
Localització | C 12/40 |
Títol | The colours, pigment and phenol contents of young port wines: Effects of cultivar, season and site |
Autor | BAKKER, J. et al. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1986 - V: 25- N: , Pg: 40-52 |
Descriptors | Color Pigment Compostos fenolics Vi jove Influencia Lloc Cultiu Estacio |
Localització | C 20/29 |