Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Aspergillus

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Antimicrobial activity of apple wine against some pathogenic and microbes of public health and significance
Autor JOSHI, V.K.   JOHN, S.  
Dades Font Alimentaria: Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2002 - V: XXXIX- N: 338, Pg: 67-72
Descriptors Vi de poma Saccharomyces Antimicrobia All Herba Candida E. coli Aspergillus Bacillus Mel

Títol Chimie et viticulture-vinification. Quelles sources de toxicite?
Autor THEISSEN, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 22-24
Descriptors Viticultura Quimica Pesticides Residus Vi Toxicitat Vinificacio Ocratoxina A OTA Aspergillus Bones practiques Riscos

Títol Fed-batch and repeated batches for the production of gluconic acid by Aspergillus niger on concentrated rectified grape must.
Autor BUZZINI, P.   GOBBETTI, M.   ROSSI, J.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 25-28
Descriptors Acid gluconic Most concentrat rectificat Aspergil.lus Aspergillus niger Glucosa Analisi Fermentacio Produccio
Localització C 5/52

Títol Mycoflora and ochratoxin-producing strains of Aspergillus section Nigri in wine grapes in Argentina
Autor MAGNOLI, C.   VIOLANTE, M.   COMBINA, M.   PALACIO, G.   DALCERO, A.  
Dades Font Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 - 2003 - V: - N: 37, Pg: 179-184
Descriptors Aspergillus Micoflora Ocratoxina Penicillium Raim Argentina
Localització C 17/19