Registres trobats: 4
Títol | Antimicrobial activity of apple wine against some pathogenic and microbes of public health and significance |
Autor | JOSHI, V.K. JOHN, S. |
Dades Font | Alimentaria: Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2002 - V: XXXIX- N: 338, Pg: 67-72 |
Descriptors | Vi de poma Saccharomyces Antimicrobia All Herba Candida E. coli Aspergillus Bacillus Mel |
Títol | Chimie et viticulture-vinification. Quelles sources de toxicite? |
Autor | THEISSEN, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 22-24 |
Descriptors | Viticultura Quimica Pesticides Residus Vi Toxicitat Vinificacio Ocratoxina A OTA Aspergillus Bones practiques Riscos |
Títol | Fed-batch and repeated batches for the production of gluconic acid by Aspergillus niger on concentrated rectified grape must. |
Autor | BUZZINI, P. GOBBETTI, M. ROSSI, J. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 25-28 |
Descriptors | Acid gluconic Most concentrat rectificat Aspergil.lus Aspergillus niger Glucosa Analisi Fermentacio Produccio |
Localització | C 5/52 |
Títol | Mycoflora and ochratoxin-producing strains of Aspergillus section Nigri in wine grapes in Argentina |
Autor | MAGNOLI, C. VIOLANTE, M. COMBINA, M. PALACIO, G. DALCERO, A. |
Dades Font | Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 - 2003 - V: - N: 37, Pg: 179-184 |
Descriptors | Aspergillus Micoflora Ocratoxina Penicillium Raim Argentina |
Localització | C 17/19 |