Registres trobats: 9
Títol | Acidificatoin des mouts et des vins. L'utilisation des acides L-tartrique, L-lactique et DL-malique |
Autor | CARVALHO, E |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 287-294 |
Descriptors | Acidificacio Most Vi Acid L-malic Acid L-lactic Acid DL-malic |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Determination de l'acide D-malique , de l'acide L-malique et de l'acide DL-malique |
Autor | JUNGE, C. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 876, Pg: 6 p. |
Descriptors | Analisi Determinacio Identificacio Acid malic Acid L-malic Acid D-malic Acid DL-malic Vi Control de qualitat Cromatografia HPLC Metode enzimatic |
Localització | FV 876 |
Títol | Determination de l?acide L-Malique (Methode enzymatique) |
Autor | Federation Internationale des Producteurs de Jus de Fruits |
Dades Font | FV - febrer 1966 - V: - N: 192, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid L-malic Determinacio Vi Metode enzimatic Fotometria |
Localització | FV 192 |
Títol | Evolucion de los acidos L-Malico y L-Lactico durante la vinificacion por maceracion carbonica de uvas Monastrell |
Autor | NAVARRO, G... [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1990 - V: - N: 6, Pg: 51-55 |
Descriptors | Monastrell Acid L-malic Vinificacio Temperatura Maceracio carbonica |
Títol | Evolucion de los acidos organicos durante el periodo de maduracion de la uva |
Autor | CHIRIVELLA, C. HABA, M. PEREZ, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1992 - V: - N: 7-8, Pg: 52-55 |
Descriptors | Raim Maduracio Acid tartric Acid tartaric Acid L-malic Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Macabeu |
Títol | Influencia del acido L-Malico en el proceso de acetificacion |
Autor | NOVELLA, M. A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 52-54 |
Descriptors | Acid L-malic Acid carboxilic |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado ( y II). Ensayos comparativos |
Autor | PALACIOS, A. MASQUE, M.C. ROMERO, S.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4355-4361 |
Descriptors | Elaboracio de vi pH Caracteritzacio organoleptica Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I). Ensayos comparativos |
Autor | PALACIOS, A. MASQUE, M.C. ROMERO, S.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4347-4354 |
Descriptors | Elaboracio de vi pH Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa |
Títol | La fiabilite des methodes de flux continu segmente appliquees a l'analyse des vins et des mouts |
Autor | CURVELO-GARCIA, A. S. |
Dades Font | FV - febrer 1993 - V: - N: 941, Pg: 10 p. |
Descriptors | Flux continu fraccionat Vi Most Analisi Colorimetria Sucre Acid L-malic Acid L-lactic Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Acid tartric Acid tartaric Glicerol Determinacio |
Localització | FV 941 |