Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Fred

Resultat de la cerca

Registres trobats: 37


Títol A propos du comportement des plants de vignes face au froid et au sec
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 27-28
Descriptors Fred Calor Comportament de la vinya

Títol Aplicacion de la ingenieria del frio a la industria enologica (III) Tecnicas de produccion de frio
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2002 - V: II- N: 6, Pg: 33-38
Descriptors Fred Enginyeria del fred Aplicacio Industria enologica Enologia Produccio de fred Temperatura de fermentacio Estabilitzacio tartarica

Títol Aplicacion de la ingenieria del frio a la industria enologica. Necesidades frigorificas en bodega.
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 23-29
Descriptors Enginyeria del fred Industria enologica Enologia Aplicacio Fred Prefermentacio Fermentacio alcoholica Estabilitzacio fisicoquimica

Títol Aplicacion de tecnicas de conservacion por frio para lograr alimentos mas seguros y de calidad
Autor
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2009 - V: - N: 400, Pg: 52-62
Descriptors Congelats Industria alimentaria Conservacio Fred Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria

Títol Cold shock and adaptation
Autor THIERINGER, H.A.   JONES, P.G.   INOUYE, M.  
Dades Font Bioessays - 1998 - V: - N: 1, Pg: 49-57
Descriptors Fred Llevats Temperatura
Localització C 13/46

Títol Des aromes venus du froid. Vins blancs.
Autor CABOULET, D.  
Dades Font Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - abril 1995 - V: - N: 197, Pg: 28-29
Descriptors Aroma Vi blanc Fred Raim Congelacio

Títol Effect of Freezing Fruit on the Composition of Musts and Wines
Autor SPAYD, Sara E.   [et al.]  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 243-245
Descriptors Most Raim Varietats Composicio Fred Congelacio Vinificacio Efecte secundari Qualitat Vi blanc
Localització C 5/38

Títol El frio en la crianza del vino
Autor DOMINGUEZ, M.   GARCIA, C.   ARIAS, J.M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: V- N: 28, Pg: 31-36
Descriptors Fred Vi Crian?a Fermentacio Control Comercialitzacio

Títol Eliminacion de residuos de plaguicidas en funcion de la tecnica de desfangado de mosto blanco
Autor FERNANDEZ LLAMAS, M?J.   OLIVA ORTIZ, J.   RUIZ SAN MATEO, E.   CAMARA BOTIA, M.A.   BARBA NAVARRO, A.   PARDO MINGUEZ, F.  
Dades Font Enologos. Revista oficial de la federacion espa?ola de asociaciones de enologos - julio-agosto 2001 - V: III- N: 12, Pg: 36-40
Descriptors Desfangat Fred Enzims pectolitics Eliminacio Fungicides

Títol Enfriamiento criogenico
Autor GOMEZ-PASTRANA, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 137-142
Descriptors Criogenia Fred Aliments

Títol Estimacion de los costes directos de la estabilizacion tartarica mediante tratamiento por frio, intercambio protonico y electrodialisis
Autor GOMEZ BENITEZ, J.   PALACIOS MACIAS, V.M.   PEREZ RODRIGUEZ, L.   SZEKELY GOROSTIAGA, P.   VEAS LOPEZ, R.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2002 - V: II- N: 6, Pg: 45-49
Descriptors Estabilitzacio tartarica Fred Enologia Tractament termic Tractament per fred Intercanvi protonic Electrodialisi Costos

Títol Evolucion de los acidos organicos en uva de mesa "Autumn Seedless" durante su conservacion frigorifica y comercializacion
Autor ARTES HERNANDEZ, F.   ARTES CALERO, F.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 115-117
Descriptors Acid organic Autumn Seedless Conservacio frigorifica Comercialitzacio Acid tartaric Acid malic Raim de taula Fred

Títol Indicadores de temperatura e integradores tiempo-temperatura
Autor INSTITUTO NACIONAL DEL FRIO  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 85-87
Descriptors Indicadors de temperatura Indicadors temps-temperatura Refrigeracio Fred

Títol Isolation and initial characterization of cryotolerant saccharomyces strains
Autor CASTELLARI, L.   PACHIOLI, G.   ZAMBONELLI, C.   TINI, V.   GRAZIA, L.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 3 - 1992 - V: - N: , Pg: 179-186
Descriptors Llevats criotolerants Fred Saccharomyces
Localització C 13/45

Títol Jornada Tecnica Refrigeracio a la industria enologica: Tendencias en el dise?o de instalaciones de frio en bodegas
Autor DIAZ YUBERO, F  
Dades Font - Mar? 2004 - V: Documentacio 2- N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Refrigeracio Industria enologica Enologia Cellers Fred Disseny d'instal?lacions Neu carbonica Anhidrid carbonic liquid Compressors Bomba de calor Caldera de combustio Fermentacio Temperatura
Localització C 17/51

Títol L'impiego del freddo per la stabilizzazione dei vini nei confronti del bitartrato di potassio
Autor COLAGRANDE, O.   MAZZOLENI, V.   SILVA, A.   COLM, S  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 183-192
Descriptors Fred Estabilitzacio Vi
Localització 663.2 Sim

Títol La maceracion prefermentativa en fred. Efectes en l'extraccio del color i dels compostos fenolics, i influencia del nivell de maduracio del raim
Autor LLAUDY, M.C. et al.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 11-14
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Extraccio Color Compostos fenolics Maduracio del raim Neu carbonica Raim negre Vinificacio

Títol Los almacenes en la cadena del frio
Autor DOMINGUEZ, M.   GARCIA, C.   ARIAS, J.M.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 43-46
Descriptors Magatzem Cadena del fred Fred Cambra frigorifica

Títol Maceracio prefermentativa en fred. Aspectes tecnologics en l'elaboracio de vins de crian?a
Autor KOUNTOUDAKIS, N.   [et al.]  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 10-18
Descriptors Maduresa Maceracio prefermentativa en fred Neu carbonica Maduresa fenolica Vi negre Antocians Tanins Raim 2007 Treball d'experimentacio

Títol Memoria d'estada en practiques: estada a l'empresa Caves Castell de Perelada. Instal.lacio del fred a la Cooperativa Alt Emporda
Autor SERRA PAGES, Jaume  
Dades Font - octubre 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Projecte Emporda-Costa Brava DO Reglament Verema Instal.lacio de fred
Localització (043) SERRA PAGES

Títol Metodos de control de da?os por frio en postcosecha de citricos
Autor VAZQUEZ, D.  
Dades Font Todo Citrus ISSN: 1138-8811 - Octubre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 35, Pg: 22-27
Descriptors Danys per fred Fred Metodes de control Postcollita Citrics

Títol Necesidades frigorificas en la vinificacion en blanco. Procedimiento informatico para su determinacion.
Autor LOPEZ, A.   SOLANS, F.   POMAR, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 32-36
Descriptors Vinificacio Vi blanc Automatitzacio Mecanitzacio Planificacio Previsio Fred Equipament Celler

Títol Nueva alternativa para la filtracion de vinos estabilizados por frio
Autor VILAVELLA ARAUJO, M.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: quality assurance and product stability, Pg: 126-135
Descriptors Filtracio Estabilitzacio per fred Fred
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Nuevas tecnologias para la cadena de frio. Los acumuladores de calor, los super aislantes termicos y la termoelectricidad
Autor DOMINGUEZ, M.   GARCIA, C.   PINILLOS, J.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 77-81
Descriptors Cadena del fred Tecnologia Acumuladors de calor Aillants termics Termoelectricitat Fred Logistica Distribucio Calor

Títol Nuevos desarrollos en la cadena del frio alimentaria a escala mundial
Autor BILLIARD, F.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 123-133
Descriptors Cadena del fred Industria alimentaria Fred

Títol Practiques en celler a la Toscana. Maceracio prefermentativa al fred amb pellets de CO2. Fermentacio separada de les pells i el most
Autor INGLADA ESTRUCH, E.  
Dades Font - Novembre 2002 - V: - N: , Pg: [1 dossier]
Descriptors Memoria llicenciatura ML Enologia Estada en practiques Llicenciatura d'enologia Maceracio prefermentativa en fred CO2 Fermentacio separada Pell Most Vinificacio Toscana Italia
Localització ML - INGLADA ESTRUCH

Títol Practiques en celler i millores tecnologiques. Maceracio prefermentativa en neu carbonica. Maquina concentradora de mostos al buit i en fred
Autor LLOP, NOEMI  
Dades Font - 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Memoria llicenciatura ML Llicenciatura d'enologia Enologia Estada en practiques Maceracio prefermentativa en neu carbonica Neu carbonica Maquina concentradora de most al buit i fred Most
Localització ML - LLOP

Títol Relationships between nitrogen status and frost resistance of grapevine
Autor NAGY, E.   POLYAK, D.   BALOGH, I.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 343-345
Descriptors Nitrogen Resistencia al fred Vinya Fred Temperatura
Localització 634.814 SIM

Títol Repartition spatiale des temperatures minimales et des degats du gel printanier dans le vignoble champenois
Autor SARMIR, I.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Temperatura baixa Vinya Temperatura Fred Gel
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Sensibilita di alcuni vitigni al gelo invernale
Autor IACONO, F.   BOSELLI, M.   BANDERA, M.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1987 - V: - N: 5, Pg: 43-47
Descriptors Vinya Gel Gla?ada Resistencia al gel Fred Temperatura
Localització C 18/50

Títol Stabilisation tartrique des vins par le froid
Autor
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 119-122
Descriptors Estabilitzacio tartrica Vi Fred

Títol Tecnologia de conservacion y congelacion de alimentos para prolongar la vida util de los productos alimentarios
Autor
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 56-59
Descriptors Aliments Tecnologia alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Congelats Fred

Títol Temperatures : deux solutions pour les maitriser
Autor
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1990 - V: - N: 144, Pg: 47-56
Descriptors Vi Temperatura Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Estabilitzacio Vi blanc Vi negre Bomba de calor reversible Most Fred Calor Cost

Títol Utilitzacio eficient del fred a la industria enologica
Autor ARROQUI, C.   VIRSEDA, P.   LOPEZ, A.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2002 - V: 19- N: 58, Pg: 11-15
Descriptors Eficiencia energetica Fred Industria enologica Sistema de refrigeracio Enologia Comportament termic Fermentacio

Títol Utilizacion del frio en la industria enologica
Autor HIDALGO, L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 59-71
Descriptors Industria enologica Fred Refrigeracio

Títol Utilization of vitis riparia for the development of new wine varieties with resistance to disease and extreme cold
Autor HEMSTAD, P.R.   LUBY, J.J.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 487-490
Descriptors Vinya Crian?a Creixement Fred Resistencia al fred Resistencia a les malalties Minnesota
Localització 634.804 INT

Títol Utilizzazione del freddo nel corso della macerazione e della fermentazione
Autor AMATI, A.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 131-138
Descriptors Fred Maceracio Fermentacio
Localització 663.2 Sim