Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
SILVA, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Aptitud viticola de los suelos del sur del Urugay
Autor SILVA, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 125-132
Descriptors Qualitat viticola Sol Uruguai Sud
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Complement au FV 668. Dosage des fibres d'amiante dans les vins et autres boissons.
Autor COLAGRANDE, O.   SILVA, A.  
Dades Font FV - abril 1979 - V: - N: 688, Pg: 1 p.
Descriptors Amiant Determinacio Dosificacio Dosatge Vi Begudes alcoholiques
Localització FV 688

Títol Cristallizzazione del bitartrato di potassio in presenza di colloidi: esame al microscopio elettronico
Autor MAZZOLENI, V.   SILVA, A.   BIANCHI, F  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 347-352
Descriptors Cristal.litzacio Microscopia electronica Vi Col.loide
Localització 663.2 Sim

Títol Dosage des fibres d'amiante dans les vins et autres boissons.
Autor COLAGRANDE, O.   SILVA, A.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 668, Pg: 3 p.
Descriptors Amiant Vi Determinacio Dosificacio Dosatge Begudes alcoholiques
Localització FV 668

Títol Genesi degli odori e sapori anomali dei vini
Autor COLAGRANDE, O.   MAZZOLENI, V.   SILVA, A.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1988 - V: - N: 7/8, Pg: 23-30
Descriptors Vi Aroma Gust
Localització C 3/37

Títol Influence de l'oxygene au cours de la maceration sur la structure polyphenolique et aromatique de vins rouges de qualite
Autor SILVA, A.   LAMBRI, M.   DE FAVERI, D.M.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 22-28
Descriptors Oxigen Maceracio Polifenols Estructura polifenolica Aroma Vi negre Qualitat Extraccio Fermentacio

Títol L'impiego del freddo per la stabilizzazione dei vini nei confronti del bitartrato di potassio
Autor COLAGRANDE, O.   MAZZOLENI, V.   SILVA, A.   COLM, S  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 183-192
Descriptors Fred Estabilitzacio Vi
Localització 663.2 Sim

Títol La Composicio de l'escumos classic italia amb especial referencia a la incidencia de la maduracio en els llevats
Autor SILVA, A.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 18-29
Descriptors Vi escumos Italia Llevats Maduracio

Títol La cromatografia liquida ad alta risoluzione (HPLC) nel controllo di alcuni indici di qualita dei vini
Autor SILVA, A.   COLAGRANDE, O.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - abril 1987 - V: - N: , Pg: 81-96
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Vi Qualitat
Localització C 6/91

Títol Valutazione dei sedimenti cristallini del vino mediante la microscopia elettronica
Autor MAZZOLENI, V.   BIANCHI, F.   SILVA, A.  
Dades Font - juny 1984 - V: - N: , Pg: 339-346
Descriptors Vi Microscopia electronica Posit cristal.li Sediment cristal.li
Localització 663.2 Sim