Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
PINO, C.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Microoxigenacion en la evolucion de los polifenoles, el color y las caracteristicas sensoriales de un vino tinto cv Tempranillo durante su elaboracion
Autor PINO, C.   BARTOLOME, B.   SUBERVIOLA, J.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Marzo-Abril 2008 - V: X- N: 52, Pg: 42-45
Descriptors Vi Caracteristiques del vi Caracteristiques enologiques Color del vi Color Microoxigenacio Fenols Analisi organoleptica

Títol Resultados de la microoxigenacion durante el procesamiento de un vino monovalente de Vitis Vinifera CV. Tempranillo
Autor PINO, C.   BARTOLOME, B.   SUPERVIOLA, J.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 327-329
Descriptors Vi Microoxigenacio Barrixa Fenols Vitis vinifera Vi monovarietal
Localització 663.2 (063) Con