Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
SUBERVIOLA, J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Efecto del enriquecimiento del mosto de uva con manoproteinas parietales de levadura antes d ela fermentacion alcoholica
Autor SUBERVIOLA, J.   CELAYETA, G.   GARCAINDIA, J.   RECIO, E.   SANTIAGO, L.   PALACIOS, A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 86-87
Descriptors Enriquiment Most Mannoproteines Llevats Fermentacio alcoholica
Localització 663.2 JOR

Títol Influencia de la carga de poda sobre la produccion, calidad de la uva y vino en diferentes variedades y zonas de navarra
Autor AGUIRREZABAL, F.   CIBRIAIN, F.   SAGUES, A.   SUBERVIOLA, J.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 135-163
Descriptors Tempranillo Garnatxa Cabernet sauvignon Poda Espatllera cordon royat Espatllera Guyot Navarra Produccio Qualitat del raim Qualitat del vi Vi Raim Garnacha
Localització 634.8:663.2(061.3)GRU

Títol Isomerizacion cis-trans de antocianos p-cumarilicos en vinos y uvas de Vitis Vinifera L.
Autor NU?EZ, V.   MONAGAS, M.   SUBERVIOLA, J.   BARTOLOME, B.   GOMEZ CORDOBES, C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 152-154
Descriptors Isomeritzacio Antocians Vitis vinifera
Localització 663.2 JOR

Títol Levaduras autoctonas de Navarra (I). Estudio especiologico de levaduras vinicas autoctonas de Navarra.
Autor LEON, M. A. de   SUBERVIOLA, J.   SUAREZ, J. A.   ARROYO, V.  
Dades Font Navarra Agraria ISSN: 0214-6401 - juliol-agost 1994 - V: - N: 85, Pg: 23-29
Descriptors Llevats Fermentacio alcoholica Espanya Navarra Cultiu Analisi
Localització C 5/99

Títol Levaduras autoctonas de Navarra (II). Experimentacion y seleccion de cepas de interes enologico
Autor ARROYO, V.   LEON, M. A. de   SUAREZ, J. A.   SUBERVIOLA, J.  
Dades Font Navarra Agraria ISSN: 0214-6401 - setembre-octubre 1994 - V: - N: , Pg: 50-58
Descriptors Llevats Navarra Seleccio Cep Vinya Most Vinificacio Fermentacio Vi
Localització C 6/24

Títol Microoxigenacion en la evolucion de los polifenoles, el color y las caracteristicas sensoriales de un vino tinto cv Tempranillo durante su elaboracion
Autor PINO, C.   BARTOLOME, B.   SUBERVIOLA, J.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Marzo-Abril 2008 - V: X- N: 52, Pg: 42-45
Descriptors Vi Caracteristiques del vi Caracteristiques enologiques Color del vi Color Microoxigenacio Fenols Analisi organoleptica

Títol Utilizacion de taninos en la crianza de vinos tintos de Navarra
Autor SUBERVIOLA, J.   ALONSO, M.F.   VECINO, C.   DE LA FUENTE, J.M.  
Dades Font Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 75-95
Descriptors Maceracio Congressos Vi experimental Investigacio Vi negre Tanins Coloracio Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.252.3 JOR

Títol Utilizacion del antagonismo Potasio-Magnesio para disminuir el contenido de potasio en vinos
Autor SUBERVIOLA, J.   AGUIRREZABAL, F.  
Dades Font Navarra Agraria ISSN: 0214-6401 - mar?-abril 1994 - V: - N: , Pg: 28-36
Descriptors Dosificacio Dosatge Metall Composicio Vi Acidesa pH Ions Potassi Magnesi Raim Varietats Vinificacio Most Analisi
Localització C 4/34

Títol Utilizacion del antagonismo potasio-magnesio para disminuir el contenido de potasio en vinos
Autor SUBERVIOLA, J.   AGUIRREZABAL, F  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1994 - V: - N: 35 extraordinario, Pg: 67-76
Descriptors Magnesi Potassi Vi