Registres trobats: 21
Títol | Efecto de las manoproteinas en la estabilidad del color de vinos tintos de Monastrell |
Autor | PARDO, F. GARIJO, J. SALINAS, M.R. |
Dades Font | Viticultura. Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2001 - V: XII- N: 75, Pg: 31-35 |
Descriptors | Color Estabilitat Polifenols Mannoproteines Monastrell Vi negre |
Títol | Efecto del enriquecimiento del mosto de uva con manoproteinas parietales de levadura antes d ela fermentacion alcoholica |
Autor | SUBERVIOLA, J. CELAYETA, G. GARCAINDIA, J. RECIO, E. SANTIAGO, L. PALACIOS, A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 86-87 |
Descriptors | Enriquiment Most Mannoproteines Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Facteurs biochimiques et physico-chimiques influen?ant la liberation des mannoproteines de levures |
Autor | VICHOT, P. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 263-269 |
Descriptors | Factors bioquimics Factors fisico-quimics Mannoproteines Llevats |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | La crianza del vino tinto sobre lias; una nueva tendencia |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos - Septiembre-Octubre 2002 - V: IV- N: 19, Pg: 24-28 |
Descriptors | Vi negre Crian?a Posit Consum d'oxigen Color del vi Concentracio de polisacarids i manoproteines Polisacarids Mannoproteines |
Títol | Las manoproteinas; origen e interes enologico |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 26-29 |
Descriptors | Mannoproteines Posit Untuositat Vi Propietats organoleptiques |
Títol | Los fenomenos coloidales y el afinado de los vinos |
Autor | ALVAREZ, M. |
Dades Font | Aire, agua y suelo en la produccion de uva para vino de calidad - 2003 - V: Cursos Rioja 18ns 2003, Haro, Rioja- N: , Pg: 71-84 |
Descriptors | Fenomens col?loidals Afinat Vi Macromolecules Mannoproteines |
Localització | 634.814.2 CUR |
Títol | Management des mannoproteines |
Autor | CHARPENTIER, C. ESCOT, S. FEUILLAT, M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 721-734 |
Descriptors | Mannoproteines Utilitzacio Fermentacio alcoholica Llevats Envelliment del vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Mannoprotein of Saccharomyces cerevisiae is an effective bioemulsifier, The |
Autor | CAMERON, D.R. COOPER, D.G. NEUFELD, R.J. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 54 - juny 1988 - V: - N: 6, Pg: 1420-1426 |
Descriptors | Mannoproteines Paret cel.lular Bioemulsionador Emulsio Etanol Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 9/111 |
Títol | Manoproteinas derivadas de la pared celular de levaduras y su aplicacion en la industria alimentaria |
Autor | GA?AN, M. CARRASCOSA, A. V. MARTINEZ-RODRIGUEZ, A. |
Dades Font | Alimentaria.Investigaci?n, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2008 - V: - N: 396, Pg: 70-73 |
Descriptors | Llevats Industria alimentaria Aplicacio industrial Mannoproteines Industria carnica Industria enologica Aliments funcionals |
Títol | Manoproteinas en vino por cromatografia de gases. Saccharomyces cerevisiae |
Autor | MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J. NU?EZ, Y. CARRASCOSA, A.V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3249, Pg: 70-72 |
Descriptors | Mannoproteines Vi Llevats Quantificacio Cromatografia de gasos Extraccio Metode d'analisi |
Títol | Manoproteinas y seguridad del vino: Ocratoxina A |
Autor | MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J. NU?EZ, Y.P. CARRASCOSA, A.V |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2009 - V: LXIV- N: 3267, Pg: 1414-1418 |
Descriptors | Mannoproteines Saccharomyces cerevisiae Vi Seguretat Seguretat del consumidor Ocratoxina A OTA Llevats |
Títol | Manoproteinas: utilizacion de enzimas para mejorar las sensaciones en boca del vino |
Autor | NAVASCUES, E. PALACIOS, A.T. DULAU, L. IZQUIERDO-TORRES,B. LARREAL, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 219-228 |
Descriptors | Mannoproteines Enzims Vi |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Precipitation des proteines salivaires suite a l'interaction avec le vin. Les effets de l'ethanol, du pH, du fructose et des mannoproteines |
Autor | RINALDI, A. GAMBUTI, A. MOIO, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 23-25 |
Descriptors | Precipitacio Proteines salivals Etanol pH Fructosa Mannoproteines Acid tartric |
Títol | Produccio de mannoproteines per part dels llevats. Relacio amb les propietats de les parets i interes enologic |
Autor | CHARPENTIER, C. BOIVIN, S. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 15 - 4t. Trimestre 1997 - V: - N: 41, Pg: 8-18 |
Descriptors | Mannoproteines Terbolesa del most Macromolecules Llevats |
Títol | Production de mannoproteines par les levures. Relation avec les proprietes des parois, interets oenologiques |
Autor | CHARPENTIER, C. BOIVIN, S. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Mannoproteines Llevats |
Localització | 663.223 Con |
Títol | Saccharomyces cerevisiae structural cell wall mannoprotein |
Autor | FREVERT, J. BALLOU, C. E. |
Dades Font | Biochemistry ISSN: 0006-2960 - 1985 - V: - N: 24, Pg: 753-759 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Mannoproteines Enzims proteolitics Paret cel.lular Hidroxiaminoacids |
Localització | C 5/123 |
Títol | Stabilisation tartrique aux mannoproteines. Mannostab fait (enfin) son entree dans les chais |
Autor | CAMUS, S. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2006 - V: 30- N: 318-319, Pg: 44-45 |
Descriptors | Estabilitzacio tartrica Mannoproteines Cristal?litzacio |
Títol | Tesis analiza la estabilidad del color de los vinos tintos, Una |
Autor | SEVI |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3219, Pg: 990 |
Descriptors | Investigacio vitivinicola Tempranillo Extraccio del color Estabilitzacio del color Col?loide Investigacio Vi negre Mannoproteines |
Títol | Une mannoproteine a ancre GPI responsable de la stabilisation tartrique des vins. Derniers developpmentes industriels |
Autor | MOINE-LEDOUX, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologies ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 32-35 |
Descriptors | Mannoproteines Estabilitzacio tartrica Vi blanc |
Títol | Uso de las manoproteinas como inhibidores de bacteria del vino |
Autor | DIEZ, L. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 2012 - V: - N: 3372, Pg: 390-395 |
Descriptors | Mannoproteines Bacteris acetics Vi Inhibidor |
Títol | role des mannoproteines de levures vis a vis de la stabilisation tartrique des vins |
Autor | MOINE LEDOUX, V. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological tradition to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: quality assurance and product stability, Pg: 118-125 |
Descriptors | Mannoproteines Llevats Estabilitzacio tartarica |
Localització | 634.8:663.2 CON |