Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ROMERO, S.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Estudios para la minimizacion de produccion de carbamato de etilo por las bacterias lacticas
Autor BORDONS, A.   GIL, J.   ARAQUE, I.   REGUANT, C.   CARRETE, R.   ROMERO, S.   MASQUE, M.C.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 94-100
Descriptors Minimitzacio Carbamat d'etil Bacteris lactis Vi Arginina Citrulina

Títol Momento optimo de la fermentacion malolactica del vino balnco
Autor KRIEGER, S.   HERREROS, R.   ROMERO, S.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 58-63
Descriptors Vi blanc Fermentacio malolactica Caracteristiques sensorials Caracteristiques organoleptiques