Registres trobats: 7
Títol | Characterization of natural populations of Nitrobacter spp. using PCR/RFLP analysis of the ribosomal intergenic spacer. |
Autor | NAVARRO, E. SIMONET, P. NORMAND, P. BARDIN, R. |
Dades Font | Archives of microbiology ISSN: 0302-8933 - primavera-estiu 1992 - V: - N: , Pg: 107-115 |
Descriptors | Regio intergenica ADN ribosomal Sol Reaccio de polimeritzacio en cadena |
Localització | C 8/129 |
Títol | Detection of beer spoilage organisms by polymerase chain reaction technology |
Autor | TSUCHIYA, Y. KANEDA, H. KANO, Y. KOSHINO, S. |
Dades Font | Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: , Pg: 64-67 |
Descriptors | Reaccio de polimeritzacio en cadena Cervesa Bacteris acidolactics Llevats Identificacio |
Localització | C 8/103 |
Títol | Direct polymerase chain reaction detection of campylobacter jejuni and campylobacter coli in raw milk and dairy products |
Autor | WEGMULLER, B. LUTHY, J. CANDRIAN, U. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 59 - juliol 1993 - V: - N: 7, Pg: 2161-2165 |
Descriptors | Reaccio de polimeritzacio en cadena Campylobacter jejuni Campylobacter coli Llet Productes lactics |
Localització | C 10/89 |
Títol | Identificacion de levaduras vinicas. Metodos basados en el estudio del ADN |
Autor | QUESADA, M. P. CENIS, J. L. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1995 - V: - N: 7-8, Pg: 52-55 |
Descriptors | Llevats ADN Vi Electroforesi Identificacio Cep RAPD PCR Reaccio de polimeritzacio en cadena |
Títol | Identificacion genetica de cepas de levadura del "valle del Salnes" responsables de la fermentacion espontanea del vino albarinyo |
Autor | VILANOVA, M. M. MASNEUF, I. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1996 - V: - N: 45, Pg: 36-40 |
Descriptors | Vi Electroforesi Saccharomyces cerevisiae Reaccio de polimeritzacio en cadena |
Títol | Rapid, Species-Specific detection of lactic acid bacteria from beer using the polymerase chain reaction |
Autor | DIMICHELE, L. J. LEWIS, M. J. |
Dades Font | Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: , Pg: 63-66 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Identificacio Cervesa Reaccio de polimeritzacio en cadena |
Localització | C 8/104 |
Títol | The application of the universally primed polymerase chain reaction technique to a study of the degree of similarity of cultures of Saccharomyces cerevisisae |
Autor | SKORIKOVA, T.K. CHERNOSOVA, I.V. EVTSIKHEVICH, E.A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Reaccio de polimeritzacio en cadena Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |