Registres trobats: 25
Títol | Caracterizacion de la influencia del color sobre medidas opticas IR para monitorizar la produccion industrial de vino |
Autor | PEREZ, M. GARCIA, A. BARO, J. ET AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 244-247 |
Descriptors | Vi Color del vi Color Espectrofotometria |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Color Changes in Grape Leaves, Grapes and Wine |
Autor | SALABA, D. |
Dades Font | American Wine Society ISSN: 0364-698X - July-August 2007 - V: 39- N: 2, Pg: 48-51 |
Descriptors | Vi Color del vi Color Analisi del color |
Títol | Como se controlan los taninos? |
Autor | BRAMAZ, A. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Abril-Mayo 2009 - V: - N: 71, Pg: 47 |
Descriptors | Tanins Vi Color del vi Gust Maduracio Raim |
Títol | Complejacion de los metales en la coloracion de los tintos navarros. Componentes del vino y color |
Autor | ESPARZA, I. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3214, Pg: 646-651 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Vi espanyol Vi negre Vi de Navarra Coloracio Colorimetria Color del vi Most |
Títol | Controle de l'etat de la matiere colorante rouge. Exemple d'evolution au cours de la vinification a diverses temperatures |
Autor | RIPONI, C. BOURZEIX, M. HEREDIA, N. BENARD, P. MOUTOUNET, M. ESCUDIE, J.L. CAILLET, M. |
Dades Font | Le Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 - 1985 - V: 102- N: 13-14, Pg: 331-335 |
Descriptors | Antocians Estat del vi Color del vi Vinificacio Vi |
Localització | C 17/11 |
Títol | Deteccion analitica de colores caramelo usados en la elaboracion de brandy de jerez |
Autor | RODRIGUEZ, M.C. GUILLEN, D.A. BARROSO, C.G. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 297 |
Descriptors | Color del vi Brandi de Xeres |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Envejecimiento prematuro de los vinos tintos. Identificacion de marcadores olfativos |
Autor | PUENTE DE VALORIO, A. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2009 - V: LXIV- N: 3257, Pg: 582-583 |
Descriptors | Envelliment prematur Vi negre Aroma Aroma del vi Color del vi Zones aromatiques Compostos volatils |
Títol | Enzimas y sus aplicaciones en enologia, Los. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4407-4414 |
Descriptors | Elaboracio de vi Produccio de vi Enzims Enologia Most Composicio del vi Composicio fenolica Color Color del vi |
Títol | Estudio del efecto de la maceracion con fragmentos de roble americano en vinos tintos de garnacha. Discriminacion analitica de los vinos criados en barrica |
Autor | FRANCO, E. CASTELLS, E. MARTINEZ, J.A. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Noviembre-Diciembre 2008 - V: X- N: 56, Pg: 24-32 |
Descriptors | Vi Envelliment en barrica Barrica Encenalls Roure america Crian?a Vi negre Garnatxa Garnacha Chips Color del vi 2002 2003 2004 |
Títol | Formation of anthocyanin-derived pigments in experimental red wines |
Autor | VIVAR-QUINTANA, A.M. SANTOS-BUELGA, C. FRANCIA-ARICHA, E. RIVAS-GONZALO, J.C. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 347-352 |
Descriptors | Antocians Color del vi Vi Vi negre Vitisina Acetaldehid |
Títol | Incidence des copeaux de bois sur les caracteristiques finales des vins rouges |
Autor | GONZALEZ-SANJOSE, M.L. ANGULO, B. RIVERO-PEREZ, M.D. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 53-56 |
Descriptors | Estelles de fusta Vi Vi negre Fusta Caracteristiques Color del vi Composicio fenolica Compostos volatils Mencia Castella i Lleo |
Títol | Influencia de la adicion de un concentrado polifenolico en el color de los vinos tintos de monastrell |
Autor | BAUTISTA-ORTIN, A.B. INIESTA, J.A. PARDO MINGUEZ, F. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Enero-Febrero 2008 - V: X- N: 51, Pg: 54-57 |
Descriptors | Vi Vi negre Monastrell Color del vi Color Colorants Polifenols Compostos polifenolics Parametres cromatics Parametres colorimetrics |
Títol | Influencia de la tecnica de vinificacion sobre la evolucion fenolica y de color de vinos de syrah, cabernet sauvignon y monastrell |
Autor | HERNANDEZ JIMENEZ, A. [et al.] |
Dades Font | Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: XI- N: 60, Pg: 38-43 |
Descriptors | Enzims Congelacio Raim Compostos fenolics Syrah Monastrell Cabernet sauvignon Vi Color Color del vi |
Títol | La crianza del vino tinto sobre lias; una nueva tendencia |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos - Septiembre-Octubre 2002 - V: IV- N: 19, Pg: 24-28 |
Descriptors | Vi negre Crian?a Posit Consum d'oxigen Color del vi Concentracio de polisacarids i manoproteines Polisacarids Mannoproteines |
Títol | La madera en el aroma y color de los vinos |
Autor | RODRIGUEZ RODRIGUEZ, P. GOMEZ PLAZA, E. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2012 - V: - N: 3388, Pg: 1910-1917 |
Descriptors | Fusta de roure Aroma del vi Color del vi Propietats quimiques Propietats fisiques |
Títol | Levadura riojana seleccionada para acentuar la expresion polifenolica y mejorar la estabilidad de color. Cepa CT007 |
Autor | BUSTAMANTE, M. GONZALEZ, F. NAVASCUES, E. |
Dades Font | Prensa del Rioja, La - Septiembre 2008 - V: - N: 177, Pg: 16-18 |
Descriptors | Llevat Soca Rioja Polifenols Color del vi Proces de seleccio Vi negre Vinya |
Títol | Levaduras inactivas ricas en glutation |
Autor | HERAS, J.M. SUAREZ, C SIECZKOWSKI, N [ET AL.] |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2013 - V: - N: 3406, Pg: 1382-1387 |
Descriptors | Llevats inactius Glutation Aroma del vi Color del vi |
Títol | Levaduras inactivas ricas en glutation |
Autor | HERAS, J.M. SUAREZ, C. SIECZKOWSKI, N. [et al.] |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2106-2112 |
Descriptors | Elaboracio de vi Llevats inactius Llevats riques en glutatio Aroma del vi Color del vi |
Títol | Maceracion y evolucion de color en vions de la variedad Cencibel en Sacedon (D.O. Mondejar) |
Autor | CABELLOS, J.M. ALCANTARILLA, A. ARROYO, T. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 413-426 |
Descriptors | Maceracio Color del vi Varietats Cencibel Mondejar DO |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Midiendo el color del vino como el ojo de un catador. Caracterizacion instrumental |
Autor | HERNANDEZ, B. [et.al] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2010 - V: LXV- N: 3306, Pg: 694-701 |
Descriptors | Vi Color del vi Tast de vins Caracteritzacio instrumental |
Títol | Mise en oeuvre de la synergie entre une preparation enzymatique et une levure pour augmenter et stabiliser la couleur des vins rouges |
Autor | FERMENT, E. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 8-10 |
Descriptors | Color del vi Vi negre Preparat enzimatic Estabilitzacio del color Llevats Pigment Syrah Fermentacio alcoholica |
Títol | Se colorea el vino? |
Autor | BRAMAZ, A. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Noviembre 2009 - V: - N: 73, Pg: 62 |
Descriptors | Vi Color Color del vi |
Títol | Une enzyme pour augmenter la couleur sans accentuer le risque Brett. Vinification en rouge |
Autor | I. A. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2009 - V: 33- N: 354, Pg: 40-41 |
Descriptors | Vinificacio en negre Enzims Color Brettanomyces Color del vi |