Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Quantificacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 14


Títol A Modified Automated Ion-Exchange Method for the Separation and Quantitation of Biogenic Amines
Autor ZEE, J.A.   SIMARD, R.E  
Dades Font Canadian Institute of Food Science and Technology Journal ISSN: 0315-5463 VOL 14 - gener 1981 - V: - N: 1, Pg: 71-75
Descriptors Amines biogenes Quantificacio Separacio
Localització C 8/5

Títol Com s'identifiquen els bacteris lactics responsables de la produccio d'amines biogenes en vins?
Autor POLO, L.   PARDO, I.   LANDETE, J.M.   FERRER, S.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 10-17
Descriptors Bacteris lactics Amines biogenes Vi Contaminants Quantificacio Origen Deteccio

Títol Cuantificacion de la poda en vid
Autor VELZQUEZ, B.   [et al.]  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2010 - V: - N: 3334, Pg: 2678-2682
Descriptors Poda Vinya Quantificacio Residus agricoles Produccio de fusta

Títol Cuantificacion de los requirimientos energeticos para el secado de uva variedad Pedro Ximenez
Autor LOPEZ, A...[et al.]  
Dades Font Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 49, Pg: 50-55
Descriptors Quantificacio Energia solar Pedro Ximenez Assecatge Raim
Localització C 1/39

Títol Cuantificacion y efecto sensorial de tioles volatiles en vinos blancos y tintos
Autor ORTIN, N.   FERREIRA, V.   CACHO, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 246-248
Descriptors Quantificacio Efecte sensorial Tiols volatils Vi blanc Vi negre
Localització 663.2 JOR

Títol Eficaces tecnicas moleculares de identificacion y cuantificacion de las levaduras enologicas, Las
Autor PALACIOS, A.   [et al.]  
Dades Font Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 60, Pg: 44-49
Descriptors Tecniques Molecules Identificacio Quantificacio Llevats enologics DNA

Títol Identificacion y cuantificacion rapida de los contaminantes. Fuentes de contaminacion del vino
Autor CHATONNET, P.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3251, Pg: 198-204
Descriptors Contaminacio Vi Alteracions microbianes Microbiologia Identificacio Quantificacio Tecniques Metodologia Metodes Tecniques moleculars Llevats

Títol Manoproteinas en vino por cromatografia de gases. Saccharomyces cerevisiae
Autor MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J.   NU?EZ, Y.   CARRASCOSA, A.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3249, Pg: 70-72
Descriptors Mannoproteines Vi Llevats Quantificacio Cromatografia de gasos Extraccio Metode d'analisi

Títol Olivar desde el cielo, su caracterizacion mediante teledeteccion, El
Autor GARCIA-TORRES, L.   [et al.]  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2009 - V: XVI- N: 296, Pg: 60-66
Descriptors Oliver Teledeteccio Software Agricultura de precisio Imatge Agricultura Quantificacio

Títol Quantification de Brettanomyces dans les vins. Developpement et validation d'une methode directe sensible et fiable, par PCR quantitative
Autor REMIZE, F.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 32-35
Descriptors Quantificacio Brettanomyces Vi Metodes Validacio PCR Syrah ADN Vi contaminat

Títol Quantitative determination of the odorants of young red wines from different grape varieties
Autor FERREIRA, V.   LOPEZ, R.   CACHO, J.F.  
Dades Font Jorunal of the Science of Food and Agriculture - - V: - N: 80, Pg: 1659-1667
Descriptors Quantificacio Odorants Vi negre jove Varietats Raim Determinacio Aroma Gust Sabor GC-MS
Localització C 19/44

Títol Resonancia magnetica nuclear de las fermentaciones. Potencial de la tecnica de RMN
Autor LOPEZ-RITUERTO, E.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2009 - V: LXIV- N: 3275, Pg: 2054-2060
Descriptors Ressonancia magnetica nuclear RMN Fermentacio Most Vi Rioja DOQ Tempranillo Quantificacio Acid organic Aminoacid

Títol Tecnicas independientes de cultivo para la identificacion y cuantificacion de microorganismos en el vino
Autor OLGUIN, N. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VI- N: 34, Pg: 62-67
Descriptors Cultiu Identificacio Quantificacio Microorganismes Vi Tecniques

Títol Utilizacion de patrones deuterados en la cuantificacion de componentes volatiles en vinos
Autor PEREZ, L.J.   MOYA, M.   DE LA HERA, M.L.   LOPEZ, J.M.   GOMEZ, E.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 57-62
Descriptors Patrons Components volatils Quantificacio Vi