Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Laccase

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Immobilised laccase for phenolic removal in must and wine.
Autor BRENNA, O.   BIANCHI, E.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1994 - V: - N: 1, Pg: 35-40
Descriptors Laccase Enzims Most Vi Metode enzimatic Compostos fenolics Constituents
Localització C 5/58

Títol Influence de differents procedes de maceration sur la composition phenolique, l'activite laccase et la qualite organoleptique des vins de Pinot Noir
Autor GERBAUX, V.   NAUDIN, R.   MEURGEUS, O.   MONAMY, C.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 47-52
Descriptors Varietats Pinot noir Maceracio Qualitat organoleptica

Títol Influencia de botrytis cinerea en la composicion de mostos y vinos. Comparacion de diferentes sistemas de vinificacion.
Autor MARTINEZ, J.   SANTOS, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL 7 - mar?-abril 1996 - V: - N: 43, Pg: 42-49
Descriptors Botrytis cinerea Infeccio Laccase Oxigen Podridura grisa Botritis Fongs

Títol Mise au point d'une mesure rapide de l'activite laccase dans les mouts et dans les vins par la methode a la syringaldazine. Application a l'appreciation de l'etat sanitaire des vendages
Autor DUBOURDIEU, D.   GRASSIN, C.   DERUCHE, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 237-252
Descriptors Metode colorimetric Raim Podridura Most Laccase
Localització C 7/78