Registres trobats: 5
Títol | Effects of skin contact temperature on chardonnay must and wine composition |
Autor | RAMEY, D. BERTRAND, M. A. OUGH, C. S. SINGLETON, V. L. SANDERS, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 99-106 |
Descriptors | Pell Chardonnay Vi Temperatura Vinificacio Contingut fenolic Maceracio Color Envelliment en botes Deteriorament |
Localització | C 9/126 |
Títol | Estudio de un metodo de extraccion para la valoracion del contenido fenolico en hollejos de uva |
Autor | BLAZQUEZ, I. DOMINGUEZ, J.A. PRODANOV, M. ALONSO, G.L. |
Dades Font | XXII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros - 2000 - V: - N: , Pg: 583-593 |
Descriptors | Metode d'extraccio Extraccio Valoracio Contingut fenolic Raim |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evaluation of protein and phenolic content in must and wine. I. Assay of soluble proteins |
Autor | BRENNA, O. DE VECCHI, S. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1990 - V: - N: 4, Pg: 269-273 |
Descriptors | Proteines solubles Contingut fenolic Most Vi Analisi cromatografica |
Localització | C 9/128 |
Títol | Medida de la actividad antioxidante de diferentes tipos de vino: comparacion de metodos analiticos y relacion con el contenido fenolico total |
Autor | VILLA?O, D. FERNDANDEZ PACHON, M.S. GARCIA PARRILLA, M.C. TRONCOSO, A.M. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Activitat antioxidant Vi Metodes analitics Contingut fenolic Analisi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Relacion entre la capacidad antioxidante y el contenido fenolico en hollejos de uva |
Autor | DOMINGUEZ, J.A. BLAZQUEZ, I. PRODANOV, M. HERNANDEZ, T. ESTRELLA, I. ALONSO, G.L. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 467-477 |
Descriptors | Capacitat antioxidant Contingut fenolic Raim |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |