Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
DUBOURDIEU, D.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 20


Títol "Mannostab": Un Colloide de Levure Pour Stabiliser les Vins Contre les Precipitations Tartriques
Autor DUBOURDIEU, D.   MOINE-LEDOUX, V.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0399-3558 VOL 2 - febrer 1998 - V: - N: 227, Pg: 24-27
Descriptors Mannostab Col.loide Llevats Estabilitzacio Vi

Títol Compuestos aromaticos de un vino por acoplamiento D.G.-E.M. "sniffing"
Autor FLAQUE, E.   DARRIET, P.   FERNANDEZ, E.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - juliol-agost 1995 - V: - N: , Pg: 81-84
Descriptors Olfactometria Llindar de percepcio Aroma
Localització C 10/61

Títol Du CO2 pour refroidir vos blancs
Autor DUBOURDIEU, D.   LAVIGNE, V.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1990 - V: - N: 148, Pg: 125-126
Descriptors Vi blanc Temperatura Refrigeracio Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic

Títol Estimation rapide des constituants macromoleculaires des mouts et des vins par chromatographie liquide haute pression (CLHP) de tamisage moleculaire
Autor OLLIVIER, C.   LLAUBERES, R. M.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 119-123
Descriptors HPLC Most Polisacarids Proteines Cromatografia Refractometria Espectrometria Dosificacio Dosatge Vi Col.loide Tamisatge
Localització C 4/86

Títol Etude comparee des tests de stabilite proteique
Autor DUBOURDIEU, D.   SERRANO, M.   VANNIER, A.C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1988 - V: 22- N: 4, Pg: 261-273
Descriptors Estabilitat proteica Metode d'analisi Estudi comparatiu Vi blanc Analisi
Localització C 1/72

Títol Evolucion del aroma tostado de vinos tintos de Burdeos en el transcurso de la crianza en barrica
Autor DUBOURDIEU, D.   TOMINAGA, T.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2003 - V: V- N: 22, Pg: 56-59
Descriptors Aroma Vi negre Vi de Bordeus Crian?a en barrica Bordeus Bordeaux

Títol Exocellular polysaccharides from Saccharomyces in wine
Autor DUBOURDIEU, D.   LLAUBERES, R. M.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 41 - 1987 - V: - N: , Pg: 277-286
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Cromatografia de gasos Polisacarids Vi blanc Temperatura Llevats Produccio Emmagatzematge Glucosid Sacarid Posit Sediment Fermentacio alcoholica Solatge
Localització C 4/101

Títol Grandes vinos blancos de Sauvignon y la madera, Los. Paradoja y perspectivas
Autor LAVIGNE-CRUEGE, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2009 - V: LXIV- N: 3280, Pg: 2406-2410
Descriptors Fusta Vi blanc Vi blanc sec Lies Barriques Crian?a en barrica Tanc Acer inoxidable Evolucio aromatica Tiols volatils

Títol Identificacion genetica de cepas de levadura del "valle del Salnes" responsables de la fermentacion espontanea del vino albarinyo
Autor VILANOVA, M. M.   MASNEUF, I.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1996 - V: - N: 45, Pg: 36-40
Descriptors Vi Electroforesi Saccharomyces cerevisiae Reaccio de polimeritzacio en cadena

Títol Incidence des operations prefermentaires sur la composition chimique et les qualites organoleptiques des vins blancs secs
Autor DUBOURDIEU, D.   OLLIVIER, CH.   BOIDRON, J.N.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 VOL 20 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 53-76
Descriptors Operacions prefermentatives Composicio quimica Qualitat organoleptica Vi blanc sec Vinificacio
Localització C 9/113

Títol Les Polysaccharides solubles du mout : methode simple d'appre- ciation; evolution au cours de la maturation; incidence sur les operations prefermentaires
Autor DUBOURDIEU, D.   HADJINICOLAU, D.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 29-40
Descriptors Polisacarids Most Maduracio Prefermentacio Vinificacio Precipitacio Dosificacio Dosatge Fenols Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sauvignon Envelliment Semillon Maduracio Vinificacio Raim blanc Carbazole
Localització C 4/87

Títol Mise au point d'une mesure rapide de l'activite laccase dans les mouts et dans les vins par la methode a la syringaldazine. Application a l'appreciation de l'etat sanitaire des vendages
Autor DUBOURDIEU, D.   GRASSIN, C.   DERUCHE, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 237-252
Descriptors Metode colorimetric Raim Podridura Most Laccase
Localització C 7/78

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12
Autor MARCHAL, A.   MARULLO, P.   MOINE, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 9-11
Descriptors Base molecular Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Proteines Hsp-12 Sabor Sucrositat

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 2/2. Effet de l'elevage en barrique sur la sucrosite des vins secs. Identification de nouvelles molecules du bois de chene a saveur sucree
Autor MARCHAL, A.   WAFFO-TEGUO, P.   MERILLON, J.M.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 40-43
Descriptors Base molecular Sabor Vi sec Crian?a en barrica Fusta de roure

Títol Role des enantiomeres du sotolon dans la perception des symptomes du vieillissement aromatique defectueux des vins blancs secs
Autor PONS, A.   LAVIGNE-CRUEGE, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 18-20
Descriptors Envelliment del vi Envelliment oxidatiu Envelliment aromatic Envelliment prematur Vi blanc Mel Enantiomers Vi blanc sec Aroma Aroma del vi

Títol Role du glutathion sur l'evolution aromatique defectueuse des vins blancs secs
Autor DUBOURDIEU, D.   LAVIGNE-CRUEGE, V.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 331-347
Descriptors Glutacio Vi blanc sec Sauvignon Defectes aromatics Aroma Evolucio aromatica
Localització 663.2 SYM

Títol Un fragment d'invertase thermostable responsable de l'amelioration de la stabilite proteique des vins blancs au cors de leur elevage sur lies
Autor MOINE LEDOUX, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 439-442
Descriptors Estabilitat proteica Vi blanc
Localització 663.254 IN V

Títol Une mannoproteine a ancre GPI responsable de la stabilisation tartrique des vins. Derniers developpmentes industriels
Autor MOINE-LEDOUX, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologies ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 32-35
Descriptors Mannoproteines Estabilitzacio tartrica Vi blanc

Títol Vieillisement aromatique premature des vins blancs secs, Le
Autor PONS, A.   LAVIGNE, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 20-22
Descriptors Vi blanc Vi blanc sec Aroma Caracteristiques organoleptiques

Títol le vieillissement premature de l'arome des vins rouges
Autor DUBOURDIEU, D.   PONS, A.   LAVIGNE, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 52-54
Descriptors Vi negre Elaboracio de vi Envelliment del vi MND