Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Pigment

Resultat de la cerca

Registres trobats: 17


Títol Antocianos: un grupo de pigmentos naturales. Aislamiento, identificacion y propiedades
Autor KUSKOSKI, E.M.   FETT, P.   ASUERO, A.G.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2002 - V: XXXIX- N: 339, Pg: 61-74
Descriptors Antocians Pigment natural Aillament Identificacio Propietats Historia Pigment

Títol Aprovechamiento de residuos de prensa de uva tinta para la obtencion de pigmentos antocianicos
Autor BONILLA, F.   BARON, R.   MERIDA, J.   MAYEN, M.   MEDINA, M.  
Dades Font XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 237-244
Descriptors Pigment Antocianins Raim negre Residus Aprofitament
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Chromatographie a une et deux dimensions pour la recherche des pigments rouges d?hybrides dans les mouts et dans les vins
Autor GAROGLIO, P.G.   STELLA, C  
Dades Font FV - gener 1966 - V: - N: 188, Pg: 3 p.
Descriptors Cromatografia Pigment Color Vi Most
Localització FV 188

Títol Definition de l'unite-couleur rouge et mesure du nombre d'unites couleur rouge des solutions et poudres de pigments anthocyaniques.
Autor BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.  
Dades Font FV - abril 1977 - V: - N: 639, Pg: 3 p.
Descriptors Color Pigment Antocians Vi Determinacio
Localització FV 639

Títol Definition de l'unite-couleur rouge et mesure du nombre d'unites- couleur rouge des solutions concentrees et poudres de pigments anthocyaniques.
Autor BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.  
Dades Font FV - juny 1989 - V: - N: 839, Pg: 3 p.
Descriptors Color Antocians Pigment Vi
Localització FV 839

Títol Disolventes para la extraccion de la materia colorante de orujos
Autor ORTIZ JIMENEZ, Rosa  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1991 - V: - N: 13, Pg: 60-62
Descriptors Brisa Antocians Colorants Dissolvent Pigment

Títol Efecto de la maceracion pre-fermentativa en frio en la calidad de un vino tinto
Autor ORTEGA-HERAS, M.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2010 - V: 10- N: 418, Pg: 76-83
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Qualitat del vi Vi negre Compostos fenolics Composicio aromatica Propietats sensorials Pigment

Títol Effects of Irrigation and Pruning of Shiraz Grapevines on Subsequent Red Wine Pigments
Autor FREEMAN, B. M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 3, Pg: 23-26
Descriptors Reg Irrigacio Regatge Vinya Sira Syrah Poda Vi negre Pigment
Localització C 6/72

Títol Formacion de vitisinas durante la fermentacion de vinos tintos
Autor MORATA, A. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 61-65
Descriptors Vitisina Fermentacio Vi negre Pigment Antocians Raim

Títol High-pressure liquid chromatographic separation of authocyanins of Vitis vinifera
Autor NAGEL, C. W.   WULF, L. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 42-49
Descriptors Cromatografia de gasos Vitis vinifera HPLC Pigment Cabernet sauvignon Raim Antocians Hidrolisi
Localització C 4/14

Títol Las vitisinas o piranoantocianos; nuevos pigmentos identificados en el vino tinto
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio - Agosto 2004 - V: VI- N: 30, Pg: 22-24
Descriptors Vitisina Piranoantocians Pigment Vi negre

Títol Le dosage des anthocyanes libres dans les vins. Free Anthocyanins evaluation in wines.
Autor BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.   ESTRELLA, M. I.  
Dades Font FV - juny 1989 - V: - N: 840, Pg: 8 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Pigment Color Antocians Vi
Localització FV 840

Títol Mise en oeuvre de la synergie entre une preparation enzymatique et une levure pour augmenter et stabiliser la couleur des vins rouges
Autor FERMENT, E.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 8-10
Descriptors Color del vi Vi negre Preparat enzimatic Estabilitzacio del color Llevats Pigment Syrah Fermentacio alcoholica

Títol Pigment Correlations Between Fruit and Vegetative Tissue in 10 Selections of Muscadine Grape
Autor GOLDY, R.G. et al.  
Dades Font Journal of the American Society for Horticultural Science - 1987 - V: 112- N: 5, Pg: 883-885
Descriptors Pigment Fruita Vegetals Muscadine Raim
Localització C 21/67

Títol Red wine quality: correlations between colour, aroma and flavour and pigment and other parameters of young Beaujolais
Autor JACKSON, M.G. ...(et al.)  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 715-727
Descriptors Vi negre Beaujolais Compostos fenolics Antocians Color Pigment Estadistiques Vi jove Vi novell Regressio lineal multiple Aroma Gust
Localització C 4/5

Títol Spectral evaluation of young red wines: Anthocyanin equilibria, total phenolics, free and molecular SO2, "Chemical age"
Autor SOMERS, CHRIS   EVANS, M. E.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0368-4075 - 1977 - V: 28- N: , Pg: 279-287
Descriptors Antocianins Pigment Monomeric Polimeric Color Vi negre Dioxid de sofre SO2
Localització C 12/40

Títol The colours, pigment and phenol contents of young port wines: Effects of cultivar, season and site
Autor BAKKER, J. et al.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1986 - V: 25- N: , Pg: 40-52
Descriptors Color Pigment Compostos fenolics Vi jove Influencia Lloc Cultiu Estacio
Localització C 20/29