Registres trobats: 4
Títol | Immobilised laccase for phenolic removal in must and wine. |
Autor | BRENNA, O. BIANCHI, E. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1994 - V: - N: 1, Pg: 35-40 |
Descriptors | Laccase Enzims Most Vi Metode enzimatic Compostos fenolics Constituents |
Localització | C 5/58 |
Títol | Influence de differents procedes de maceration sur la composition phenolique, l'activite laccase et la qualite organoleptique des vins de Pinot Noir |
Autor | GERBAUX, V. NAUDIN, R. MEURGEUS, O. MONAMY, C. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 47-52 |
Descriptors | Varietats Pinot noir Maceracio Qualitat organoleptica |
Títol | Influencia de botrytis cinerea en la composicion de mostos y vinos. Comparacion de diferentes sistemas de vinificacion. |
Autor | MARTINEZ, J. SANTOS, C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL 7 - mar?-abril 1996 - V: - N: 43, Pg: 42-49 |
Descriptors | Botrytis cinerea Infeccio Laccase Oxigen Podridura grisa Botritis Fongs |
Títol | Mise au point d'une mesure rapide de l'activite laccase dans les mouts et dans les vins par la methode a la syringaldazine. Application a l'appreciation de l'etat sanitaire des vendages |
Autor | DUBOURDIEU, D. GRASSIN, C. DERUCHE, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 237-252 |
Descriptors | Metode colorimetric Raim Podridura Most Laccase |
Localització | C 7/78 |