Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
GC-MS

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol A GC-MS methods for determining acetaldehyde in wines
Autor FLAMINI, R.   TONUS, T.   DALLA VEDOVA, A.  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - Ottobre 2002 - V: 55- N: 2-3, Pg: 15-21
Descriptors Acetaldehid Vi GC-MS Metode PFBOA

Títol Identificacion de uva en blancos gallegos mediante RMN y GC-MS
Autor MARTIN PASTOR, M.   GUITAN. E.   RIGUERA, R.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Juliol 2014 - V: - N: 3426, Pg: 966-973
Descriptors Viticultura Vi blanc Vi de Galicia Metodologia Caracteritzacio del vi RMN GC-MS

Títol Puesta a punto de un metodod de analisis mediante GC-MS para el control de maduracion aromatica de la uva. Estudios preliminares
Autor VERA, L.   MARTI, M.P.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 216-217
Descriptors SPE Maceracio pel?licular Precursos aromatics GC-MS
Localització 663.2 (063) Con

Títol Quantitative analysis of the principal volatile compounds in oak wood by direct thermal desorption DTD)and GC/MS
Autor GARCIA, E. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 487-490
Descriptors Analisi quantitativa Compostos volatils Fusta de roure DTD GC-MS
Localització 663.254 IN V

Títol Quantitative determination of the odorants of young red wines from different grape varieties
Autor FERREIRA, V.   LOPEZ, R.   CACHO, J.F.  
Dades Font Jorunal of the Science of Food and Agriculture - - V: - N: 80, Pg: 1659-1667
Descriptors Quantificacio Odorants Vi negre jove Varietats Raim Determinacio Aroma Gust Sabor GC-MS
Localització C 19/44