Registres trobats: 3
Títol | Formacion de vitisinas durante la fermentacion de vinos tintos |
Autor | MORATA, A. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 61-65 |
Descriptors | Vitisina Fermentacio Vi negre Pigment Antocians Raim |
Títol | Formation of anthocyanin-derived pigments in experimental red wines |
Autor | VIVAR-QUINTANA, A.M. SANTOS-BUELGA, C. FRANCIA-ARICHA, E. RIVAS-GONZALO, J.C. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 347-352 |
Descriptors | Antocians Color del vi Vi Vi negre Vitisina Acetaldehid |
Títol | Las vitisinas o piranoantocianos; nuevos pigmentos identificados en el vino tinto |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio - Agosto 2004 - V: VI- N: 30, Pg: 22-24 |
Descriptors | Vitisina Piranoantocians Pigment Vi negre |