Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
KRIEGER, S.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Au-dela de la fermentation malolactique
Autor BARTOWSKY, E.   COSTELLO, P.   KRIEGER, S.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 61-65
Descriptors Fermantacio Fermentacio malolactica Vi negre Impactet Bacteris Aroma del vi Caracteristiques sensorials

Títol Control biologico de la fermentacion malolactica
Autor PALACIOS, A.   NAVASCUES, E.   SANTIAGO, L.   MACIAS, C.   RASINES, G.   FUSTER, A.   KRIEGER, S.   O.JULIEN, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2003 - V: XIV- N: 84, Pg: 45-53
Descriptors Bacteris Qualitat Fermentacio malolactica Mercat Control biologic

Títol Control de la fermentacion malolactica
Autor KRIEGER, S.   PALACIOS, A  
Dades Font Congresos y jornadas: aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 21-30
Descriptors Investigacio Fermentacio malolactica Congressos
Localització 663.252.4 ASP

Títol Controle de la fermentation malolactique une approche pratique
Autor FUSTER, A.   KRIEGER, S.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mai / Juin 2002 - V: - N: 194, Pg: 14-17
Descriptors Fermentacio malolactica Control Vi

Títol Hemmung der Starterkulturen zur Einleitung des biologischen S§ureabbaus durch Spritzmittelruckst§nde im Wein. Inhibition by pesticides of starter cultures for malolactic fermentation in wine
Autor HAAG, V. B.   KRIEGER, S.   HAMMES, W. P.  
Dades Font Die Wein Wissenschaft ISSN: 0375-8818 VOL 43 - 1988 - V: - N: , Pg: 261-278
Descriptors Inhibicio Pesticides Vi Fermentacio malolactica
Localització C 6/104

Títol Mejora de la calidad y la tipicidad de los vinos con la ayuda de nuevas herramientas biologicas (Craft in fair qual & T project)
Autor FUSTER, A.   KRIEGER, S.   SANTIAGO, L.   PALACIOS, A.   IZQUIERDO, B.   LARREA, M.   BARRUECO, I.   RODRIGUEZ, E.   MADRAZO, J.   BONILLA, A.   FERRER, S.   PARDO, I.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: LVII- N: 2906, Pg: 1206-1212
Descriptors Fermentacio malolactica Estudi ecologic Bacteris Vinificacio Tipificacio Vi Qualitat

Títol Momento optimo de la fermentacion malolactica del vino balnco
Autor KRIEGER, S.   HERREROS, R.   ROMERO, S.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 58-63
Descriptors Vi blanc Fermentacio malolactica Caracteristiques sensorials Caracteristiques organoleptiques

Títol Nourishment of yeast and bacteria in winemaking
Autor DULAU, L.   KRIEGER, S.   JULIEN-ORTIZ, A.   TRIOLI, G.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 265-282
Descriptors Llevats Bacteris Vinificacio
Localització 663.2 SYM