Registres trobats: 14
Títol | A Modified Automated Ion-Exchange Method for the Separation and Quantitation of Biogenic Amines |
Autor | ZEE, J.A. SIMARD, R.E |
Dades Font | Canadian Institute of Food Science and Technology Journal ISSN: 0315-5463 VOL 14 - gener 1981 - V: - N: 1, Pg: 71-75 |
Descriptors | Amines biogenes Quantificacio Separacio |
Localització | C 8/5 |
Títol | Com s'identifiquen els bacteris lactics responsables de la produccio d'amines biogenes en vins? |
Autor | POLO, L. PARDO, I. LANDETE, J.M. FERRER, S. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 10-17 |
Descriptors | Bacteris lactics Amines biogenes Vi Contaminants Quantificacio Origen Deteccio |
Títol | Cuantificacion de la poda en vid |
Autor | VELZQUEZ, B. [et al.] |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2010 - V: - N: 3334, Pg: 2678-2682 |
Descriptors | Poda Vinya Quantificacio Residus agricoles Produccio de fusta |
Títol | Cuantificacion de los requirimientos energeticos para el secado de uva variedad Pedro Ximenez |
Autor | LOPEZ, A...[et al.] |
Dades Font | Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 49, Pg: 50-55 |
Descriptors | Quantificacio Energia solar Pedro Ximenez Assecatge Raim |
Localització | C 1/39 |
Títol | Cuantificacion y efecto sensorial de tioles volatiles en vinos blancos y tintos |
Autor | ORTIN, N. FERREIRA, V. CACHO, J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 246-248 |
Descriptors | Quantificacio Efecte sensorial Tiols volatils Vi blanc Vi negre |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Eficaces tecnicas moleculares de identificacion y cuantificacion de las levaduras enologicas, Las |
Autor | PALACIOS, A. [et al.] |
Dades Font | Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 60, Pg: 44-49 |
Descriptors | Tecniques Molecules Identificacio Quantificacio Llevats enologics DNA |
Títol | Identificacion y cuantificacion rapida de los contaminantes. Fuentes de contaminacion del vino |
Autor | CHATONNET, P. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3251, Pg: 198-204 |
Descriptors | Contaminacio Vi Alteracions microbianes Microbiologia Identificacio Quantificacio Tecniques Metodologia Metodes Tecniques moleculars Llevats |
Títol | Manoproteinas en vino por cromatografia de gases. Saccharomyces cerevisiae |
Autor | MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J. NU?EZ, Y. CARRASCOSA, A.V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3249, Pg: 70-72 |
Descriptors | Mannoproteines Vi Llevats Quantificacio Cromatografia de gasos Extraccio Metode d'analisi |
Títol | Olivar desde el cielo, su caracterizacion mediante teledeteccion, El |
Autor | GARCIA-TORRES, L. [et al.] |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2009 - V: XVI- N: 296, Pg: 60-66 |
Descriptors | Oliver Teledeteccio Software Agricultura de precisio Imatge Agricultura Quantificacio |
Títol | Quantification de Brettanomyces dans les vins. Developpement et validation d'une methode directe sensible et fiable, par PCR quantitative |
Autor | REMIZE, F. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 32-35 |
Descriptors | Quantificacio Brettanomyces Vi Metodes Validacio PCR Syrah ADN Vi contaminat |
Títol | Quantitative determination of the odorants of young red wines from different grape varieties |
Autor | FERREIRA, V. LOPEZ, R. CACHO, J.F. |
Dades Font | Jorunal of the Science of Food and Agriculture - - V: - N: 80, Pg: 1659-1667 |
Descriptors | Quantificacio Odorants Vi negre jove Varietats Raim Determinacio Aroma Gust Sabor GC-MS |
Localització | C 19/44 |
Títol | Resonancia magnetica nuclear de las fermentaciones. Potencial de la tecnica de RMN |
Autor | LOPEZ-RITUERTO, E. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2009 - V: LXIV- N: 3275, Pg: 2054-2060 |
Descriptors | Ressonancia magnetica nuclear RMN Fermentacio Most Vi Rioja DOQ Tempranillo Quantificacio Acid organic Aminoacid |
Títol | Tecnicas independientes de cultivo para la identificacion y cuantificacion de microorganismos en el vino |
Autor | OLGUIN, N. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VI- N: 34, Pg: 62-67 |
Descriptors | Cultiu Identificacio Quantificacio Microorganismes Vi Tecniques |
Títol | Utilizacion de patrones deuterados en la cuantificacion de componentes volatiles en vinos |
Autor | PEREZ, L.J. MOYA, M. DE LA HERA, M.L. LOPEZ, J.M. GOMEZ, E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 57-62 |
Descriptors | Patrons Components volatils Quantificacio Vi |