Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BRENNA, O.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Evaluation of protein and phenolic content in must and wine. I. Assay of soluble proteins
Autor BRENNA, O.   DE VECCHI, S.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1990 - V: - N: 4, Pg: 269-273
Descriptors Proteines solubles Contingut fenolic Most Vi Analisi cromatografica
Localització C 9/128

Títol Immobilised laccase for phenolic removal in must and wine.
Autor BRENNA, O.   BIANCHI, E.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1994 - V: - N: 1, Pg: 35-40
Descriptors Laccase Enzims Most Vi Metode enzimatic Compostos fenolics Constituents
Localització C 5/58