Registres trobats: 126
Títol | A uniform method for total acid determination in wines. |
Autor | GUYMON, J.F. OUGH, C.S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 40-45 |
Descriptors | Vi Acidesa Analisi Determinacio Acid Composicio Identificacio Control de qualitat |
Localització | C 4/43 |
Títol | Acid, sulfur and sorbate treatments for wine. An overview with practical considerations |
Autor | ABRAMS, B |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 24 - hivern 1992 - V: - N: 4, Pg: 132-135 |
Descriptors | Vi Vinificacio Fermentacio Acidesa Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre pH Acid tartric Acid tartaric Acid citric Dosificacio Dosatge |
Títol | Acidesa volatil i aturades de fermentacio: estudi de factors que les originen i de possibles solucions |
Autor | GRACIA, J. P. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Primer Trimestre 1998 - V: - N: 42, Pg: 3-14 |
Descriptors | Acidesa volatil Vi Vinificacio Aturada fermentativa Llevats Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Acid acetic Lipids |
Títol | Acidez de los vinos, La. Influencia en la calidad |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3212, Pg: 518-521 |
Descriptors | Vi Vi negre Caracteristiques del vi Acidesa Acid tartric Acid lactic Acid acetic Acid malic Equilibri acid |
Títol | Acidificacion biologica de vinos con bajo contenido en acidos |
Autor | VAL VILLA, P. FERRER SOLER, S. PARDO CUBILLOS, I. |
Dades Font | Enologos - Noviembre-Diciembre 2002 - V: IV- N: 20, Pg: 34-42 |
Descriptors | Acidificacio biologica Vi Contingut baix d'acids Acidesa Acid lactic Most Llevats Bacteris lactics Acid malic |
Títol | Acidificacion del mosto por saccharomyces SPP |
Autor | YERAMIAN, N. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3080, Pg: 2870-2873 |
Descriptors | Acidificacio Most Saccharomyces spp. Llevats Fermentacio Acid malic Acidesa |
Títol | Acidificacion del mosto por saccharomyces spp |
Autor | YERAMIAN, N. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4577-4579 |
Descriptors | Llevats Fermentacio alcoholica Acidesa Acid malic Saccharomyces SPP |
Títol | Acidite libre ou de titration (au lieu de totale). |
Autor | STELLA, C. CAREMANI, L. |
Dades Font | FV - mar? 1973 - V: - N: 448, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acidesa Alcohol Graduacio Grau alcoholic Vi Most |
Localització | FV 448 |
Títol | Acidite volatile: les conditions de production par les levures |
Autor | LARUE, F. ROZES, N. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 113-4673 - desembre 1993 - V: - N: 182, Pg: 36-38 |
Descriptors | Llevats Acidesa Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Vinificacio Most Vi Temperatura |
Títol | Alcool rectifie alimentaire.(2Q projet) |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 632, Pg: 10 p. |
Descriptors | Alcohol rectificat Vi Rectificacio Constituents Esters Acidesa Aldehids Cromatografia de gasos Brisa Metanol Marc Raim |
Localització | FV 632 |
Títol | Analyse comparative de vins et de "vins legers" americains |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 774, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi lleuger Grau alcoholic Acidesa Glicerol Alcohol Sucre Graduacio Reduccio |
Localització | FV 774 |
Títol | Analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 880, Pg: 9 p. |
Descriptors | Analisi quimica Analisi sensorial Composicio Sucre Grau alcoholic Graduacio Acidesa Components volatils Begudes alcoholiques Compostos fenolics Determinacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos HPLC Espectrofotometria d'absorcio atomica |
Localització | FV 880 |
Títol | Analyse des vinaigres de vin espagnols. |
Autor | LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - febrer 1974 - V: - N: 450. Complement., Pg: 1 p. |
Descriptors | Vinagre Espanya Acidesa Control de qualitat Reglament Normes Legislacio |
Localització | FV 450 complement |
Títol | Analyse des vinaigres de vins espagnols. Controle de leur authenticite. |
Autor | LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - mar? 1973 - V: - N: 450, Pg: 1 p. |
Descriptors | Control de qualitat Espanya Autenticitat Vinagre Acidesa Determinacio Extracte |
Localització | FV 450 |
Títol | Anlyse lexicale autour des concepts de gras et de volume dans les vins |
Autor | LE FUR, Y [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 26-30 (Cahier Technique) |
Descriptors | Degustacio Acidesa Panel de degustacio |
Títol | Aplicacion de dos enmiendas calizas en suelos acidos dedicados al cultivo de la variedad Mencia |
Autor | OLEGO, M.A. GARZON, J.E. RUBIO, J.J. GARCIA, V.M. ALVAREZ, J.M. QUIROGA, M.J. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2012 - V: 19- N: 347, Pg: 52-60 |
Descriptors | Mencia Sol acid pH Catio d'hidrogen Vitis vinifera Acidesa |
Títol | Baisses d'acidite: les facteurs agronomiques |
Autor | CHAMPAGNOL, F. |
Dades Font | VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - octubre 1993 - V: - N: 180, Pg: 37-37 |
Descriptors | Acidesa Vinya Vi Most Qualitat Acid malic Raim Garnatxa Maduracio Nutricio Garnacha |
Títol | Cambios fisicos y quimicos durante la maduracion de Vitis vinifera, variedad Monastrell, en la DO Jumilla |
Autor | NAVARRO, G. ...(et al.) |
Dades Font | Suelo y Planta ISSN: 1130-796X VOL 2 - 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-58 |
Descriptors | Raim Maduracio Pes Densitat Acidesa Vitis vinifera Monastrell Varietats Jumilla DO pH |
Títol | Canopy management in pergola system: effect of vigour and light on potassium accumulation and acidity balance in the must (cv. Cabernet Sauvignon) |
Autor | BERTAMINI, M. IACONO, F. PORRO, D. TARDAGUILA, J. CAMPOSTRINI, F. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 423-428 |
Descriptors | Fulles Vigor Llum Potassi Acidesa Most Canopia |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Changes in acidity components in the flesh and skin of shiraz grapes during ripening- the effect of canopy density |
Autor | ILAND, P.G. COOMBE, B.G. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 417-422 |
Descriptors | Acidesa Components Maduracio |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Characterization of catalan red wines by pattern recognition methods |
Autor | LARRECHI, M.S. GUASCH, J. RIUS, F.X. SOLE, A. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1987 - V: - N: 26, Pg: 172-182 |
Descriptors | Vi negre Diferenciacio Analisi Manganes Magnesi Sodi Etanol Acidesa Espanya Estadistiques |
Localització | C 9/60 |
Títol | Comparacio de tres clons de llevats secs actius |
Autor | POINSAUT, Phillipe |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 35-36 |
Descriptors | Llevats Acidesa Vi escumos Llevats secs actius LSA |
Títol | Comportamiento de la variedad de vid palomino fino con distintos sistemas de poda |
Autor | GARCIA, A. PENYA, B. MORALES, M. |
Dades Font | Comunicaciones agrarias. Serie: produccion vegetal - 1989 - V: - N: 7, Pg: 18 |
Descriptors | Palomino Poda Produccio Fusta Alcohol Acidesa Poda Guyot Poda xeresana |
Títol | Consideraciones hidricas y de acidez de la uva |
Autor | GARCIA, E. |
Dades Font | VII Cursos de la Rioja 92 - 1992 - V: - N: , Pg: 123-133 |
Descriptors | Acidesa Raim Regim hidric |
Localització | 663.258.42 Cur |
Títol | Control biologico de la acidez en mostos de zonas calidas.I. Seleccion de levaduras productoras de acido malico y acido lactico |
Autor | YERAMIAN, N. CALDERON, F. COLOMO, B. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 199-204 |
Descriptors | Control biologic Acidesa Most Zones calides Acid malic Acid lactic Llevats |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Correction de l'acidite des mouts et des vins. |
Autor | REBELEIN, H. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1971 - V: - N: 480, Pg: 136-141 |
Descriptors | Vi Most Acidesa Alemanya Rectificacio Acid Acid malic Acid tartric Acid tartaric pH Desacidificacio Defectes del vi Defectes del most Alteracions del vi Alteracions del most Millora qualitativa Alemania |
Localització | C 5/50 |
Títol | Correlazione fra pH, potere tampone, stabilizzazione microbiologica e sensazione acida di un vino |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 27-34 |
Descriptors | pH Estabilitzacio microbiologica Acidesa Vi |
Localització | C 21/69 |
Títol | Des levures qui font coup double. Fermentation |
Autor | DEQUIN, S. ANSANAY, V. BARRE, P. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - octubre 1995 - V: - N: 202, Pg: 46-47 |
Descriptors | Fermentacio Llevats Acidesa Vi Most |
Títol | Desacidificacion. Correccion de la acidez en mostos y vinos |
Autor | HERRERA, P. GONZALEZ, D. C. GALLEGO, A. SANCHEZ RAMOS, Isabel |
Dades Font | Estacion enologica de Castilla y Leon ISSN: ISBN 84-7846-483-7 - 1995 - V: - N: , Pg: 9-25 |
Descriptors | Acidesa Most Vi Desacidificacio |
Localització | C 1/78 |
Títol | Determination de l'acidite titrable. |
Autor | IOURJAN, J. I. ROUVINSKY, O. E. PAVLENKO, N. M. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 801, Pg: 2 P. |
Descriptors | Determinacio Acidesa Most Vi pH Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Localització | FV 801 |
Títol | Determination of the acidity index of asphalts by means of thermometric titrations. Comparison with others methods |
Autor | BORRULL, F. et al. |
Dades Font | Thermochimica Acta ISSN: 0040-6031 - 1986 - V: 98- N: , Pg: 9-18 |
Descriptors | Determinacio Acidesa Titracio termometrica |
Localització | C 20/37 |
Títol | Diagnosis of mistakes in winemaking |
Autor | RECHT, Jacques |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 85-88 |
Descriptors | Vi Vinificacio Defectes Desacidificacio Estabilitzacio Analisi sensorial Acidesa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Qualitat |
Títol | Dosage de l'acide galacturonique dans le vin. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - abril 1976 - V: - N: 596, Pg: 9 p. |
Descriptors | Sucre Acidesa Vi blanc Vi negre Vi licoros Determinacio Acid galacturonic |
Localització | FV 596 |
Títol | Efecto de la clarificacion sobre la constitucion de los vinos tintos |
Autor | |
Dades Font | Envaspres : Revista Tecnica del Envase y Embalaje ISSN: 0211-2965 - abril 1993 - V: - N: 126, Pg: 44-49 |
Descriptors | Clarificacio Composicio Vi negre Graduacio Monastrell Alacant DO Bentonita Albumina analisi Densitat Grau alcoholic Vi testimoni Sulfat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sucre Acidesa Cendres |
Localització | C 4/44 |
Títol | Effect of crop level and crop load on growth, yiels, must and wine composition, and quality of Cabernet Sauvignon |
Autor | BRAVO, B. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 2, Pg: 125-131 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Vi Qualitat Creixement Most Composicio Tractament Dissolvent Carinyena Acidesa Acid Vinya Cultiu Varietats Cari?ena |
Localització | C 4/94 |
Títol | El lado acido de los vinos |
Autor | HIDALGO, J. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 1999 - V: - N: 155, Pg: 30-34 |
Descriptors | Vi Acid Acidesa |
Títol | Ensayo a escala industrial de la repercusion de la fermentacion malolactica de un vino albari?o |
Autor | CASTRO GONZALEZ, M. CORTES DIEGUEZ, S.M GIL DE LA PENYA, M.L FERNANDEZ GOMEZ, E |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 VOL XXXVII - noviembre 2000 - V: - N: 317, Pg: 155-159 |
Descriptors | Acidesa Albarinyo Aroma Fermentacio malolactica Vi Albari?o |
Títol | Equilibrio ionico en mostos y vinos. Factores que intervienen. |
Autor | FRANCO, E. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1994 - V: - N: 11-12, Pg: 38-46 |
Descriptors | Equilibri ionic Most Vi Potassi Acidesa Equilibri acid pH |
Títol | Estudio de la caida de acidez en vinos de Rioja |
Autor | LOPEZ MARTIN, R. [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - mar? 1991 - V: - N: 3, Pg: 55-59 |
Descriptors | Rioja DOQ Vi Acidesa |
Títol | Estudio de la maduracion tecnologica de los cultivares Tempranillo, Cabernet Sauvignon y Shiraz en dos campa?as de climatologia anomala (2003 y 2007) en Tierra de Barros (Extremadura) |
Autor | GUERA, M. T. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2010 - V: XII- N: 63, Pg: 26-31 |
Descriptors | Raim Maduresa Clima Sucre Acidesa Tempranillo Cabernet sauvignon Shiraz Climatologia 2003 2007 |
Títol | Estudio y observaciones sobre los valores de IPT, grado, acidez y tama?o en el Tempranillo de Rioja en el periodo 2001-2004 |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2005 - V: LX- N: 3082, Pg: 3030-3037 |
Descriptors | Tempranillo Acidesa Grau Rioja 2001 2004 |
Títol | Etude collaborative de comparaison de l'acidite volatile et de l'acide acetique dans les vins |
Autor | DUBERNET, M. |
Dades Font | Revue Francaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - December-Janvier 2006-2007 - V: - N: 221, Pg: 1-7 |
Descriptors | Vi Comparacio Acidesa Acidesa volatil Volatilitat Vi de Fran?a |
Localització | C 24/7 |
Títol | Etude comparative d'indicateurs pour le dosage de l'acidite totale des eaux-de-vie de vin |
Autor | BELCHIOR, A.P. CARVALHO, E. C.P. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 907, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Productes enologics Begudes alcoholiques Dosificacio Dosatge Acidesa Analisi Composicio |
Localització | FV 907 |
Títol | Expression de l'acidite ionique des eaux-de-vie par le pH pondere. |
Autor | DEIBNER, L. |
Dades Font | FV - febrer 1975 - V: - N: 532, Pg: 1 p. |
Descriptors | Acidesa Ions Begudes alcoholiques pH |
Localització | FV 532 |
Títol | Fattori voinvolti nel determinare l'acidita del mosto d'uva |
Autor | MARRE, E. |
Dades Font | Comptes rendu du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 359-361 |
Descriptors | Acidesa Most Determinacio |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Fisiologia de la maduracion de la uva |
Autor | ANDRADES, M?.S |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 21-30 |
Descriptors | Raim Maduracio Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Glucosa Fructosa Compostos fenolics |
Títol | Fonaments basics de l'analisi dels vins (I) |
Autor | GARCIA, J. |
Dades Font | Quaderns tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 1 (Serie Enologia), Pg: |
Descriptors | Vi Analisi Graduacio Acidesa Grau alcoholic Most Sucre |
Títol | Gagner de l'acidite dans les vins |
Autor | CHANTAL, L. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai/Juin 2010 - V: - N: 362, Pg: 46-49 |
Descriptors | Viticultura Calci Potassi Acidesa Microclima |
Títol | Il Significato enologico de la regola di Slizewicz |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | Annali dell Istituto Sperimentale per l'Enologia ASTI ISSN: 0374-5791 - - V: - N: , Pg: 490-495 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Acid tartric Acid tartaric Grau alcoholic Graduacio Vi Analisi Acidesa |
Localització | C 3/22 |
Títol | Incidencia del ecosistema y la variedad en la composicion acida y del grado Baume de los mostos |
Autor | BAIGORRI, J. GARCIA, A. VINYEGRA, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 15-24 |
Descriptors | Acidesa Analisi discriminant Ecosistema Grau Baume |
Títol | Influence de la fertilisation potassique sur l'acidite des mourts durant la maturation du raisin |
Autor | SOYER, J.P. MOLOT, CH |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 407-410 |
Descriptors | Fertilitzacio potassica Acidesa Most Maduracio del raim Raim Potassi |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Influence de la fumure potassique sur l'acidite du vin. Essai sur Chasselas |
Autor | MURISIER, F. AERNI, J. MAIGRE, D. RYSER, J.P. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 411-416 |
Descriptors | Fertilitzacio potassica Vinya Acidesa Vi Potassi |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Influence des techniques culturales sur l'acidite des mouts et des vins |
Autor | CHAMPAGNOL, F. |
Dades Font | VII Cursos de la Rioja 92 - 1992 - V: - N: , Pg: 107-121 |
Descriptors | Tecniques culturals Vinificacio Most Acidesa Vi |
Localització | 663.258.42 Cur |
Títol | Influence of rootstock and mineral nutrition on must acidity |
Autor | CORAZZINA, E. FAILLA, O. SCIENZA, A. PORRO, D. STRINGARI, G. STEFANI, R. |
Dades Font | Comptes rendu du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 217-220 |
Descriptors | Portaempelt Nutricio mineral Acidesa Most Acidesa del most |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Influence of rootstock on must composition, in particular PH and acidity |
Autor | GAY, G. MORANDO, M. BOVIO, M. NAVISSANO, G. NOVELLO, V. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 385-388 |
Descriptors | Portaempelt Compostos Most pH Acidesa |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Influencia de factores agronomicos en los parametros de acidez de mostos y vinos |
Autor | GARCIA ESCUDERO, E. VILLAR, M. ZABALLA, O. GONZALEZ, G. OLIVERAS, C.G. IBA?EZ, S. ROMERO, I. LOPEZ, D. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 18-21 |
Descriptors | Acidesa Most Vi Factors agronomics |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Influencia de la Botrytis Cinerea en algunos componentes del mosto |
Autor | CANTOS, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 44-50 |
Descriptors | Most Botrytis cinerea Botritis Podridura grisa Fongs Podridura acida Podridura noble Podridura Bacteris Llevats Analisi Acid Acidesa Acidificacio Vinya Malalties de la vinya |
Títol | Influencia de las condiciones higienicas de los equipos en la acidez y calidad microbiologica de leche cruda enfriada de propiedades rurales del municipio de Rio Grande- RS Brasil |
Autor | SOUZA DA ROSA, L. QUEIROZ, M.I. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2005 - V: - N: 365, Pg: 90-95 |
Descriptors | Llet Produccio Higiene Produccio higienica Esmunyidora Acidesa Qualitat microbiologica |
Títol | Influencia del momento de aplicacion del riego sobre la produccion y la calidad del mosto. |
Autor | GARCIA, E. MARTINEZ, F. LISSARRAGUE, J. R. SOTES, V. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1994 - V: - N: 1-2, Pg: 49- |
Descriptors | Most Produccio Millora qualitativa Reg Vinya Raim Viticultura Cultiu Composicio pH Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Analisi |
Títol | Influencia del momento de la recoleccion en la calidad del aceite de la variedad Empeltre |
Autor | GRACIA, M.S. MARCO, P. ESPADA, J.L. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2009 - V: XVI- N: 284, Pg: 52-54 |
Descriptors | Oli Arago Aragon Recol?leccio Qualitat de l'oli Oliva Polifenols Acidesa Peroxid |
Títol | Influencia del pH en los sistemas de cultivo |
Autor | DURAN ALTISENT, J.M. RETAMAL PARRA, N. MORATIEL YUGUEROS, R. |
Dades Font | Agricultura: revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Febrero 2009 - V: LXXIX- N: 915, Pg: 142-145 |
Descriptors | Sol Sol agricola Fertirrigacio Acidesa Fertilitzant Bicarbonat Aigua Reg |
Títol | Influencia del pH y la acidez en las cualidades organolepticas del vino |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 69-74 |
Descriptors | pH Acidesa Qualitat organoleptica Vi Gust Cata |
Títol | Influencia del pH y la acidez en las cualidades organolepticas del vino |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 45-50 |
Descriptors | pH Acidesa Qualitat organoleptica Vi |
Títol | Influencia del pH, acidez del vino y defectos organolepticos de origen microbiano en la cata del vino |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2005 - V: - N: 100, Pg: 35-46 |
Descriptors | pH Acidesa Vi Defectes organoleptics Origen microbia Cata Microorganismes contaminants |
Títol | Influencia del suelo sobre el estado nutricional de la vid y la acidez de mostos y vinos |
Autor | MARTINEZ-VIDAURRE, J.M. MARTIN, I. PEREZ-ALVAREZ, E.P. DOMINGUEZ, N. BENITO, A. LARRIETA, C. [ET AL.] |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2013 - V: A?o XX- N: 364, Pg: 54-58 |
Descriptors | Tecniques viticoles Sol viticola Raim Acidesa Acidesa del most |
Títol | Influenza dell'ambiente sul livello di potassio e sull'acidita del mosto di alcuni vitigni da spumanti |
Autor | ZAMBONI, M. et al. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 9, Pg: 33-37 |
Descriptors | Potassi Most Acidesa Escumos Ambient |
Localització | C 18/6 |
Títol | Influenza della carica di gemme sullo sviluppo vegetativo e sull'acidita del mosto di Pinot grigio, Pinot nero e Sauvignon |
Autor | ZAMBONI, M. BAVARESCO, L. IACONO, F. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium internacional de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 437-442 |
Descriptors | Pinot gris Pinot negre Sauvignon Acidesa |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Influenza di alcune pratiche colturali sulla composizione acida del mosto |
Autor | GIORGESSI, F. CALO, A. COLUGNATI, G. BARUZZINI, L. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 443-446 |
Descriptors | Composicio Acidesa Most |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado ( y II). Ensayos comparativos |
Autor | PALACIOS, A. MASQUE, M.C. ROMERO, S.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4355-4361 |
Descriptors | Elaboracio de vi pH Caracteritzacio organoleptica Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I). Ensayos comparativos |
Autor | PALACIOS, A. MASQUE, M.C. ROMERO, S.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4347-4354 |
Descriptors | Elaboracio de vi pH Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa |
Títol | L'Acidite des mouts et des vins. 2? partie: facteurs physiologiques et agronomiques de variation |
Autor | CHAMPAGNOL, F |
Dades Font | Le Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 103 - 1986 - V: - N: 15-16, Pg: 361-374 |
Descriptors | Vi Most Acidesa pH |
Localització | C 2/90 |
Títol | L'Acidite des mouts et des vins |
Autor | CHAMPAGNOL, F |
Dades Font | Le Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 103 - 1986 - V: - N: 20, Pg: 463-465 |
Descriptors | Most Vi Acidesa pH |
Localització | C 2/89 |
Títol | L'acidite bientot maitrisee. |
Autor | FAVAREL, J-L. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - octubre 1995 - V: - N: 202, Pg: 45 |
Descriptors | Acidesa Vi Acidificacio Most Acid tartric Acid tartaric |
Títol | L?acidesa del vi base cava: funcio i correcio |
Autor | PALACIOS GARCIA, A. SUAREZ MARTINEZ, C. HERAS MANSO, J.M. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 20-24 |
Descriptors | Acidesa Vi Cava Acid Fermentacio malolactica Desacidificacio |
Títol | La Clarificacion de los vinos |
Autor | PEYNAUD, E. RIBEREAU-GAYON, J. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831 |
Descriptors | Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio |
Localització | C 4/78 |
Títol | La Desacidification des mouts et des vins |
Autor | MEISTERMANN, Eric |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 63-66 |
Descriptors | Vi Most Acidesa Desacidificacio |
Títol | La Viticultura i l'acidesa del most |
Autor | ZAMBONI, M. FREGONI, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1992 - V: - N: 22, Pg: 20-26 |
Descriptors | Acidesa Most Raim Vinya Varietats Clima Nutricio Portaempelt Tecniques de conreu Qualitat Vi |
Títol | La Viticultura y la acidez del mosto |
Autor | ZAMBONI, M. FREGONI, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 29-37 |
Descriptors | Most Acidesa Vi Qualitat Varietats Raim Vinya Clima Nutricio Portaempelt Tecniques de conreu |
Títol | Le chaulage integre des sols viticoles |
Autor | SUTRE, B. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: - N: 145, Pg: 29-30 |
Descriptors | Acidesa Sol viticola pH Vigor |
Títol | Le profil analytique des raisins au cours de la maturation 2006 |
Autor | LE SUEUR, D. PANIGAI, L. MONCOMBLE, D. |
Dades Font | Vigneron Champenois, Le ISSN: 0049-643X - Novembre 2006 - V: - N: 10, Pg: 70-79 |
Descriptors | Raim Perfil analitic Maduracio Parametres analitics Acidesa Nitrogen |
Títol | Les Corrections de la vendage : l'acidification |
Autor | HENROTTE-VERDIER, M. L. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 67-70 |
Descriptors | Vi Most Acidesa Acidificacio |
Títol | Les Lesons de l'exceptionelle annee 1982 dans le vignoble meridional de la France |
Autor | BOUBALS, D. |
Dades Font | Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 100 - mar? 1983 - V: - N: 5, Pg: 134-137 |
Descriptors | Vinya Produccio Maduracio Sucre Verema Vi Acidesa |
Localització | C 2/87 |
Títol | Liming of vineyard soil |
Autor | SAAYMAN, D |
Dades Font | Vori leaflet series - 1982 - V: - N: 93, Pg: |
Descriptors | Vinya Fertilitzacio Calci Sol Acidesa Adob |
Títol | Los Suelos de vinyedo de Galicia. Un ejemplo de los problemas de la viticultura en suelos acidos |
Autor | RODRIGUEZ LOVELLE, B. ... (et al) |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juny 1991 - V: - N: 6, Pg: 25-37 |
Descriptors | Vinya Galicia Sol Acidesa |
Títol | Maitrise de la teneur en alcool et de l'acidite des vins par de nouveaux micro-organismes: enjeux et perspectives |
Autor | DEQUIN, S. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2009 - V: - N: 235, Pg: 27-29 |
Descriptors | Escalfament global Practiques viticoles Practiques enologiques Alcohol Vi Acidesa Llevats Soca |
Títol | Methode simple de determination de l'acidite volatile dans le vin pour la practique de cave. |
Autor | SANDOVAL PUERTA, J.A. HIDALGO ZABALLOS, T. |
Dades Font | FV - abril 1971 - V: - N: 387, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid Acidesa Vi escumos Components volatils Determinacio Destil.lacio |
Localització | FV 387 |
Títol | Methodes internationales d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 879, Pg: 64 p. |
Descriptors | Analisi quimica Analisi sensorial Begudes alcoholiques Grau alcoholic Graduacio Alcohol superior Graduacio Acidesa Composicio Esters Extraccio Aldehids Metanol Furfural Sucre Colorants Dosificacio Dosatge Color Sacarosa |
Localització | FV 879 |
Títol | Normes espagnoles pour l'analyse des vinaigres de vin. |
Autor | LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - mar? 1976 - V: - N: 592, Pg: 6 p. |
Descriptors | Espanya Normes Reglament Vinagre Analisi Acidesa Constituents |
Localització | FV 592 |
Títol | Nuevos fungicidas en la vid: influencia sobre la densidad, fraccion acida e indices de color del vino |
Autor | FERNANDEZ LLAMAS, M.J. SAN NICOLAS LOPEZ, F.T. OLIVA ORTIZ, J. BARBA NAVARRO, A. |
Dades Font | Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - 2001 - V: - N: 77 (numero extraordinario), Pg: 95-99 |
Descriptors | Acidesa Color Densitat Fraccio fungicida Vi Fongs |
Títol | Olis illencs de bon gust i sense acidesa |
Autor | |
Dades Font | Pais, El - Mar? 2009 - V: - N: , Pg: 7/EXTRA |
Descriptors | Oli Oli d'oliva Mallorca Denominacio d'origen |
Localització | C 24/164 |
Títol | Porto y Madeira (8): Henriques & Henriques |
Autor | |
Dades Font | Vanguardia, La - Julio 2008 - V: - N: , Pg: 9 |
Descriptors | Vi Vi de Xeres Caracteristiques del vi Madeira Oporto Vi envellit Acidesa Regions vitivinicoles Caracteritzacio vitivinicola Caracteritzacio agroclimatica |
Localització | C24/161 |
Títol | Potentiometric determination of the total acidity of wine in terms of gran's procedure |
Autor | TASIC, D.R. KLOFUTAR, C. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 313-316 |
Descriptors | Determinacion potenciometrica Acidesa Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Prevoir le ph du vin des la recolte |
Autor | FAVAREL, J. L. |
Dades Font | VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - octubre 1993 - V: - N: 180, Pg: 35-36 |
Descriptors | Vinificacio Vi Most Acidesa pH Analisi Control de qualitat |
Títol | Rapport alcool/extrait dans les vins Algeriens |
Autor | L'INSTITUT DE LA VIGNE ET DU VIN , Alger. |
Dades Font | FV - mar? 1978 - V: - N: 658, Pg: 8 p. |
Descriptors | Vi Algeria Alcohol Acidesa Glicerol Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Extracte sec Extracte reduit |
Localització | FV 658 |
Títol | Rapport alcool/extrait dans les vins de table blancs et rouges de Crimee |
Autor | OGORODNIK, S. T. |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 611, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi negre Crimea Alcohol Extracte Grau alcoholic Graduacio Vi blanc Vi de taula Constituents Acidesa Acid malic Acid lactic Glicerol |
Localització | FV 611 |
Títol | Rapport alcool/extrait des vins Portigais. |
Autor | TEIXEIRA, A. M. FONSECA, M. T. GUEIFAO, M. T. |
Dades Font | FV - octubre 1977 - V: - N: 649, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Grau alcoholic Alcohol Portugal Graduacio Dosificacio Dosatge Constituents Determinacio Acid lactic Acid malic Glicerol Acidesa Polifenols |
Localització | FV 649 |
Títol | Rapport alcool/extrait des vins hongrois (Recolte 1974) |
Autor | |
Dades Font | FV - mar? 1976 - V: - N: 589, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Hongria Alcohol Graduacio Grau alcoholic Glicerol Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Constituents |
Localització | FV 589 |
Títol | Rapport alcool/extrait, alcool cendres, extrait/cendres, extrait/ cendres des vins blancs de Tchecoslovaquie. |
Autor | MINARIK, E. NAVARA, A. |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 504, Pg: 3 p. |
Descriptors | Grau alcoholic Alcohol Graduacio Txecoslovaquia Vi blanc Acidesa Sucre |
Localització | FV 504 |
Títol | Reflexiones sobre el analisis enologico. La acidez volatil. 2. El metodo Garcia Tena y su validacion analitica |
Autor | GUASCH TORRES, J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2007 - V: IX- N: 46, Pg: 62-65 |
Descriptors | Analisi enologica Acidesa Acidesa volatil Analisi del vi Metode d'analisi |
Títol | Relacion entre el contenido de K en hoja y el PH y la acidez de mostos de la variedad Albari?o |
Autor | LANDIN, D. LAMPREAVE, M. NADAL, M. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 507-509 |
Descriptors | Albarino Albarinyo Fulla Most Potasi Acidesa |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Respuesta agronomica de diferentes cultivares tintos de vid en zona templada |
Autor | BAEZA, P. SANCHEZ-LIRIO, M. VERDUGO, J. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2011 - V: 80- N: 940, Pg: 328-332 |
Descriptors | Zones calides Maduracio de la vinya Varietats de vinya Acidesa pH |
Títol | Riego y su relacion con la calidad del aceite de oliva virgen extra, El. Resultados mas relevantes de los ensayos de influencia del riego sobre la composicion y calidad del aceite |
Autor | HIDALGO, J. VEGA, V. HIDALGO, J.C. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2009 - V: XVI- N: 296, Pg: 30-34 |
Descriptors | Oli d'oliva Caracteristiques organoleptiques Reg Composicio Qualitat de l'oli Extraccio Acidesa Polifenols Acid gras |
Títol | Role of phosphoenolpyruvate carboxylase in the acidification of grape berries |
Autor | DIAKOU, P. MOING, A. OLLAT, N. ROTHAN, C. GAUDILLERE, J.P. |
Dades Font | Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 239-244 |
Descriptors | Vitis vinifera Acidesa Metabolisme |
Localització | 634.814 SYM |
Títol | Rootstock effect on grignolino vine nutrient level and must phenolic compounds and acidity |
Autor | MANNINI, F. LANATI, D. LISA, A. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 379-384 |
Descriptors | Portaempelt Nutrients Compostos fenolics Most Acidesa |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Seleccion de levaduras vinicas productoras de acidez y su utilizacion en vinificacion |
Autor | MU?OZ MU?OZ, M?.J. GOMEZ LUNA, M?.J. CALERO DUE?AS, F. SANCHO PUEBLA, E.D. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 175-186 |
Descriptors | LLevats Acidesa Vinificacio |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; La fisiologia de la respuesta sensorial humana al vino |
Autor | THORNGATE, J.H. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Tast Degustacio Analisi sensorial Vi Aroma Acidesa |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Simultaneous and sequential fermentations with yeast and lactic acid bacteria in apple juice |
Autor | HERRERO, M. et al. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - January 1999 - V: 22- N: 1, Pg: 48-51 |
Descriptors | Poma Suc de poma Acid lactic Suc de poma concentrat Interaccio amb microorganismes Acidesa Acid malic Degradacio Acidificacio biologica Acidificacio |
Localització | C 2/20 |
Títol | Sur les rapports alcool-extrait, alcool cendres extrait-cendres dans les vins Hongrois. |
Autor | ASVANY, A. |
Dades Font | FV - febrer 1974 - V: - N: 483, Pg: 18 p. |
Descriptors | Hongria Alcohol Grau alcoholic Vi Graduacio Extracte Acidesa |
Localització | FV 483 |
Títol | Teneur en methanol, esters totaux, aldehydes totaux et acidite titrable dans l'alcool alimentaire rectifie de vin. |
Autor | ZEEMAN, W. PLESSIS, C.S. du |
Dades Font | FV - novembre 1976 - V: - N: 619, Pg: 7 p. |
Descriptors | Metanol Esters Aldehids Acidesa Alcohol Rectificacio Vi Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 619 |
Títol | Teneurs en sulfates de divers types de vins grecs autres que les vins secs. |
Autor | KOURAKOU, S. |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 491, Pg: 7 p. |
Descriptors | Sulfat Sofre Vi licoros Vi escumos Vi dol? Grecia Sucre Graduacio Grau alcoholic Acidesa pH Alcohol |
Localització | FV 491 |
Títol | The Influence of holding on sugar and acidity of harvested grapes |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Vori leaflet series - 1977 - V: - N: 48, Pg: |
Descriptors | Raim Emmagatzematge Sucre Acidesa |
Títol | The Total titratable acidity of wine grapes as quality factor : red cultivars |
Autor | DU PLESSIS, C. S |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1976 - V: - N: 39, Pg: |
Descriptors | Raim negre Acidesa Acid tartric Acid tartaric Acid malic |
Títol | The Total titratable acidity of wine grapes as quality factor : white cultivars |
Autor | DU PLESSIS, C. S |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1976 - V: - N: 40, Pg: |
Descriptors | Raim blanc Acidesa Acid tartric Acid tartaric Acid malic |
Títol | The adjustment of high pH/high titrable acidity wines by Ion exchange. |
Autor | BONORDEN, W. R. NAGEL, C. W. POWERS, J. R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 143-148 |
Descriptors | Reduccio Acidesa Vi pH Anions Catio Tartrat acid de potassi |
Localització | C 6/7 |
Títol | The general relationship between potassium, sodium and pH in grape juice and wine |
Autor | BOULTON, R |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 182-186 |
Descriptors | Catio Potassi Sodi Acidesa Vi Suc de raim pH |
Localització | C 3/120 |
Títol | The importance of pH and titratable acidity in wine |
Autor | SALABA, D. |
Dades Font | American wine society journal ISSN: 0364-698X - Spring 2007 - V: 39- N: 1, Pg: 22-25 |
Descriptors | Vi pH Acidesa |
Títol | Utilizacion del antagonismo Potasio-Magnesio para disminuir el contenido de potasio en vinos |
Autor | SUBERVIOLA, J. AGUIRREZABAL, F. |
Dades Font | Navarra Agraria ISSN: 0214-6401 - mar?-abril 1994 - V: - N: , Pg: 28-36 |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Metall Composicio Vi Acidesa pH Ions Potassi Magnesi Raim Varietats Vinificacio Most Analisi |
Localització | C 4/34 |
Títol | Valoracion de algnos parametros de fertilidad quimica de los suelos de vinya del area de Cambados |
Autor | LEMA GESTO, M. J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juny 1991 - V: - N: 6, Pg: 48-51 |
Descriptors | Galicia Vinya Sol Fertilitzacio Acidesa |
Títol | Variacion del contenido de potasio en hoja, mosto, y vino en funcion de diversos factores de la produccion viticola |
Autor | IBA?EZ, S. MARTIN, I. GARCIA-ESCUDERO, E. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 449-450 |
Descriptors | Most Potasi Vi Viticultura Reg Acidesa |
Localització | 663.2(063) Con |
Títol | Variaciones en la acidez de los mostos segun el regimen hidrico |
Autor | GARCIA-ESCUDERO, et ali. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - 15 abril 2005 - V: - N: 207, Pg: 30-36 |
Descriptors | Tempranillo Garnatxa negra Graciano Acidesa Regim hidric Ull de llebre Garnacha negra |
Títol | Vignobles en sols acides |
Autor | MARCELIN, H |
Dades Font | Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1988 - V: - N: Special Sitevi, Pg: 33-35 |
Descriptors | Vinya Sol Acidesa Tractament |
Títol | Vino lleva mal el calentamiento, El |
Autor | SAHUQUILLO, M. R. |
Dades Font | Pais, El - Febrero 2008 - V: - N: , Pg: 39 |
Descriptors | Vi Produccio de vi Clima Canvi climatic Clima arid Clima sec Alcohol Acidesa del most Acidesa |
Localització | C 24/79 |
Títol | Vins sans sulfites et temperatures |
Autor | IMMELE, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 49- N: 145, Pg: 43-45 |
Descriptors | Sulfit Temperatura Microbiologia Vinificacio Fermentacio Collita mecanica Oxidacio Embotellament Acidesa Volatilitat |
Títol | Wine deacidification |
Autor | BEELMAN, R.B. GALLANDER, J.F. |
Dades Font | Advances in Food Research - 1979 - V: - N: , Pg: 1-53 |
Descriptors | Vi Acidesa Fermentacio malolactica Maceracio carbonica Acid Vinificacio |
Localització | C 8/1 |
Títol | Yeast quality: evaluation of the measurement methods. |
Autor | ISERENTANT, D. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 13-28 |
Descriptors | Llevats Millora qualitativa Control de qualitat Cervesa Produccio Elaboracio Fermentacio Metode enzimatic Analisi Glicogen Oxigen Acidificacio Acidesa |
Localització | C 5/51 |
Títol | pH y equilibrio ionico en mostos y vinos. Su importancia y factores que influyen |
Autor | FRANCO ALADREN, E. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2007 - V: IX- N: 46, Pg: 70-76 |
Descriptors | pH Most Vi Equilibri ionic Vinificacio Material vegetal Potassi Acidesa Sol |