Registres trobats: 13
Títol | Aplicacion de la microextraccion en fase solida al analisis de aromas en vinos |
Autor | MESTRES, M. MARTI, M.P. MIRACLE, M. SALA, C. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | Tecnicas de Laboratorio ISSN: 0371-5728 - Mayo 2000 - V: - N: 251, Pg: 289-295 |
Descriptors | Microextraccio en fase solida Analisi Vi Aroma |
Títol | Determinacion de 2,4,6-tricloroanisol en vinos blancos, tintos y rosados mediante microextraccion en fase solida del espacio de cabeza y cromatografia de gases con detector de captura electronica |
Autor | RIU, M. MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 255-257 |
Descriptors | 2,4,6-tricloroanisol Vi blanc Vi rosat Vi negre Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Determinacion de 2,4,6-tricloroanisol en vinos mediante un sistema SPME-MYS y calibracion multivariante |
Autor | MARTI, M.P. BOQUE, R. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 261-263 |
Descriptors | 2,4,6-tricloroanisol Vi SPME-MS Calibratge multivariat |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Determination of volatile sulphur compounds in wines |
Autor | MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 325-328 |
Descriptors | Compostos volatils Sulfur Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | El nas electronic: una nova eina per analitzar l'aroma |
Autor | BUSTO, O. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2002 - V: 19- N: 60, Pg: 10-15 |
Descriptors | Nas electronic Analisi de l'aroma Aplicacio Aroma Sensor |
Títol | Estudio de la composicion aromatica de un vino del Priorat de la variedad Garnacha mediante HS-SPME y GCO |
Autor | MARTI, M.P. MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 264-266 |
Descriptors | Composicio aromatica Vi Priorat Garnatxa Garnacha HS-SPME GCO |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Estudio de la madurez fenolica en extractos de pieles y semillas de uva: puesta a punto de un metodo de referencia basado en la tecnica de HPLC |
Autor | MU?OZ, S. MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 183-185 |
Descriptors | Maduresa fenolica Raim Polifenols |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Estudio y optimizacion de un metodo analitico para la estimacion de los parametros de madurez fenolica de la uva tinta |
Autor | FRAGOSO, S. MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 364-366 |
Descriptors | Raim negre Maduresa fenolica Polifenols Antocians |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | La nariz electronica en el control de calidad de vinos. Nuevas aplicaciones |
Autor | BUSTO, O. MARTI, M.P. GUASCH, J. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 31-36 |
Descriptors | Nas electronic Sistema de tractament de dades Control de qualitat Vi Qualitat |
Títol | Nas electronic. Aplicacions enologiques |
Autor | GUASCH, J. BUSTO, O. MESTRES, M. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 7-12 |
Descriptors | Nas electronic Metode d'analisi Aroma del vi Analisi sensorial |
Títol | Obtencion de muestras estables en el tiempo para el seguimiento de la madurez fenolica. Estudio del efecto de la congelacion de uvas tintas sobre el color |
Autor | FRAGOSO, S. MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 420-422 |
Descriptors | Raim negre Maduresa fenolica Polifenols Antocians |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Puesta a punto de un metodod de analisis mediante GC-MS para el control de maduracion aromatica de la uva. Estudios preliminares |
Autor | VERA, L. MARTI, M.P. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 216-217 |
Descriptors | SPE Maceracio pel?licular Precursos aromatics GC-MS |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Solid phase extraction of biogenica amines from wine before chromatographic analysis of their aqc derivatives |
Autor | BUSTO, O. MIRACLE, M. GUASCH, J. BORRULL, F. |
Dades Font | Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 1082-6076 VOL 20 - 1997 - V: - N: 5, Pg: 743-755 |
Descriptors | Extraccio en fase solida Amines biogenes Analisi cromatografica |
Localització | C 9/89 |