Registres trobats: 8
Títol | Au-dela de la fermentation malolactique |
Autor | BARTOWSKY, E. COSTELLO, P. KRIEGER, S. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 61-65 |
Descriptors | Fermantacio Fermentacio malolactica Vi negre Impactet Bacteris Aroma del vi Caracteristiques sensorials |
Títol | Control biologico de la fermentacion malolactica |
Autor | PALACIOS, A. NAVASCUES, E. SANTIAGO, L. MACIAS, C. RASINES, G. FUSTER, A. KRIEGER, S. O.JULIEN, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2003 - V: XIV- N: 84, Pg: 45-53 |
Descriptors | Bacteris Qualitat Fermentacio malolactica Mercat Control biologic |
Títol | Control de la fermentacion malolactica |
Autor | KRIEGER, S. PALACIOS, A |
Dades Font | Congresos y jornadas: aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 21-30 |
Descriptors | Investigacio Fermentacio malolactica Congressos |
Localització | 663.252.4 ASP |
Títol | Controle de la fermentation malolactique une approche pratique |
Autor | FUSTER, A. KRIEGER, S. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mai / Juin 2002 - V: - N: 194, Pg: 14-17 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Control Vi |
Títol | Hemmung der Starterkulturen zur Einleitung des biologischen S§ureabbaus durch Spritzmittelruckst§nde im Wein. Inhibition by pesticides of starter cultures for malolactic fermentation in wine |
Autor | HAAG, V. B. KRIEGER, S. HAMMES, W. P. |
Dades Font | Die Wein Wissenschaft ISSN: 0375-8818 VOL 43 - 1988 - V: - N: , Pg: 261-278 |
Descriptors | Inhibicio Pesticides Vi Fermentacio malolactica |
Localització | C 6/104 |
Títol | Mejora de la calidad y la tipicidad de los vinos con la ayuda de nuevas herramientas biologicas (Craft in fair qual & T project) |
Autor | FUSTER, A. KRIEGER, S. SANTIAGO, L. PALACIOS, A. IZQUIERDO, B. LARREA, M. BARRUECO, I. RODRIGUEZ, E. MADRAZO, J. BONILLA, A. FERRER, S. PARDO, I. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: LVII- N: 2906, Pg: 1206-1212 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Estudi ecologic Bacteris Vinificacio Tipificacio Vi Qualitat |
Títol | Momento optimo de la fermentacion malolactica del vino balnco |
Autor | KRIEGER, S. HERREROS, R. ROMERO, S. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 58-63 |
Descriptors | Vi blanc Fermentacio malolactica Caracteristiques sensorials Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Nourishment of yeast and bacteria in winemaking |
Autor | DULAU, L. KRIEGER, S. JULIEN-ORTIZ, A. TRIOLI, G. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 265-282 |
Descriptors | Llevats Bacteris Vinificacio |
Localització | 663.2 SYM |