Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
OLIVA ORTIZ, J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Desfangado de mosto blanco con y sin adicion de coadyuvantes de la fermentacion. Eliminacion de residuos fungicidas
Autor BARBA NAVARRO, A.   FERNANDEZ LLAMAS, M?.J.   OLIVA ORTIZ, J.   CAMARA BOTIA, M.A.   PARDO MINGUEZ, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 2002 - V: - N: 83 Extraordinario Nutri-Fitos, Pg: 103-108
Descriptors Coadjuvant Desfangament Eliminacio Fungicides Most Fermentacio Most blanc

Títol Efecto de los residuos de plaguicidas en el contenido de acidos organicos en vinos tintos elaborados en la D.O. Jumilla
Autor OLIVA ORTIZ, J.   BARBA NAVARRO, A.   NAVARRO GARCIA, G.   ALONSO DIAZ-MARTA, G.L.   NAVARRO GARCIA, S.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1998 - V: - N: 59 Extraordinario, Pg: 35-43
Descriptors Acid organic Residus de plaguicides Residus Vi negre

Títol Eliminacion de residuos de plaguicidas en funcion de la tecnica de desfangado de mosto blanco
Autor FERNANDEZ LLAMAS, M?J.   OLIVA ORTIZ, J.   RUIZ SAN MATEO, E.   CAMARA BOTIA, M.A.   BARBA NAVARRO, A.   PARDO MINGUEZ, F.  
Dades Font Enologos. Revista oficial de la federacion espa?ola de asociaciones de enologos - julio-agosto 2001 - V: III- N: 12, Pg: 36-40
Descriptors Desfangat Fred Enzims pectolitics Eliminacio Fungicides

Títol Evolucion del potencial fenolico de uvas tintas en la D.O. Jumilla. Comparacion entre varidades Cabernet Sauvignon, Monastrell y Tempranillo
Autor OLIVA ORTIZ, J.   BARBA NAVARRO, A.   FERNANDEZ LLAMAS, M.J.   RUBIO MU?OZ, A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2003 - V: III- N: 10, Pg: 52-57
Descriptors Raim negre Compostos fenolics Jumilla DO Denominacio d'origen Evolucio Cabernet sauvignon Monastrell Tempranillo

Títol Incidencia de la maceracion prefermentativa a bajas temperaturas y el tiempo de maceracion en el color de vinos tintos de monastrell
Autor OLIVA ORTIZ, J.   BARBA NAVARRO, A.   MARTINEZ BRAVO, F.   GARCIA GIMENEZ, M.   PARDO MINGUEZ, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2003 - V: V- N: 24, Pg: 30-37
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Temps de maceracio Color Vi negre Monastrell

Títol Incidencia de residuos de azoxistrobin, kresoxim metil y quinoxifen sobre la poblacion de distintas especies de Saccharomyces
Autor OLIVA ORTIZ, J.   GARCIA ESPARZA, M.A.   CAMARA BOTIA, M.A.   BARBA NAVARRO, A.   PARDO MINGUEZ, F.  
Dades Font Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - 2001 - V: - N: 77 (numero extraordinario), Pg: 101-106
Descriptors Fungicides Most esteril Saccharomyces cerevisiae Llevats Vinificacio

Títol Nuevos fungicidas en la vid: influencia sobre la densidad, fraccion acida e indices de color del vino
Autor FERNANDEZ LLAMAS, M.J.   SAN NICOLAS LOPEZ, F.T.   OLIVA ORTIZ, J.   BARBA NAVARRO, A.  
Dades Font Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - 2001 - V: - N: 77 (numero extraordinario), Pg: 95-99
Descriptors Acidesa Color Densitat Fraccio fungicida Vi Fongs

Títol Residuos de fungicidas en vino blanco de la D.O. Jumilla. Alteraciones de la fraccion aromatica
Autor OLIVA ORTIZ, J.   GARCIA ESPARZA, M?.A.   CAMARA BOTIA, M.A.   BARBA NAVARRO, A.   DIAZ-PLAZA MARTIN-LORENTE, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 2002 - V: - N: 83 Extraordinario Nutri-Fitos, Pg: 93-102
Descriptors Aroma Fungicides Most esteril Saccharomyces cerevisia Jumilla DO Vi blanc Llevats

Títol Residuos de plaguicidas en viticultura y enologia
Autor OLIVA ORTIZ, J.   BARBA NAVARRO, A.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2005 - V: VII- N: 33, Pg: 46-54
Descriptors Residus Plaguicides Viticultura Enologia