
Registres trobats: 17
| Títol | Aplicacion de la ingenieria del frio a la industria enologica. Necesidades frigorificas en bodega. |
| Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. |
| Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 23-29 |
| Descriptors | Enginyeria del fred Industria enologica Enologia Aplicacio Fred Prefermentacio Fermentacio alcoholica Estabilitzacio fisicoquimica |
| Títol | Definition d'un itineraire technique pour la vinification du chardonnay |
| Autor | GERBAUX, V. |
| Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 25-28 |
| Descriptors | Vinificacio Chardonnay Prefermentacio Caracteristiques organoleptiques Fusta de roure |
| Títol | Effect of prefermentative must clarification treatments on free and bound volatile compounds of white wine obtained from non-aromatic grapes |
| Autor | MOIO, L. UGLIANO, M. PESSINA, R. GENOVESE, A. |
| Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
| Descriptors | Most Prefermentacio Clarificacio Tractament Compostos volatils Raim no aromatic |
| Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
| Títol | Elaboracion de vino albarinyo : incidencia de la maceracion peculiar : Experiencias de 1989/1990 |
| Autor | ORRIOLS, I. MORENO, F. |
| Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 41-45 |
| Descriptors | Albarinyo Vinificacio Maceracio Prefermentacio Analisi Vi Most Components volatils Maceracio pel.licular Albari?o |
| Títol | Etude de la phase prefermentaire de la vinification : Extraction et formation de certains composes de l'arome; cas des terpenols, des aldehydes et des alcools en C6 |
| Autor | CORDONNIER, R. BAYONOVE, C. |
| Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: , Pg: 269-286 |
| Descriptors | Prefermentacio Aroma Components volatils Terpens Aldehids Alcohol Vi blanc Analisi Raim Varietats Vinificacio |
| Localització | C 4/83 |
| Títol | Evolucion de los alcoholes y aldehidos de seis atomos de carbono durante las primeras horas de la vinificacion |
| Autor | GOMEZ, E. MARTINEZ, A. |
| Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 58-63 |
| Descriptors | Vi Alcohol Aldehids Carboni Vinificacio Fermentacio Aroma Compostos CO2 Prefermentacio |
| Títol | Incidencia de la maceracion prefermentativa sobre la calidad organoleptica de vinos blancos secos |
| Autor | TORRES, V. M. |
| Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1991 - V: - N: 12, Pg: 41-42 |
| Descriptors | Maceracio Prefermentacio Qualitat Vi blanc sec |
| Títol | Influencia de coadjuvants tecnologics (Drenopor) en la constitucio polifenolica del most a diferents pressions |
| Autor | BUJAN, J. |
| Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 5-8 |
| Descriptors | Coadjuvant Prefermentacio Most Qualitat Desfangament Polietile Drenopor Premsatge Polifenols Flavonoides Vi blanc Oxidacio Embruniment Defectes Malalties de la vinya |
| Títol | Les Polysaccharides solubles du mout : methode simple d'appre- ciation; evolution au cours de la maturation; incidence sur les operations prefermentaires |
| Autor | DUBOURDIEU, D. HADJINICOLAU, D. RIBEREAU-GAYON, P. |
| Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 29-40 |
| Descriptors | Polisacarids Most Maduracio Prefermentacio Vinificacio Precipitacio Dosificacio Dosatge Fenols Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sauvignon Envelliment Semillon Maduracio Vinificacio Raim blanc Carbazole |
| Localització | C 4/87 |
| Títol | Les enzymes en oenologie 2eme volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rouge |
| Autor | GUERIN, L. [et al.] |
| Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 7-18 (Cahier Technique) |
| Descriptors | Vinificacio en rosat Enzims Prefermentacio Vi rosat Preparat enzimatic Activitat enzimatica Pectina Extraccio del color Clarificacio |
| Títol | Les thiols varietaux: precurseurs et devenir en cours de vinification |
| Autor | ROLAND, A. RAZUNGLES, A. SALMON, J.M. SCHNEIDER, R. |
| Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 4-8 (Cahier Technique) |
| Descriptors | Tiols Vinificacio Prefermentacio Fermentacio |
| Títol | Levures non-Saccharomyces, Les. Dynamique et caracterisation durant les etapes pre-fermentaires et la fermentation alcoolique |
| Autor | ZOTT, K. LONVAUD-FUNEL, A. MASNEUF-POMAREDE, I. |
| Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 11-12 |
| Descriptors | Llevats No saccharomyces Prefermentacio Etapes prefermentatives Fermentacio alcoholica Vinificacio en negre |
| Títol | Limitation et optimisation des ajouts de SO2 pendant les phases prefermentaires et pendant l'elevage des vins blancs pour repondre aux attentes sanitaires et hedoniques des consommateurs |
| Autor | BLATEYRON, L. |
| Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological tradicions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impacts on organoleptic characteristics, Pg: 250-257 |
| Descriptors | SO2 Prefermentacio Vi blanc |
| Localització | 63.48:663.2 CON |
| Títol | Prevention du risque Brettanomyces par l'utilisation d'outils analytiques innovants et la gestion rigoureuse du process d'elaboration |
| Autor | MURAT, M.L. et al. |
| Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 23-27 |
| Descriptors | Brettanomyces Elaboracio Alteracions Vinifcacio Prefermentacio Fermentacio alcoholica |
| Títol | Tecniques prefermentaires : s'adapter a la vendage |
| Autor | GINEYS, D. JOSEPH, P. DEFRANOUX, C. |
| Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - setembre 1992 - V: - N: 168, Pg: 34-36 |
| Descriptors | Prefermentacio Vi blanc Vinificacio |
| Títol | Traitement avant la fermetation du sucre de raisin (mout concentre rectifie ou MCR) destine a l'analyse de resonnance magnetique nucleaire |
| Autor | DELL'ORO, V. DELFINI, C. |
| Dades Font | FV - juny 1992 - V: - N: 916, Pg: 17 p. |
| Descriptors | Sucre Raim Most concentrat rectificat Ressonancia magnetica nuclear Analisi Llevats Fermentacio Prefermentacio Vinificacio |
| Localització | FV 916 |
| Títol | Utilizacion de productos enologicos en las operaciones prefermentativas y en la fermentacion |
| Autor | CASP, A. |
| Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 27-35 |
| Descriptors | Fermentacio Vinificacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Prefermentacio Bentonita Enzims pectolitics Pectina |