Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
PLESSIS, C. S. Du

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Browning of White Wines
Autor PLESSIS, C. S. Du  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1976 - V: - N: 38, Pg:
Descriptors Vi blanc Embruniment Defectes del vi Alteracions del vi Enfosquiment

Títol Classification des vins en fonction de l'origine et du cepage par le moyen des composants du bouquet volatils.
Autor MARAIS, J.   VAN ROOYEN, P. C.   PLESSIS, C. S. du  
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 733, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Buquet Components volatils Aroma Analisi quimica
Localització FV 733

Títol Classification of white cultivar wines by origin using volatile aroma components
Autor PLESSIS, C. S. du   VAN ROOYEN, P. C.   MARAIS, J.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 2, Pg: 45-49
Descriptors Vi blanc Aroma Components volatils Analisi Cromatografia de gasos Colombar Chenin blanc
Localització C 3/48

Títol Determination quantitative des esters individuels, de l'hexanol et du B-phenylethanol dans le vin et les spiritueux.
Autor PLESSIS, C. S. du   MARAIS, J.   ROUX, J. le  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 613, Pg: 6 p.
Descriptors Determinacio Esters Hexanol Feniletanol Vi Begudes alcoholiques Vi escumos Cromatografia de gasos Licor
Localització FV 613

Títol Differentiation between wines originating from different red wine cultivars and wine regions by the application of stepwise discriminant analysis to gas chromatographic data
Autor PLESSIS, C. S. du   VAN ROOYEN, P. C.   MARAIS, J.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 1, Pg: 19-23
Descriptors Vi negre Analisi discriminant Cromatografia de gasos Vi varietal SDA Components volatils Estadistiques
Localització C 3/49

Títol Evaluation objective de la qualite du vin pinotage
Autor MARAIS, J.   VAN ROOYEN, P. C.   PLESSIS, C. S. du  
Dades Font FV - octubre 1979 - V: - N: 705, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Control de qualitat Analisi Cromatografia de gasos Pinot noir Varietats Buquet Regressio lineal multiple
Localització FV 705

Títol Factors affecting the reproducibility of fermentation of grape juice and of the aroma composition of wines. I. Grape maturity, sugar, inoculum concentration, aeration,juice turbidity and ergosterol
Autor PLESSIS, C. S. du   MARAIS, J.   HOUTMAN, A. C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 37-54
Descriptors Vi Most Aroma Components volatils Fermentacio Cromatografia de gasos Llevats Control de qualitat Clarificacio Sucre
Localització C 3/149

Títol Influence de la temperature d'elaboration et de conservation sur les caracteristiques physicochimiques et organoleptiques des vins
Autor PLESSIS, C. S. du  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115
Descriptors Vi Vinificacio Conservacio Temperatura Caracteristiques Analisi sensorial Polifenols Llevats secs actius LSA Fermentacio Most
Localització C 2/93

Títol Reliable berry sampling and sugar determination in grapes
Autor PLESSIS, C. S. du   SCHAIKWYK, D. J.  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1974 - V: - N: 21, Pg:
Descriptors Raim Sucre

Títol The Clarification of juice
Autor PLESSIS, C. S. du  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1977 - V: - N: 49, Pg:
Descriptors Clarificacio Vi Terbolesa Posit Solatge Sediment

Títol The Oxygen meter as aid in the wine cellar
Autor PLESSIS, C. S. du   VAN DER MERWE, C. A.  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1978 - V: - N: 62, Pg:
Descriptors Vi Elaboracio Oxigen Recipient