Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
OTA

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Chimie et viticulture-vinification. Quelles sources de toxicite?
Autor THEISSEN, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 22-24
Descriptors Viticultura Quimica Pesticides Residus Vi Toxicitat Vinificacio Ocratoxina A OTA Aspergillus Bones practiques Riscos

Títol Eliminacion de la ocratoxina a mediante bacterias lacticas. Estudios sobre la interaccion in vitro
Autor DEL PRETE, V.   RODRIGUEZ, H.   CARRASCOSA, A.V.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2007 - V: - N: 3192, Pg: 3382-3386
Descriptors Vi Ocratoxina A OTA Enologia Bacteris lactics Assaig in vitro

Títol Eliminacion de ocratoxina A mediante bacterias lacticas
Autor PRETE, V. del   RODRIGUEZ, H.   CARRASCOSA, A.V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4495-4500
Descriptors Elaboracio de vi Bacteris lactics Ocratoxina Ocratoxina A Interaccio Degradacio OTA Microtoxina

Títol Estudio de la influencia del proceso de autolisis sobre la capacidad de adsorcion de ocratoxina A (OTA) por celulas y paredes de levaduras
Autor MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J.   NU?EZ, Y.P.   PUEYO, E.   ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 99-101
Descriptors Autolisi Llevats Vi Ocratoxina A
Localització 663.2 (063) Con

Títol Manoproteinas y seguridad del vino: Ocratoxina A
Autor MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J.   NU?EZ, Y.P.   CARRASCOSA, A.V  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2009 - V: LXIV- N: 3267, Pg: 1414-1418
Descriptors Mannoproteines Saccharomyces cerevisiae Vi Seguretat Seguretat del consumidor Ocratoxina A OTA Llevats

Títol Ochratoxin A (OTA) in wines, musts and grape juices: Occurrence, Regulation and Methods of Analysis
Autor BELLI, N.   MARIN, S.   SANCHIS, V.   RAMOS, J.  
Dades Font Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - December 2002 - V: 8- N: 6, Pg: 325-335
Descriptors Ocratoxina A Micotoxina Vi Most Suc de ra?m

Títol Ocratoxina A: un problema emergente, La
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2005 - V: 7- N: 34, Pg: 42-44
Descriptors Ocratoxina Vi OTA Fongs Aspergillus ochraceus

Títol Sarmientos de la vid: material de partida para la preparacion de carbon activo con aplicaciones en la industria enologica
Autor VALDES, E.   MARA, M.   CARMEN, G.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 423-425
Descriptors Enologia Vinya Polifenols OTA Carbo activat
Localització 663.2 (063) Con

Títol Tratamiento de vinos tintos espa?oles con carbon activado preparado a partir de sarmientos de vid: evaluacion del efecto sobre el contenido en OTA y la composicion polifenolica
Autor VALDES SANCHEZ, E. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2005 - V: VII- N: 35, Pg: 46-50
Descriptors Vi negre Espanya Carbo actiu Sarment OTA Composicio polifenolica Ocratoxina A

Títol Use of various clean-up procedures for the analysis of ochratoxin A in cereals
Autor SOLFRIZZO, M.   AVANTAGGIATO, G.   VISCONTI, A.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1998 - V: - N: 815, Pg: 67-73
Descriptors Analisi Cereals Analisi d'aliments OTA Ocratoxina A
Localització C 12/66