Registres trobats: 10
Títol | Aptitud viticola de los suelos del sur del Urugay |
Autor | SILVA, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 125-132 |
Descriptors | Qualitat viticola Sol Uruguai Sud |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Complement au FV 668. Dosage des fibres d'amiante dans les vins et autres boissons. |
Autor | COLAGRANDE, O. SILVA, A. |
Dades Font | FV - abril 1979 - V: - N: 688, Pg: 1 p. |
Descriptors | Amiant Determinacio Dosificacio Dosatge Vi Begudes alcoholiques |
Localització | FV 688 |
Títol | Cristallizzazione del bitartrato di potassio in presenza di colloidi: esame al microscopio elettronico |
Autor | MAZZOLENI, V. SILVA, A. BIANCHI, F |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 347-352 |
Descriptors | Cristal.litzacio Microscopia electronica Vi Col.loide |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Dosage des fibres d'amiante dans les vins et autres boissons. |
Autor | COLAGRANDE, O. SILVA, A. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 668, Pg: 3 p. |
Descriptors | Amiant Vi Determinacio Dosificacio Dosatge Begudes alcoholiques |
Localització | FV 668 |
Títol | Genesi degli odori e sapori anomali dei vini |
Autor | COLAGRANDE, O. MAZZOLENI, V. SILVA, A. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1988 - V: - N: 7/8, Pg: 23-30 |
Descriptors | Vi Aroma Gust |
Localització | C 3/37 |
Títol | Influence de l'oxygene au cours de la maceration sur la structure polyphenolique et aromatique de vins rouges de qualite |
Autor | SILVA, A. LAMBRI, M. DE FAVERI, D.M. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 22-28 |
Descriptors | Oxigen Maceracio Polifenols Estructura polifenolica Aroma Vi negre Qualitat Extraccio Fermentacio |
Títol | L'impiego del freddo per la stabilizzazione dei vini nei confronti del bitartrato di potassio |
Autor | COLAGRANDE, O. MAZZOLENI, V. SILVA, A. COLM, S |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 183-192 |
Descriptors | Fred Estabilitzacio Vi |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | La Composicio de l'escumos classic italia amb especial referencia a la incidencia de la maduracio en els llevats |
Autor | SILVA, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 18-29 |
Descriptors | Vi escumos Italia Llevats Maduracio |
Títol | La cromatografia liquida ad alta risoluzione (HPLC) nel controllo di alcuni indici di qualita dei vini |
Autor | SILVA, A. COLAGRANDE, O. |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - abril 1987 - V: - N: , Pg: 81-96 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Vi Qualitat |
Localització | C 6/91 |
Títol | Valutazione dei sedimenti cristallini del vino mediante la microscopia elettronica |
Autor | MAZZOLENI, V. BIANCHI, F. SILVA, A. |
Dades Font | - juny 1984 - V: - N: , Pg: 339-346 |
Descriptors | Vi Microscopia electronica Posit cristal.li Sediment cristal.li |
Localització | 663.2 Sim |