Registres trobats: 5
Títol | Efectos organolepticos de la fermentacion malolactica en vinos |
Autor | TRIOLI, G. DULAU, L. KRIEGER, S. et al. |
Dades Font | Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 53-65 |
Descriptors | Investigacio Fermentacio malolactica Caracteristiques organoleptiques Congressos Vi |
Localització | 663.252.4 ASP |
Títol | Manoproteinas: utilizacion de enzimas para mejorar las sensaciones en boca del vino |
Autor | NAVASCUES, E. PALACIOS, A.T. DULAU, L. IZQUIERDO-TORRES,B. LARREAL, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 219-228 |
Descriptors | Mannoproteines Enzims Vi |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Nourishment of yeast and bacteria in winemaking |
Autor | DULAU, L. KRIEGER, S. JULIEN-ORTIZ, A. TRIOLI, G. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 265-282 |
Descriptors | Llevats Bacteris Vinificacio |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Nutrientes de levaduras y la fermentacion, Los |
Autor | TRIOLI, G. DULAU, L. PALACIOS, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1997 - V: - N: 49, Pg: 30-37 |
Descriptors | Fermentacio Llevats Nitrogen Nutrients |
Títol | Variabilidad en las necesidades de oxigeno y nitrogeno asimilabre en funcion de las cepas de levaduras enologicas |
Autor | JULIEN, A. ROUSTAN, J.L. DULAU, L. SABLAYROLLES, J.M. PALACIOS, A. NAVASCUES, E. |
Dades Font | Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2001 - V: - N: 76, Pg: 39-42 |
Descriptors | Fermentacio Llevats Nitrogen Oxigen |