Registres trobats: 17
Títol | Aumento del aroma afrutado de los vinos blancos Airen fermentados en presencia de hollejos |
Autor | GARCIA-ROMERO, E. PEREZ-COELLO, M. CABEZUDO, M.D. SANCHEZ-MUNYOZ, G. MARTIN-ALVAREZ, P.J. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - April 1999 - V: - N: 2, Pg: 149-157 |
Descriptors | Pell Pellofa Vi blanc Airen Fermentacio Aroma |
Títol | Bayas de uva tinta sometidas a altas temperaturas. Flujo de polifenoles del hollejo |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3254, Pg: 390-391 |
Descriptors | Baia Raim negre Alta temperatura Polifenols Pell Tempranillo Raim Color |
Títol | Da?os de cobre en la piel de los frutos citricos |
Autor | OTERO, A. |
Dades Font | Todo Citrus ISSN: 1138-8811 - Abril-Junio 2006 - V: VIII- N: 33, Pg: 16-22 |
Descriptors | Coure Pell Fruita Citrics Danys |
Títol | Effect of abscisic acid and defoliation on anthocyanin accumulation in Kyoho grapes (Vitis vinifera L. x V. labruscana Bailey) |
Autor | KATAOKA, I. SUGIURA, A. UTSUNOMIYA, N. TOMANA, T. |
Dades Font | Vitis - 1982 - V: - N: 21, Pg: 325-332 |
Descriptors | Acid abscisic Defoliacio Acumulacio antocianica Vitis vinifera Vitis labruscana Raim Baia Color Pell |
Localització | C 5/118 |
Títol | Effects of skin contact temperature on chardonnay must and wine composition |
Autor | RAMEY, D. BERTRAND, M. A. OUGH, C. S. SINGLETON, V. L. SANDERS, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 99-106 |
Descriptors | Pell Chardonnay Vi Temperatura Vinificacio Contingut fenolic Maceracio Color Envelliment en botes Deteriorament |
Localització | C 9/126 |
Títol | Estratificacion en el encubado de la Tempranillo estrujada. Estudio y observaciones |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2009 - V: LXIV- N: 3276, Pg: 2118-2121 |
Descriptors | Estratificacio Raim Extrusio Most Pell 2008 Dioxid de sofre Tanc Sulfit Vi rosat |
Títol | Estudi de la fraccio polifenolica en el curs de la maduracio del raim de la varietat xarel.lo |
Autor | TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. QUINTANA, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 11-18 |
Descriptors | Xarel.lo Polifenols Color Vi blanc Cava Llavor Rapa Pell Raim Maduracio Pluja Temperatura Sol Magnesi |
Títol | HPLC Separation and Characterization of Flavonols in the Skins of Vitis vinifera var. Cinsault |
Autor | CHEYNIER, V. RIGAUD, J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 4, Pg: 248-251 |
Descriptors | HPLC Separacio Caracteritzacio Flavonols Pell Vitis vinifera var. cinsault |
Localització | C 24/11 |
Títol | Investigation of the effect of skin contact time on wine flavor |
Autor | NOBLE, A. C. SCHMIDT, J. O. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 3, Pg: 135-138 |
Descriptors | Vi Gust Cabernet sauvignon Aroma Pell Analisi sensorial Envelliment |
Localització | C 2/96 |
Títol | La pellicule de la baie de raisin: anatomie de la partie du fruit et possibilites d'utilisation optimale en vinification par la cryo-flash IMECA |
Autor | CRESPY, A. BESSIERE, A. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 34-38 |
Descriptors | Raim Pell Anatomia Utilitzacio Vinificacio Cryo-flash |
Títol | Mesure electrometrique du potentiel d?oxydoreduction des tissus de la vigne, "in situ" et a l?abri de l?air |
Autor | DEIBNER, L. MOURGUES, J |
Dades Font | FV - novembre 1967 - V: - N: 259, Pg: 5 p. |
Descriptors | Potencial d' oxidoreduccio Electrometria Vinya Fisiologia Potenciometria Pell |
Localització | FV 259 |
Títol | Modular la formacion del numero de semillas por baya de uva. Campa?a 2008 |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2008 - V: LXIII- N: 3238, Pg: 2582-2583 |
Descriptors | Vi Raim Polifenols Pell Baia Verema Tempranillo LLavor 2008 |
Títol | Partes teconologicas de la uva. Estratificacion dentro del hollejo |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3220, Pg: 1062-1063 |
Descriptors | Baia Raim Morfologia Estratificacio Pell Clorofil?la Rioja Saccharomyces Brettanomyces Vi negre Tamany Llevat |
Títol | Practiques en celler a la Toscana. Maceracio prefermentativa al fred amb pellets de CO2. Fermentacio separada de les pells i el most |
Autor | INGLADA ESTRUCH, E. |
Dades Font | - Novembre 2002 - V: - N: , Pg: [1 dossier] |
Descriptors | Memoria llicenciatura ML Enologia Estada en practiques Llicenciatura d'enologia Maceracio prefermentativa en fred CO2 Fermentacio separada Pell Most Vinificacio Toscana Italia |
Localització | ML - INGLADA ESTRUCH |
Títol | Structural studies of pectic substances from the pulp of grape berries |
Autor | BRILLOUET, J.M. SAULNIER, Luc |
Dades Font | Carbohydrate Reserch ISSN: 0008-6215 VOL 182 - 1988 - V: - N: , Pg: 63-78 |
Descriptors | Pinyol Raim Most Pectina Espectroscopia Pell Analisi quimica |
Localització | C 6/29 |
Títol | Study of some components of the unsaponifiable fraction in the skin of grapes |
Autor | DAGNA, L. GASPARINI, G. ICARDI, ML. SESIA, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 4, Pg: 201-206 |
Descriptors | Fraccio insaponificable Pell Raim |
Localització | C 12/114 |
Títol | The Distribution of Free and Glycosidically-Bound Monoterpenes Among Skin, Juice, and Pulp Fractions of Some White Grape Varieties |
Autor | WILSON, B. STRAUSS, C.R. WILLIAMS, P.J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 37 1986 - V: - N: 2, Pg: 107-111 |
Descriptors | Monoterpens Distribucio Pell Suc Polpa Varietats blanques Raim |
Localització | C 19/135 |