Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MESTRES, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Aplicacion de la microextraccion en fase solida al analisis de aromas en vinos
Autor MESTRES, M.   MARTI, M.P.   MIRACLE, M.   SALA, C.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Tecnicas de Laboratorio ISSN: 0371-5728 - Mayo 2000 - V: - N: 251, Pg: 289-295
Descriptors Microextraccio en fase solida Analisi Vi Aroma

Títol Determinacion de 2,4,6-tricloroanisol en vinos blancos, tintos y rosados mediante microextraccion en fase solida del espacio de cabeza y cromatografia de gases con detector de captura electronica
Autor RIU, M.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 255-257
Descriptors 2,4,6-tricloroanisol Vi blanc Vi rosat Vi negre Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos
Localització 663.2 JOR

Títol Determination of volatile sulphur compounds in wines
Autor MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 325-328
Descriptors Compostos volatils Sulfur Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Estudio de la composicion aromatica de un vino del Priorat de la variedad Garnacha mediante HS-SPME y GCO
Autor MARTI, M.P.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 264-266
Descriptors Composicio aromatica Vi Priorat Garnatxa Garnacha HS-SPME GCO
Localització 663.2 JOR

Títol Estudio de la madurez fenolica en extractos de pieles y semillas de uva: puesta a punto de un metodo de referencia basado en la tecnica de HPLC
Autor MU?OZ, S.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 183-185
Descriptors Maduresa fenolica Raim Polifenols
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudio olfatimetrico del aroma del vinagre
Autor ACE?A, L.   MARTI, M.P.   MESTRES, M.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 375-377
Descriptors Vinagre Aroma Cromatografia de gasos Analisi de l'aroma Cromatografia de microextraccio capil?lar en fase solida
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudio y optimizacion de un metodo analitico para la estimacion de los parametros de madurez fenolica de la uva tinta
Autor FRAGOSO, S.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 364-366
Descriptors Raim negre Maduresa fenolica Polifenols Antocians
Localització 663.2 (063) Con

Títol Nas electronic. Aplicacions enologiques
Autor GUASCH, J.   BUSTO, O.   MESTRES, M.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 7-12
Descriptors Nas electronic Metode d'analisi Aroma del vi Analisi sensorial

Títol Obtencion de muestras estables en el tiempo para el seguimiento de la madurez fenolica. Estudio del efecto de la congelacion de uvas tintas sobre el color
Autor FRAGOSO, S.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 420-422
Descriptors Raim negre Maduresa fenolica Polifenols Antocians
Localització 663.2 (063) Con