Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Reaccio de polimeritzacio en cadena

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Characterization of natural populations of Nitrobacter spp. using PCR/RFLP analysis of the ribosomal intergenic spacer.
Autor NAVARRO, E.   SIMONET, P.   NORMAND, P.   BARDIN, R.  
Dades Font Archives of microbiology ISSN: 0302-8933 - primavera-estiu 1992 - V: - N: , Pg: 107-115
Descriptors Regio intergenica ADN ribosomal Sol Reaccio de polimeritzacio en cadena
Localització C 8/129

Títol Detection of beer spoilage organisms by polymerase chain reaction technology
Autor TSUCHIYA, Y.   KANEDA, H.   KANO, Y.   KOSHINO, S.  
Dades Font Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: , Pg: 64-67
Descriptors Reaccio de polimeritzacio en cadena Cervesa Bacteris acidolactics Llevats Identificacio
Localització C 8/103

Títol Direct polymerase chain reaction detection of campylobacter jejuni and campylobacter coli in raw milk and dairy products
Autor WEGMULLER, B.   LUTHY, J.   CANDRIAN, U.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 59 - juliol 1993 - V: - N: 7, Pg: 2161-2165
Descriptors Reaccio de polimeritzacio en cadena Campylobacter jejuni Campylobacter coli Llet Productes lactics
Localització C 10/89

Títol Identificacion de levaduras vinicas. Metodos basados en el estudio del ADN
Autor QUESADA, M. P.   CENIS, J. L.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1995 - V: - N: 7-8, Pg: 52-55
Descriptors Llevats ADN Vi Electroforesi Identificacio Cep RAPD PCR Reaccio de polimeritzacio en cadena

Títol Identificacion genetica de cepas de levadura del "valle del Salnes" responsables de la fermentacion espontanea del vino albarinyo
Autor VILANOVA, M. M.   MASNEUF, I.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1996 - V: - N: 45, Pg: 36-40
Descriptors Vi Electroforesi Saccharomyces cerevisiae Reaccio de polimeritzacio en cadena

Títol Rapid, Species-Specific detection of lactic acid bacteria from beer using the polymerase chain reaction
Autor DIMICHELE, L. J.   LEWIS, M. J.  
Dades Font Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: , Pg: 63-66
Descriptors Bacteris acidolactics Identificacio Cervesa Reaccio de polimeritzacio en cadena
Localització C 8/104

Títol The application of the universally primed polymerase chain reaction technique to a study of the degree of similarity of cultures of Saccharomyces cerevisisae
Autor SKORIKOVA, T.K.   CHERNOSOVA, I.V.   EVTSIKHEVICH, E.A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Reaccio de polimeritzacio en cadena Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)