Registres trobats: 16
Títol | Composicion en acidos grasos de las lias o heces del vino de Jerez |
Autor | IGATRUBURU, J.M...[et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1990 - V: - N: 6, Pg: 54-55 |
Descriptors | Xeres DO Jerez DO Sherry DO Analisi Acid carboxilic Posit Sediment Solatge Baixos |
Títol | D'Abord reduire la charge polluante |
Autor | ROCHARD, J. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - mar? 1990 - V: - N: 163, Pg: 45-46 |
Descriptors | Vinya Pol.lucio Residus Celler Sediment Posit Vi Solatge Aigua Efluents vinicoles |
Títol | Determinazione di basi puriniche e pirimidiniche in fecce di vino e contenuto proteico di queste |
Autor | CERE, L. PERCIVALE, F. TORAZZO, A. |
Dades Font | Rassegna Chimica ISSN: 0033-9334 - maig-juny 1983 - V: - N: 3, Pg: 121-125 |
Descriptors | Proteines Vi Posit Sediment Solatge Base purinica Base pirimidinica |
Localització | C 9/112 |
Títol | Elevage des vins blancs secs en barriques sur lies |
Autor | VINSONNEAU, E. BARRERE, C. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1991 - V: - N: 8, Pg: 25-27 |
Descriptors | Vi blanc sec Crian?a Envelliment Botes de roure Posit Sediment Solatge |
Títol | Exocellular polysaccharides from Saccharomyces in wine |
Autor | DUBOURDIEU, D. LLAUBERES, R. M. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 41 - 1987 - V: - N: , Pg: 277-286 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Cromatografia de gasos Polisacarids Vi blanc Temperatura Llevats Produccio Emmagatzematge Glucosid Sacarid Posit Sediment Fermentacio alcoholica Solatge |
Localització | C 4/101 |
Títol | Identification of common sediments in wine |
Autor | QUINSLAND, D. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 70-71 |
Descriptors | Sediment Solatge Posit Vi Identificacio Analisi |
Localització | C 4/25 |
Títol | L'elevage sur lie des vins blancs de Bourgogne I. Etude des composes azotes, des acides gras et analyse sensorielle des vins. |
Autor | FERRARI, G. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 27 - 1988 - V: - N: , Pg: 183-197 |
Descriptors | Vi blanc Fran?a Borgonya Bourgogne Sediment Solatge Analisi sensorial Vinificacio Envelliment Ampolla Vi escumos Llevats Composicio Proteases Posit Nitrogen |
Localització | C 5/45 |
Títol | L'elevage sur lies des vins blancs de Bourgogne II.Evolution des macromolecules: polysaccharides et proteines. |
Autor | FEUILLAT, M. FREYSSINET, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 28 - 1989 - V: - N: , Pg: 161-176 |
Descriptors | Vi blanc Borgonya Polisacarids Proteines Autolisi Fermentacio Llevats Most Analisi Vinificacio Conservacio Sediment Posit Solatge Bourgogne |
Localització | C 5/44 |
Títol | La crianza del vino tinto sobre lias; una nueva tendencia |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos - Septiembre-Octubre 2002 - V: IV- N: 19, Pg: 24-28 |
Descriptors | Vi negre Crian?a Posit Consum d'oxigen Color del vi Concentracio de polisacarids i manoproteines Polisacarids Mannoproteines |
Títol | La quiebra proteica, una problematica no del todo resuelta |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos - Enero-Febrero 2003 - V: V- N: 21, Pg: 28-32 |
Descriptors | Proteines Trenca proteica Enologia Vi Posit Bentonita |
Títol | La stabilite proteique repose... sur les lies |
Autor | MOINE-LEDOUX, Virginie |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1995 - V: - N: 196, Pg: 41-42 |
Descriptors | Vi blanc Solatge Posit Sediment Estabilitat proteica Bentonita Sauvignon |
Títol | Las borras en la fermentacion del vino Pais |
Autor | BUSTOS, O. SAWADYN, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1995 - V: - N: 40, Pg: 48-52 |
Descriptors | Acids grassos Sediment Solatge Posit Velocitat de fermentacio |
Títol | Las manoproteinas; origen e interes enologico |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 26-29 |
Descriptors | Mannoproteines Posit Untuositat Vi Propietats organoleptiques |
Títol | Mise au point de la preparation d'un autolysat de levures a usage oenologique en vue d'accelerer la maturation des vins tranquilles conserves sur lies |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | - juny 1986 - V: - N: , Pg: 1-6 |
Descriptors | Vi tranquil Vi escumos Llevats Posit Autolisi Envelliment Sediment Solatge |
Localització | C 1/15 |
Títol | Por un mejor conocimiento de los productos derivados de las levaduras. Entretiens Scientifiques Lallemand-Sudafrica 2006 |
Autor | PALACIOS, A. FRAN?OIS, J.M. ALEXANDRE, H. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4379-4386 |
Descriptors | Llevats Propietats Cararteristiques Llevats vinics Llevats secs inactius Lies Saccharomyces Saccharomyces cerevisiae Posit |
Títol | The Clarification of juice |
Autor | PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1977 - V: - N: 49, Pg: |
Descriptors | Clarificacio Vi Terbolesa Posit Solatge Sediment |