Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Color del vi

Resultat de la cerca

Registres trobats: 25


Títol Caracterizacion de la influencia del color sobre medidas opticas IR para monitorizar la produccion industrial de vino
Autor PEREZ, M.   GARCIA, A.   BARO, J.   ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 244-247
Descriptors Vi Color del vi Color Espectrofotometria
Localització 663.2 (063) Con

Títol Color Changes in Grape Leaves, Grapes and Wine
Autor SALABA, D.  
Dades Font American Wine Society ISSN: 0364-698X - July-August 2007 - V: 39- N: 2, Pg: 48-51
Descriptors Vi Color del vi Color Analisi del color

Títol Como se controlan los taninos?
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Abril-Mayo 2009 - V: - N: 71, Pg: 47
Descriptors Tanins Vi Color del vi Gust Maduracio Raim

Títol Complejacion de los metales en la coloracion de los tintos navarros. Componentes del vino y color
Autor ESPARZA, I.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3214, Pg: 646-651
Descriptors Vi Elaboracio de vi Vi espanyol Vi negre Vi de Navarra Coloracio Colorimetria Color del vi Most

Títol Controle de l'etat de la matiere colorante rouge. Exemple d'evolution au cours de la vinification a diverses temperatures
Autor RIPONI, C.   BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.   BENARD, P.   MOUTOUNET, M.   ESCUDIE, J.L.   CAILLET, M.  
Dades Font Le Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 - 1985 - V: 102- N: 13-14, Pg: 331-335
Descriptors Antocians Estat del vi Color del vi Vinificacio Vi
Localització C 17/11

Títol Deteccion analitica de colores caramelo usados en la elaboracion de brandy de jerez
Autor RODRIGUEZ, M.C.   GUILLEN, D.A.   BARROSO, C.G.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 297
Descriptors Color del vi Brandi de Xeres
Localització 663.2 JOR

Títol Envejecimiento prematuro de los vinos tintos. Identificacion de marcadores olfativos
Autor PUENTE DE VALORIO, A.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2009 - V: LXIV- N: 3257, Pg: 582-583
Descriptors Envelliment prematur Vi negre Aroma Aroma del vi Color del vi Zones aromatiques Compostos volatils

Títol Enzimas y sus aplicaciones en enologia, Los. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4407-4414
Descriptors Elaboracio de vi Produccio de vi Enzims Enologia Most Composicio del vi Composicio fenolica Color Color del vi

Títol Estabilizacion del color de los vinos tintos utilizando la micro-oxigenacion conjuntamente con taninos enologicos y virutas de roble. Una alternativa a la crianza en barricas
Autor BAUTISTA ORTIN, A. B.   INIESTA ORTIZ, J. A.   PARDO MINGUEZ, F.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Marzo-Abril 2008 - V: X- N: 52, Pg: 38-41
Descriptors Vi Caracteristiques del vi Caracteristiques enologiques Color del vi Color Microoxigenacio Tanins Tanins elagics Virutes

Títol Estudio del efecto de la maceracion con fragmentos de roble americano en vinos tintos de garnacha. Discriminacion analitica de los vinos criados en barrica
Autor FRANCO, E.   CASTELLS, E.   MARTINEZ, J.A.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Noviembre-Diciembre 2008 - V: X- N: 56, Pg: 24-32
Descriptors Vi Envelliment en barrica Barrica Encenalls Roure america Crian?a Vi negre Garnatxa Garnacha Chips Color del vi 2002 2003 2004

Títol Formation of anthocyanin-derived pigments in experimental red wines
Autor VIVAR-QUINTANA, A.M.   SANTOS-BUELGA, C.   FRANCIA-ARICHA, E.   RIVAS-GONZALO, J.C.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 347-352
Descriptors Antocians Color del vi Vi Vi negre Vitisina Acetaldehid

Títol Incidence des copeaux de bois sur les caracteristiques finales des vins rouges
Autor GONZALEZ-SANJOSE, M.L.   ANGULO, B.   RIVERO-PEREZ, M.D.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 53-56
Descriptors Estelles de fusta Vi Vi negre Fusta Caracteristiques Color del vi Composicio fenolica Compostos volatils Mencia Castella i Lleo

Títol Influencia de la adicion de un concentrado polifenolico en el color de los vinos tintos de monastrell
Autor BAUTISTA-ORTIN, A.B.   INIESTA, J.A.   PARDO MINGUEZ, F.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Enero-Febrero 2008 - V: X- N: 51, Pg: 54-57
Descriptors Vi Vi negre Monastrell Color del vi Color Colorants Polifenols Compostos polifenolics Parametres cromatics Parametres colorimetrics

Títol Influencia de la tecnica de vinificacion sobre la evolucion fenolica y de color de vinos de syrah, cabernet sauvignon y monastrell
Autor HERNANDEZ JIMENEZ, A.   [et al.]  
Dades Font Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: XI- N: 60, Pg: 38-43
Descriptors Enzims Congelacio Raim Compostos fenolics Syrah Monastrell Cabernet sauvignon Vi Color Color del vi

Títol La crianza del vino tinto sobre lias; una nueva tendencia
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos - Septiembre-Octubre 2002 - V: IV- N: 19, Pg: 24-28
Descriptors Vi negre Crian?a Posit Consum d'oxigen Color del vi Concentracio de polisacarids i manoproteines Polisacarids Mannoproteines

Títol La madera en el aroma y color de los vinos
Autor RODRIGUEZ RODRIGUEZ, P.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2012 - V: - N: 3388, Pg: 1910-1917
Descriptors Fusta de roure Aroma del vi Color del vi Propietats quimiques Propietats fisiques

Títol Levadura riojana seleccionada para acentuar la expresion polifenolica y mejorar la estabilidad de color. Cepa CT007
Autor BUSTAMANTE, M.   GONZALEZ, F.   NAVASCUES, E.  
Dades Font Prensa del Rioja, La - Septiembre 2008 - V: - N: 177, Pg: 16-18
Descriptors Llevat Soca Rioja Polifenols Color del vi Proces de seleccio Vi negre Vinya

Títol Levaduras inactivas ricas en glutation
Autor HERAS, J.M.   SUAREZ, C   SIECZKOWSKI, N   [ET AL.]  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2013 - V: - N: 3406, Pg: 1382-1387
Descriptors Llevats inactius Glutation Aroma del vi Color del vi

Títol Levaduras inactivas ricas en glutation
Autor HERAS, J.M.   SUAREZ, C.   SIECZKOWSKI, N.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2106-2112
Descriptors Elaboracio de vi Llevats inactius Llevats riques en glutatio Aroma del vi Color del vi

Títol Maceracion y evolucion de color en vions de la variedad Cencibel en Sacedon (D.O. Mondejar)
Autor CABELLOS, J.M.   ALCANTARILLA, A.   ARROYO, T.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 413-426
Descriptors Maceracio Color del vi Varietats Cencibel Mondejar DO
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Microoxigenacion en la evolucion de los polifenoles, el color y las caracteristicas sensoriales de un vino tinto cv Tempranillo durante su elaboracion
Autor PINO, C.   BARTOLOME, B.   SUBERVIOLA, J.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Marzo-Abril 2008 - V: X- N: 52, Pg: 42-45
Descriptors Vi Caracteristiques del vi Caracteristiques enologiques Color del vi Color Microoxigenacio Fenols Analisi organoleptica

Títol Midiendo el color del vino como el ojo de un catador. Caracterizacion instrumental
Autor HERNANDEZ, B.   [et.al]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2010 - V: LXV- N: 3306, Pg: 694-701
Descriptors Vi Color del vi Tast de vins Caracteritzacio instrumental

Títol Mise en oeuvre de la synergie entre une preparation enzymatique et une levure pour augmenter et stabiliser la couleur des vins rouges
Autor FERMENT, E.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 8-10
Descriptors Color del vi Vi negre Preparat enzimatic Estabilitzacio del color Llevats Pigment Syrah Fermentacio alcoholica

Títol Se colorea el vino?
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Noviembre 2009 - V: - N: 73, Pg: 62
Descriptors Vi Color Color del vi

Títol Une enzyme pour augmenter la couleur sans accentuer le risque Brett. Vinification en rouge
Autor I. A.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2009 - V: 33- N: 354, Pg: 40-41
Descriptors Vinificacio en negre Enzims Color Brettanomyces Color del vi