Registres trobats: 11
Títol | Browning of White Wines |
Autor | PLESSIS, C. S. Du |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1976 - V: - N: 38, Pg: |
Descriptors | Vi blanc Embruniment Defectes del vi Alteracions del vi Enfosquiment |
Títol | Classification des vins en fonction de l'origine et du cepage par le moyen des composants du bouquet volatils. |
Autor | MARAIS, J. VAN ROOYEN, P. C. PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 733, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Buquet Components volatils Aroma Analisi quimica |
Localització | FV 733 |
Títol | Classification of white cultivar wines by origin using volatile aroma components |
Autor | PLESSIS, C. S. du VAN ROOYEN, P. C. MARAIS, J. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 2, Pg: 45-49 |
Descriptors | Vi blanc Aroma Components volatils Analisi Cromatografia de gasos Colombar Chenin blanc |
Localització | C 3/48 |
Títol | Determination quantitative des esters individuels, de l'hexanol et du B-phenylethanol dans le vin et les spiritueux. |
Autor | PLESSIS, C. S. du MARAIS, J. ROUX, J. le |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 613, Pg: 6 p. |
Descriptors | Determinacio Esters Hexanol Feniletanol Vi Begudes alcoholiques Vi escumos Cromatografia de gasos Licor |
Localització | FV 613 |
Títol | Differentiation between wines originating from different red wine cultivars and wine regions by the application of stepwise discriminant analysis to gas chromatographic data |
Autor | PLESSIS, C. S. du VAN ROOYEN, P. C. MARAIS, J. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 1, Pg: 19-23 |
Descriptors | Vi negre Analisi discriminant Cromatografia de gasos Vi varietal SDA Components volatils Estadistiques |
Localització | C 3/49 |
Títol | Evaluation objective de la qualite du vin pinotage |
Autor | MARAIS, J. VAN ROOYEN, P. C. PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | FV - octubre 1979 - V: - N: 705, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Control de qualitat Analisi Cromatografia de gasos Pinot noir Varietats Buquet Regressio lineal multiple |
Localització | FV 705 |
Títol | Factors affecting the reproducibility of fermentation of grape juice and of the aroma composition of wines. I. Grape maturity, sugar, inoculum concentration, aeration,juice turbidity and ergosterol |
Autor | PLESSIS, C. S. du MARAIS, J. HOUTMAN, A. C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 37-54 |
Descriptors | Vi Most Aroma Components volatils Fermentacio Cromatografia de gasos Llevats Control de qualitat Clarificacio Sucre |
Localització | C 3/149 |
Títol | Influence de la temperature d'elaboration et de conservation sur les caracteristiques physicochimiques et organoleptiques des vins |
Autor | PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115 |
Descriptors | Vi Vinificacio Conservacio Temperatura Caracteristiques Analisi sensorial Polifenols Llevats secs actius LSA Fermentacio Most |
Localització | C 2/93 |
Títol | Reliable berry sampling and sugar determination in grapes |
Autor | PLESSIS, C. S. du SCHAIKWYK, D. J. |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1974 - V: - N: 21, Pg: |
Descriptors | Raim Sucre |
Títol | The Clarification of juice |
Autor | PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1977 - V: - N: 49, Pg: |
Descriptors | Clarificacio Vi Terbolesa Posit Solatge Sediment |
Títol | The Oxygen meter as aid in the wine cellar |
Autor | PLESSIS, C. S. du VAN DER MERWE, C. A. |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1978 - V: - N: 62, Pg: |
Descriptors | Vi Elaboracio Oxigen Recipient |