Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MASQUE, M.C.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Estudio del color de los vinos de las distintas denominaciones de origen de Catalu?a
Autor GUARDIOLA, S.   MASQUE, M.C.   I?IGUEZ, M.  
Dades Font XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 365-378
Descriptors Color Catalunya DO Vi Denominacio d'origen Catalunya
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Estudios para la minimizacion de produccion de carbamato de etilo por las bacterias lacticas
Autor BORDONS, A.   GIL, J.   ARAQUE, I.   REGUANT, C.   CARRETE, R.   ROMERO, S.   MASQUE, M.C.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 94-100
Descriptors Minimitzacio Carbamat d'etil Bacteris lactis Vi Arginina Citrulina

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado ( y II). Ensayos comparativos
Autor PALACIOS, A.   MASQUE, M.C.   ROMERO, S.V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4355-4361
Descriptors Elaboracio de vi pH Caracteritzacio organoleptica Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I). Ensayos comparativos
Autor PALACIOS, A.   MASQUE, M.C.   ROMERO, S.V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4347-4354
Descriptors Elaboracio de vi pH Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa