Registres trobats: 37
Títol | A propos du comportement des plants de vignes face au froid et au sec |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 27-28 |
Descriptors | Fred Calor Comportament de la vinya |
Títol | Aplicacion de la ingenieria del frio a la industria enologica (III) Tecnicas de produccion de frio |
Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2002 - V: II- N: 6, Pg: 33-38 |
Descriptors | Fred Enginyeria del fred Aplicacio Industria enologica Enologia Produccio de fred Temperatura de fermentacio Estabilitzacio tartarica |
Títol | Aplicacion de la ingenieria del frio a la industria enologica. Necesidades frigorificas en bodega. |
Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 23-29 |
Descriptors | Enginyeria del fred Industria enologica Enologia Aplicacio Fred Prefermentacio Fermentacio alcoholica Estabilitzacio fisicoquimica |
Títol | Aplicacion de tecnicas de conservacion por frio para lograr alimentos mas seguros y de calidad |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2009 - V: - N: 400, Pg: 52-62 |
Descriptors | Congelats Industria alimentaria Conservacio Fred Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria |
Títol | Cold shock and adaptation |
Autor | THIERINGER, H.A. JONES, P.G. INOUYE, M. |
Dades Font | Bioessays - 1998 - V: - N: 1, Pg: 49-57 |
Descriptors | Fred Llevats Temperatura |
Localització | C 13/46 |
Títol | Des aromes venus du froid. Vins blancs. |
Autor | CABOULET, D. |
Dades Font | Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - abril 1995 - V: - N: 197, Pg: 28-29 |
Descriptors | Aroma Vi blanc Fred Raim Congelacio |
Títol | Effect of Freezing Fruit on the Composition of Musts and Wines |
Autor | SPAYD, Sara E. [et al.] |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 243-245 |
Descriptors | Most Raim Varietats Composicio Fred Congelacio Vinificacio Efecte secundari Qualitat Vi blanc |
Localització | C 5/38 |
Títol | El frio en la crianza del vino |
Autor | DOMINGUEZ, M. GARCIA, C. ARIAS, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: V- N: 28, Pg: 31-36 |
Descriptors | Fred Vi Crian?a Fermentacio Control Comercialitzacio |
Títol | Eliminacion de residuos de plaguicidas en funcion de la tecnica de desfangado de mosto blanco |
Autor | FERNANDEZ LLAMAS, M?J. OLIVA ORTIZ, J. RUIZ SAN MATEO, E. CAMARA BOTIA, M.A. BARBA NAVARRO, A. PARDO MINGUEZ, F. |
Dades Font | Enologos. Revista oficial de la federacion espa?ola de asociaciones de enologos - julio-agosto 2001 - V: III- N: 12, Pg: 36-40 |
Descriptors | Desfangat Fred Enzims pectolitics Eliminacio Fungicides |
Títol | Enfriamiento criogenico |
Autor | GOMEZ-PASTRANA, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 137-142 |
Descriptors | Criogenia Fred Aliments |
Títol | Estimacion de los costes directos de la estabilizacion tartarica mediante tratamiento por frio, intercambio protonico y electrodialisis |
Autor | GOMEZ BENITEZ, J. PALACIOS MACIAS, V.M. PEREZ RODRIGUEZ, L. SZEKELY GOROSTIAGA, P. VEAS LOPEZ, R. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2002 - V: II- N: 6, Pg: 45-49 |
Descriptors | Estabilitzacio tartarica Fred Enologia Tractament termic Tractament per fred Intercanvi protonic Electrodialisi Costos |
Títol | Evolucion de los acidos organicos en uva de mesa "Autumn Seedless" durante su conservacion frigorifica y comercializacion |
Autor | ARTES HERNANDEZ, F. ARTES CALERO, F. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 115-117 |
Descriptors | Acid organic Autumn Seedless Conservacio frigorifica Comercialitzacio Acid tartaric Acid malic Raim de taula Fred |
Títol | Indicadores de temperatura e integradores tiempo-temperatura |
Autor | INSTITUTO NACIONAL DEL FRIO |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 85-87 |
Descriptors | Indicadors de temperatura Indicadors temps-temperatura Refrigeracio Fred |
Títol | Isolation and initial characterization of cryotolerant saccharomyces strains |
Autor | CASTELLARI, L. PACHIOLI, G. ZAMBONELLI, C. TINI, V. GRAZIA, L. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 3 - 1992 - V: - N: , Pg: 179-186 |
Descriptors | Llevats criotolerants Fred Saccharomyces |
Localització | C 13/45 |
Títol | Jornada Tecnica Refrigeracio a la industria enologica: Tendencias en el dise?o de instalaciones de frio en bodegas |
Autor | DIAZ YUBERO, F |
Dades Font | - Mar? 2004 - V: Documentacio 2- N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Refrigeracio Industria enologica Enologia Cellers Fred Disseny d'instal?lacions Neu carbonica Anhidrid carbonic liquid Compressors Bomba de calor Caldera de combustio Fermentacio Temperatura |
Localització | C 17/51 |
Títol | L'impiego del freddo per la stabilizzazione dei vini nei confronti del bitartrato di potassio |
Autor | COLAGRANDE, O. MAZZOLENI, V. SILVA, A. COLM, S |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 183-192 |
Descriptors | Fred Estabilitzacio Vi |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | La maceracion prefermentativa en fred. Efectes en l'extraccio del color i dels compostos fenolics, i influencia del nivell de maduracio del raim |
Autor | LLAUDY, M.C. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 11-14 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa en fred Extraccio Color Compostos fenolics Maduracio del raim Neu carbonica Raim negre Vinificacio |
Títol | Los almacenes en la cadena del frio |
Autor | DOMINGUEZ, M. GARCIA, C. ARIAS, J.M. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 43-46 |
Descriptors | Magatzem Cadena del fred Fred Cambra frigorifica |
Títol | Maceracio prefermentativa en fred. Aspectes tecnologics en l'elaboracio de vins de crian?a |
Autor | KOUNTOUDAKIS, N. [et al.] |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 10-18 |
Descriptors | Maduresa Maceracio prefermentativa en fred Neu carbonica Maduresa fenolica Vi negre Antocians Tanins Raim 2007 Treball d'experimentacio |
Títol | Memoria d'estada en practiques: estada a l'empresa Caves Castell de Perelada. Instal.lacio del fred a la Cooperativa Alt Emporda |
Autor | SERRA PAGES, Jaume |
Dades Font | - octubre 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Emporda-Costa Brava DO Reglament Verema Instal.lacio de fred |
Localització | (043) SERRA PAGES |
Títol | Metodos de control de da?os por frio en postcosecha de citricos |
Autor | VAZQUEZ, D. |
Dades Font | Todo Citrus ISSN: 1138-8811 - Octubre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 35, Pg: 22-27 |
Descriptors | Danys per fred Fred Metodes de control Postcollita Citrics |
Títol | Necesidades frigorificas en la vinificacion en blanco. Procedimiento informatico para su determinacion. |
Autor | LOPEZ, A. SOLANS, F. POMAR, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 32-36 |
Descriptors | Vinificacio Vi blanc Automatitzacio Mecanitzacio Planificacio Previsio Fred Equipament Celler |
Títol | Nueva alternativa para la filtracion de vinos estabilizados por frio |
Autor | VILAVELLA ARAUJO, M. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: quality assurance and product stability, Pg: 126-135 |
Descriptors | Filtracio Estabilitzacio per fred Fred |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Nuevas tecnologias para la cadena de frio. Los acumuladores de calor, los super aislantes termicos y la termoelectricidad |
Autor | DOMINGUEZ, M. GARCIA, C. PINILLOS, J.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 77-81 |
Descriptors | Cadena del fred Tecnologia Acumuladors de calor Aillants termics Termoelectricitat Fred Logistica Distribucio Calor |
Títol | Nuevos desarrollos en la cadena del frio alimentaria a escala mundial |
Autor | BILLIARD, F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 123-133 |
Descriptors | Cadena del fred Industria alimentaria Fred |
Títol | Practiques en celler a la Toscana. Maceracio prefermentativa al fred amb pellets de CO2. Fermentacio separada de les pells i el most |
Autor | INGLADA ESTRUCH, E. |
Dades Font | - Novembre 2002 - V: - N: , Pg: [1 dossier] |
Descriptors | Memoria llicenciatura ML Enologia Estada en practiques Llicenciatura d'enologia Maceracio prefermentativa en fred CO2 Fermentacio separada Pell Most Vinificacio Toscana Italia |
Localització | ML - INGLADA ESTRUCH |
Títol | Practiques en celler i millores tecnologiques. Maceracio prefermentativa en neu carbonica. Maquina concentradora de mostos al buit i en fred |
Autor | LLOP, NOEMI |
Dades Font | - 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Memoria llicenciatura ML Llicenciatura d'enologia Enologia Estada en practiques Maceracio prefermentativa en neu carbonica Neu carbonica Maquina concentradora de most al buit i fred Most |
Localització | ML - LLOP |
Títol | Relationships between nitrogen status and frost resistance of grapevine |
Autor | NAGY, E. POLYAK, D. BALOGH, I. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 343-345 |
Descriptors | Nitrogen Resistencia al fred Vinya Fred Temperatura |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Repartition spatiale des temperatures minimales et des degats du gel printanier dans le vignoble champenois |
Autor | SARMIR, I. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Temperatura baixa Vinya Temperatura Fred Gel |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Sensibilita di alcuni vitigni al gelo invernale |
Autor | IACONO, F. BOSELLI, M. BANDERA, M. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1987 - V: - N: 5, Pg: 43-47 |
Descriptors | Vinya Gel Gla?ada Resistencia al gel Fred Temperatura |
Localització | C 18/50 |
Títol | Stabilisation tartrique des vins par le froid |
Autor | |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 119-122 |
Descriptors | Estabilitzacio tartrica Vi Fred |
Títol | Tecnologia de conservacion y congelacion de alimentos para prolongar la vida util de los productos alimentarios |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 56-59 |
Descriptors | Aliments Tecnologia alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Congelats Fred |
Títol | Temperatures : deux solutions pour les maitriser |
Autor | |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1990 - V: - N: 144, Pg: 47-56 |
Descriptors | Vi Temperatura Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Estabilitzacio Vi blanc Vi negre Bomba de calor reversible Most Fred Calor Cost |
Títol | Utilitzacio eficient del fred a la industria enologica |
Autor | ARROQUI, C. VIRSEDA, P. LOPEZ, A. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2002 - V: 19- N: 58, Pg: 11-15 |
Descriptors | Eficiencia energetica Fred Industria enologica Sistema de refrigeracio Enologia Comportament termic Fermentacio |
Títol | Utilizacion del frio en la industria enologica |
Autor | HIDALGO, L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 59-71 |
Descriptors | Industria enologica Fred Refrigeracio |
Títol | Utilization of vitis riparia for the development of new wine varieties with resistance to disease and extreme cold |
Autor | HEMSTAD, P.R. LUBY, J.J. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 487-490 |
Descriptors | Vinya Crian?a Creixement Fred Resistencia al fred Resistencia a les malalties Minnesota |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Utilizzazione del freddo nel corso della macerazione e della fermentazione |
Autor | AMATI, A. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 131-138 |
Descriptors | Fred Maceracio Fermentacio |
Localització | 663.2 Sim |