Registres trobats: 20
Títol | "Mannostab": Un Colloide de Levure Pour Stabiliser les Vins Contre les Precipitations Tartriques |
Autor | DUBOURDIEU, D. MOINE-LEDOUX, V. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0399-3558 VOL 2 - febrer 1998 - V: - N: 227, Pg: 24-27 |
Descriptors | Mannostab Col.loide Llevats Estabilitzacio Vi |
Títol | Compuestos aromaticos de un vino por acoplamiento D.G.-E.M. "sniffing" |
Autor | FLAQUE, E. DARRIET, P. FERNANDEZ, E. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - juliol-agost 1995 - V: - N: , Pg: 81-84 |
Descriptors | Olfactometria Llindar de percepcio Aroma |
Localització | C 10/61 |
Títol | Du CO2 pour refroidir vos blancs |
Autor | DUBOURDIEU, D. LAVIGNE, V. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1990 - V: - N: 148, Pg: 125-126 |
Descriptors | Vi blanc Temperatura Refrigeracio Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Títol | Estimation rapide des constituants macromoleculaires des mouts et des vins par chromatographie liquide haute pression (CLHP) de tamisage moleculaire |
Autor | OLLIVIER, C. LLAUBERES, R. M. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 119-123 |
Descriptors | HPLC Most Polisacarids Proteines Cromatografia Refractometria Espectrometria Dosificacio Dosatge Vi Col.loide Tamisatge |
Localització | C 4/86 |
Títol | Etude comparee des tests de stabilite proteique |
Autor | DUBOURDIEU, D. SERRANO, M. VANNIER, A.C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1988 - V: 22- N: 4, Pg: 261-273 |
Descriptors | Estabilitat proteica Metode d'analisi Estudi comparatiu Vi blanc Analisi |
Localització | C 1/72 |
Títol | Evolucion del aroma tostado de vinos tintos de Burdeos en el transcurso de la crianza en barrica |
Autor | DUBOURDIEU, D. TOMINAGA, T. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2003 - V: V- N: 22, Pg: 56-59 |
Descriptors | Aroma Vi negre Vi de Bordeus Crian?a en barrica Bordeus Bordeaux |
Títol | Exocellular polysaccharides from Saccharomyces in wine |
Autor | DUBOURDIEU, D. LLAUBERES, R. M. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 41 - 1987 - V: - N: , Pg: 277-286 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Cromatografia de gasos Polisacarids Vi blanc Temperatura Llevats Produccio Emmagatzematge Glucosid Sacarid Posit Sediment Fermentacio alcoholica Solatge |
Localització | C 4/101 |
Títol | Grandes vinos blancos de Sauvignon y la madera, Los. Paradoja y perspectivas |
Autor | LAVIGNE-CRUEGE, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2009 - V: LXIV- N: 3280, Pg: 2406-2410 |
Descriptors | Fusta Vi blanc Vi blanc sec Lies Barriques Crian?a en barrica Tanc Acer inoxidable Evolucio aromatica Tiols volatils |
Títol | Identificacion genetica de cepas de levadura del "valle del Salnes" responsables de la fermentacion espontanea del vino albarinyo |
Autor | VILANOVA, M. M. MASNEUF, I. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1996 - V: - N: 45, Pg: 36-40 |
Descriptors | Vi Electroforesi Saccharomyces cerevisiae Reaccio de polimeritzacio en cadena |
Títol | Incidence des operations prefermentaires sur la composition chimique et les qualites organoleptiques des vins blancs secs |
Autor | DUBOURDIEU, D. OLLIVIER, CH. BOIDRON, J.N. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 VOL 20 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 53-76 |
Descriptors | Operacions prefermentatives Composicio quimica Qualitat organoleptica Vi blanc sec Vinificacio |
Localització | C 9/113 |
Títol | Les Polysaccharides solubles du mout : methode simple d'appre- ciation; evolution au cours de la maturation; incidence sur les operations prefermentaires |
Autor | DUBOURDIEU, D. HADJINICOLAU, D. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 29-40 |
Descriptors | Polisacarids Most Maduracio Prefermentacio Vinificacio Precipitacio Dosificacio Dosatge Fenols Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sauvignon Envelliment Semillon Maduracio Vinificacio Raim blanc Carbazole |
Localització | C 4/87 |
Títol | Mise au point d'une mesure rapide de l'activite laccase dans les mouts et dans les vins par la methode a la syringaldazine. Application a l'appreciation de l'etat sanitaire des vendages |
Autor | DUBOURDIEU, D. GRASSIN, C. DERUCHE, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 237-252 |
Descriptors | Metode colorimetric Raim Podridura Most Laccase |
Localització | C 7/78 |
Títol | Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12 |
Autor | MARCHAL, A. MARULLO, P. MOINE, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 9-11 |
Descriptors | Base molecular Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Proteines Hsp-12 Sabor Sucrositat |
Títol | Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 2/2. Effet de l'elevage en barrique sur la sucrosite des vins secs. Identification de nouvelles molecules du bois de chene a saveur sucree |
Autor | MARCHAL, A. WAFFO-TEGUO, P. MERILLON, J.M. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 40-43 |
Descriptors | Base molecular Sabor Vi sec Crian?a en barrica Fusta de roure |
Títol | Role des enantiomeres du sotolon dans la perception des symptomes du vieillissement aromatique defectueux des vins blancs secs |
Autor | PONS, A. LAVIGNE-CRUEGE, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 18-20 |
Descriptors | Envelliment del vi Envelliment oxidatiu Envelliment aromatic Envelliment prematur Vi blanc Mel Enantiomers Vi blanc sec Aroma Aroma del vi |
Títol | Role du glutathion sur l'evolution aromatique defectueuse des vins blancs secs |
Autor | DUBOURDIEU, D. LAVIGNE-CRUEGE, V. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 331-347 |
Descriptors | Glutacio Vi blanc sec Sauvignon Defectes aromatics Aroma Evolucio aromatica |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Un fragment d'invertase thermostable responsable de l'amelioration de la stabilite proteique des vins blancs au cors de leur elevage sur lies |
Autor | MOINE LEDOUX, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 439-442 |
Descriptors | Estabilitat proteica Vi blanc |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Une mannoproteine a ancre GPI responsable de la stabilisation tartrique des vins. Derniers developpmentes industriels |
Autor | MOINE-LEDOUX, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologies ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 32-35 |
Descriptors | Mannoproteines Estabilitzacio tartrica Vi blanc |
Títol | Vieillisement aromatique premature des vins blancs secs, Le |
Autor | PONS, A. LAVIGNE, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 20-22 |
Descriptors | Vi blanc Vi blanc sec Aroma Caracteristiques organoleptiques |
Títol | le vieillissement premature de l'arome des vins rouges |
Autor | DUBOURDIEU, D. PONS, A. LAVIGNE, V. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 52-54 |
Descriptors | Vi negre Elaboracio de vi Envelliment del vi MND |