Registres trobats: 4
Títol | Aspectes relacionats amb els canvis de color en els caves |
Autor | MARTI, M. GOMEZ, J. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 30-32 |
Descriptors | Cava Color Embruniment Enzims Reaccio de Maillard Caramel.litzacio Acid ascorbic Oxidacio Polifenoloxidases (PPO) |
Títol | Browning of White Wines |
Autor | PLESSIS, C. S. Du |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1976 - V: - N: 38, Pg: |
Descriptors | Vi blanc Embruniment Defectes del vi Alteracions del vi Enfosquiment |
Títol | Influencia de coadjuvants tecnologics (Drenopor) en la constitucio polifenolica del most a diferents pressions |
Autor | BUJAN, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 5-8 |
Descriptors | Coadjuvant Prefermentacio Most Qualitat Desfangament Polietile Drenopor Premsatge Polifenols Flavonoides Vi blanc Oxidacio Embruniment Defectes Malalties de la vinya |
Títol | Influencia de la filtracio al buit en la composicio del vi blanc |
Autor | PUIG-DEU, M. LAMUELA RAVENTOS, R. M. BUXADERAS, S. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 11-15 |
Descriptors | Vi blanc Desfangament estatic Desfangament dinamic Compostos polifenolics Embruniment Filtracio al buit Analisi Composicio |