Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Prefermentacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 17


Títol Aplicacion de la ingenieria del frio a la industria enologica. Necesidades frigorificas en bodega.
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 23-29
Descriptors Enginyeria del fred Industria enologica Enologia Aplicacio Fred Prefermentacio Fermentacio alcoholica Estabilitzacio fisicoquimica

Títol Definition d'un itineraire technique pour la vinification du chardonnay
Autor GERBAUX, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 25-28
Descriptors Vinificacio Chardonnay Prefermentacio Caracteristiques organoleptiques Fusta de roure

Títol Effect of prefermentative must clarification treatments on free and bound volatile compounds of white wine obtained from non-aromatic grapes
Autor MOIO, L.   UGLIANO, M.   PESSINA, R.   GENOVESE, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Most Prefermentacio Clarificacio Tractament Compostos volatils Raim no aromatic
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Elaboracion de vino albarinyo : incidencia de la maceracion peculiar : Experiencias de 1989/1990
Autor ORRIOLS, I.   MORENO, F.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 41-45
Descriptors Albarinyo Vinificacio Maceracio Prefermentacio Analisi Vi Most Components volatils Maceracio pel.licular Albari?o

Títol Etude de la phase prefermentaire de la vinification : Extraction et formation de certains composes de l'arome; cas des terpenols, des aldehydes et des alcools en C6
Autor CORDONNIER, R.   BAYONOVE, C.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: , Pg: 269-286
Descriptors Prefermentacio Aroma Components volatils Terpens Aldehids Alcohol Vi blanc Analisi Raim Varietats Vinificacio
Localització C 4/83

Títol Evolucion de los alcoholes y aldehidos de seis atomos de carbono durante las primeras horas de la vinificacion
Autor GOMEZ, E.   MARTINEZ, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 58-63
Descriptors Vi Alcohol Aldehids Carboni Vinificacio Fermentacio Aroma Compostos CO2 Prefermentacio

Títol Incidencia de la maceracion prefermentativa sobre la calidad organoleptica de vinos blancos secos
Autor TORRES, V. M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1991 - V: - N: 12, Pg: 41-42
Descriptors Maceracio Prefermentacio Qualitat Vi blanc sec

Títol Influencia de coadjuvants tecnologics (Drenopor) en la constitucio polifenolica del most a diferents pressions
Autor BUJAN, J.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 5-8
Descriptors Coadjuvant Prefermentacio Most Qualitat Desfangament Polietile Drenopor Premsatge Polifenols Flavonoides Vi blanc Oxidacio Embruniment Defectes Malalties de la vinya

Títol Les Polysaccharides solubles du mout : methode simple d'appre- ciation; evolution au cours de la maturation; incidence sur les operations prefermentaires
Autor DUBOURDIEU, D.   HADJINICOLAU, D.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 29-40
Descriptors Polisacarids Most Maduracio Prefermentacio Vinificacio Precipitacio Dosificacio Dosatge Fenols Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sauvignon Envelliment Semillon Maduracio Vinificacio Raim blanc Carbazole
Localització C 4/87

Títol Les enzymes en oenologie 2eme volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rouge
Autor GUERIN, L.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 7-18 (Cahier Technique)
Descriptors Vinificacio en rosat Enzims Prefermentacio Vi rosat Preparat enzimatic Activitat enzimatica Pectina Extraccio del color Clarificacio

Títol Les thiols varietaux: precurseurs et devenir en cours de vinification
Autor ROLAND, A.   RAZUNGLES, A.   SALMON, J.M.   SCHNEIDER, R.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 4-8 (Cahier Technique)
Descriptors Tiols Vinificacio Prefermentacio Fermentacio

Títol Levures non-Saccharomyces, Les. Dynamique et caracterisation durant les etapes pre-fermentaires et la fermentation alcoolique
Autor ZOTT, K.   LONVAUD-FUNEL, A.   MASNEUF-POMAREDE, I.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 11-12
Descriptors Llevats No saccharomyces Prefermentacio Etapes prefermentatives Fermentacio alcoholica Vinificacio en negre

Títol Limitation et optimisation des ajouts de SO2 pendant les phases prefermentaires et pendant l'elevage des vins blancs pour repondre aux attentes sanitaires et hedoniques des consommateurs
Autor BLATEYRON, L.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological tradicions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impacts on organoleptic characteristics, Pg: 250-257
Descriptors SO2 Prefermentacio Vi blanc
Localització 63.48:663.2 CON

Títol Prevention du risque Brettanomyces par l'utilisation d'outils analytiques innovants et la gestion rigoureuse du process d'elaboration
Autor MURAT, M.L. et al.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 23-27
Descriptors Brettanomyces Elaboracio Alteracions Vinifcacio Prefermentacio Fermentacio alcoholica

Títol Tecniques prefermentaires : s'adapter a la vendage
Autor GINEYS, D.   JOSEPH, P.   DEFRANOUX, C.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - setembre 1992 - V: - N: 168, Pg: 34-36
Descriptors Prefermentacio Vi blanc Vinificacio

Títol Traitement avant la fermetation du sucre de raisin (mout concentre rectifie ou MCR) destine a l'analyse de resonnance magnetique nucleaire
Autor DELL'ORO, V.   DELFINI, C.  
Dades Font FV - juny 1992 - V: - N: 916, Pg: 17 p.
Descriptors Sucre Raim Most concentrat rectificat Ressonancia magnetica nuclear Analisi Llevats Fermentacio Prefermentacio Vinificacio
Localització FV 916

Títol Utilizacion de productos enologicos en las operaciones prefermentativas y en la fermentacion
Autor CASP, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 27-35
Descriptors Fermentacio Vinificacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Prefermentacio Bentonita Enzims pectolitics Pectina