Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MARTI, M.P.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Aplicacion de la microextraccion en fase solida al analisis de aromas en vinos
Autor MESTRES, M.   MARTI, M.P.   MIRACLE, M.   SALA, C.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Tecnicas de Laboratorio ISSN: 0371-5728 - Mayo 2000 - V: - N: 251, Pg: 289-295
Descriptors Microextraccio en fase solida Analisi Vi Aroma

Títol Determinacion de 2,4,6-tricloroanisol en vinos mediante un sistema SPME-MYS y calibracion multivariante
Autor MARTI, M.P.   BOQUE, R.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 261-263
Descriptors 2,4,6-tricloroanisol Vi SPME-MS Calibratge multivariat
Localització 663.2 JOR

Títol Estudio de la composicion aromatica de un vino del Priorat de la variedad Garnacha mediante HS-SPME y GCO
Autor MARTI, M.P.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 264-266
Descriptors Composicio aromatica Vi Priorat Garnatxa Garnacha HS-SPME GCO
Localització 663.2 JOR

Títol Estudio olfatimetrico del aroma del vinagre
Autor ACE?A, L.   MARTI, M.P.   MESTRES, M.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 375-377
Descriptors Vinagre Aroma Cromatografia de gasos Analisi de l'aroma Cromatografia de microextraccio capil?lar en fase solida
Localització 663.2 (063) Con

Títol La nariz electronica en el control de calidad de vinos. Nuevas aplicaciones
Autor BUSTO, O.   MARTI, M.P.   GUASCH, J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 31-36
Descriptors Nas electronic Sistema de tractament de dades Control de qualitat Vi Qualitat

Títol Puesta a punto de un metodod de analisis mediante GC-MS para el control de maduracion aromatica de la uva. Estudios preliminares
Autor VERA, L.   MARTI, M.P.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 216-217
Descriptors SPE Maceracio pel?licular Precursos aromatics GC-MS
Localització 663.2 (063) Con