Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BUSTO, O.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 13


Títol Aplicacion de la microextraccion en fase solida al analisis de aromas en vinos
Autor MESTRES, M.   MARTI, M.P.   MIRACLE, M.   SALA, C.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Tecnicas de Laboratorio ISSN: 0371-5728 - Mayo 2000 - V: - N: 251, Pg: 289-295
Descriptors Microextraccio en fase solida Analisi Vi Aroma

Títol Determinacion de 2,4,6-tricloroanisol en vinos blancos, tintos y rosados mediante microextraccion en fase solida del espacio de cabeza y cromatografia de gases con detector de captura electronica
Autor RIU, M.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 255-257
Descriptors 2,4,6-tricloroanisol Vi blanc Vi rosat Vi negre Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos
Localització 663.2 JOR

Títol Determinacion de 2,4,6-tricloroanisol en vinos mediante un sistema SPME-MYS y calibracion multivariante
Autor MARTI, M.P.   BOQUE, R.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 261-263
Descriptors 2,4,6-tricloroanisol Vi SPME-MS Calibratge multivariat
Localització 663.2 JOR

Títol Determination of volatile sulphur compounds in wines
Autor MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 325-328
Descriptors Compostos volatils Sulfur Vi
Localització 663.254 IN V

Títol El nas electronic: una nova eina per analitzar l'aroma
Autor BUSTO, O.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2002 - V: 19- N: 60, Pg: 10-15
Descriptors Nas electronic Analisi de l'aroma Aplicacio Aroma Sensor

Títol Estudio de la composicion aromatica de un vino del Priorat de la variedad Garnacha mediante HS-SPME y GCO
Autor MARTI, M.P.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 264-266
Descriptors Composicio aromatica Vi Priorat Garnatxa Garnacha HS-SPME GCO
Localització 663.2 JOR

Títol Estudio de la madurez fenolica en extractos de pieles y semillas de uva: puesta a punto de un metodo de referencia basado en la tecnica de HPLC
Autor MU?OZ, S.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 183-185
Descriptors Maduresa fenolica Raim Polifenols
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudio y optimizacion de un metodo analitico para la estimacion de los parametros de madurez fenolica de la uva tinta
Autor FRAGOSO, S.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 364-366
Descriptors Raim negre Maduresa fenolica Polifenols Antocians
Localització 663.2 (063) Con

Títol La nariz electronica en el control de calidad de vinos. Nuevas aplicaciones
Autor BUSTO, O.   MARTI, M.P.   GUASCH, J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 31-36
Descriptors Nas electronic Sistema de tractament de dades Control de qualitat Vi Qualitat

Títol Nas electronic. Aplicacions enologiques
Autor GUASCH, J.   BUSTO, O.   MESTRES, M.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 7-12
Descriptors Nas electronic Metode d'analisi Aroma del vi Analisi sensorial

Títol Obtencion de muestras estables en el tiempo para el seguimiento de la madurez fenolica. Estudio del efecto de la congelacion de uvas tintas sobre el color
Autor FRAGOSO, S.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 420-422
Descriptors Raim negre Maduresa fenolica Polifenols Antocians
Localització 663.2 (063) Con

Títol Puesta a punto de un metodod de analisis mediante GC-MS para el control de maduracion aromatica de la uva. Estudios preliminares
Autor VERA, L.   MARTI, M.P.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 216-217
Descriptors SPE Maceracio pel?licular Precursos aromatics GC-MS
Localització 663.2 (063) Con

Títol Solid phase extraction of biogenica amines from wine before chromatographic analysis of their aqc derivatives
Autor BUSTO, O.   MIRACLE, M.   GUASCH, J.   BORRULL, F.  
Dades Font Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 1082-6076 VOL 20 - 1997 - V: - N: 5, Pg: 743-755
Descriptors Extraccio en fase solida Amines biogenes Analisi cromatografica
Localització C 9/89