Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Pell

Resultat de la cerca

Registres trobats: 17


Títol Aumento del aroma afrutado de los vinos blancos Airen fermentados en presencia de hollejos
Autor GARCIA-ROMERO, E.   PEREZ-COELLO, M.   CABEZUDO, M.D.   SANCHEZ-MUNYOZ, G.   MARTIN-ALVAREZ, P.J.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - April 1999 - V: - N: 2, Pg: 149-157
Descriptors Pell Pellofa Vi blanc Airen Fermentacio Aroma

Títol Bayas de uva tinta sometidas a altas temperaturas. Flujo de polifenoles del hollejo
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3254, Pg: 390-391
Descriptors Baia Raim negre Alta temperatura Polifenols Pell Tempranillo Raim Color

Títol Da?os de cobre en la piel de los frutos citricos
Autor OTERO, A.  
Dades Font Todo Citrus ISSN: 1138-8811 - Abril-Junio 2006 - V: VIII- N: 33, Pg: 16-22
Descriptors Coure Pell Fruita Citrics Danys

Títol Effect of abscisic acid and defoliation on anthocyanin accumulation in Kyoho grapes (Vitis vinifera L. x V. labruscana Bailey)
Autor KATAOKA, I.   SUGIURA, A.   UTSUNOMIYA, N.   TOMANA, T.  
Dades Font Vitis - 1982 - V: - N: 21, Pg: 325-332
Descriptors Acid abscisic Defoliacio Acumulacio antocianica Vitis vinifera Vitis labruscana Raim Baia Color Pell
Localització C 5/118

Títol Effects of skin contact temperature on chardonnay must and wine composition
Autor RAMEY, D.   BERTRAND, M. A.   OUGH, C. S.   SINGLETON, V. L.   SANDERS, E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 99-106
Descriptors Pell Chardonnay Vi Temperatura Vinificacio Contingut fenolic Maceracio Color Envelliment en botes Deteriorament
Localització C 9/126

Títol Estratificacion en el encubado de la Tempranillo estrujada. Estudio y observaciones
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2009 - V: LXIV- N: 3276, Pg: 2118-2121
Descriptors Estratificacio Raim Extrusio Most Pell 2008 Dioxid de sofre Tanc Sulfit Vi rosat

Títol Estudi de la fraccio polifenolica en el curs de la maduracio del raim de la varietat xarel.lo
Autor TORRE, M. C. de la   GOMEZ, J. M.   QUINTANA, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 11-18
Descriptors Xarel.lo Polifenols Color Vi blanc Cava Llavor Rapa Pell Raim Maduracio Pluja Temperatura Sol Magnesi

Títol HPLC Separation and Characterization of Flavonols in the Skins of Vitis vinifera var. Cinsault
Autor CHEYNIER, V.   RIGAUD, J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 4, Pg: 248-251
Descriptors HPLC Separacio Caracteritzacio Flavonols Pell Vitis vinifera var. cinsault
Localització C 24/11

Títol Investigation of the effect of skin contact time on wine flavor
Autor NOBLE, A. C.   SCHMIDT, J. O.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 3, Pg: 135-138
Descriptors Vi Gust Cabernet sauvignon Aroma Pell Analisi sensorial Envelliment
Localització C 2/96

Títol La pellicule de la baie de raisin: anatomie de la partie du fruit et possibilites d'utilisation optimale en vinification par la cryo-flash IMECA
Autor CRESPY, A.   BESSIERE, A.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 34-38
Descriptors Raim Pell Anatomia Utilitzacio Vinificacio Cryo-flash

Títol Mesure electrometrique du potentiel d?oxydoreduction des tissus de la vigne, "in situ" et a l?abri de l?air
Autor DEIBNER, L.   MOURGUES, J  
Dades Font FV - novembre 1967 - V: - N: 259, Pg: 5 p.
Descriptors Potencial d' oxidoreduccio Electrometria Vinya Fisiologia Potenciometria Pell
Localització FV 259

Títol Modular la formacion del numero de semillas por baya de uva. Campa?a 2008
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2008 - V: LXIII- N: 3238, Pg: 2582-2583
Descriptors Vi Raim Polifenols Pell Baia Verema Tempranillo LLavor 2008

Títol Partes teconologicas de la uva. Estratificacion dentro del hollejo
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3220, Pg: 1062-1063
Descriptors Baia Raim Morfologia Estratificacio Pell Clorofil?la Rioja Saccharomyces Brettanomyces Vi negre Tamany Llevat

Títol Practiques en celler a la Toscana. Maceracio prefermentativa al fred amb pellets de CO2. Fermentacio separada de les pells i el most
Autor INGLADA ESTRUCH, E.  
Dades Font - Novembre 2002 - V: - N: , Pg: [1 dossier]
Descriptors Memoria llicenciatura ML Enologia Estada en practiques Llicenciatura d'enologia Maceracio prefermentativa en fred CO2 Fermentacio separada Pell Most Vinificacio Toscana Italia
Localització ML - INGLADA ESTRUCH

Títol Structural studies of pectic substances from the pulp of grape berries
Autor BRILLOUET, J.M.   SAULNIER, Luc  
Dades Font Carbohydrate Reserch ISSN: 0008-6215 VOL 182 - 1988 - V: - N: , Pg: 63-78
Descriptors Pinyol Raim Most Pectina Espectroscopia Pell Analisi quimica
Localització C 6/29

Títol Study of some components of the unsaponifiable fraction in the skin of grapes
Autor DAGNA, L.   GASPARINI, G.   ICARDI, ML.   SESIA, E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 4, Pg: 201-206
Descriptors Fraccio insaponificable Pell Raim
Localització C 12/114

Títol The Distribution of Free and Glycosidically-Bound Monoterpenes Among Skin, Juice, and Pulp Fractions of Some White Grape Varieties
Autor WILSON, B.   STRAUSS, C.R.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 37 1986 - V: - N: 2, Pg: 107-111
Descriptors Monoterpens Distribucio Pell Suc Polpa Varietats blanques Raim
Localització C 19/135