Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Acid ascorbic

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol Ascorbic acid and dehydroascorbic acid content of foods-as-easten
Autor VANDERSLICE, J.T.   HIGGS, D.J.   HAYES, J.M.   BLOCK, G.  
Dades Font Journal of Food Composition and Analysis ISSN: 0889-1575 VOL 3 - 1990 - V: - N: , Pg: 105-118
Descriptors Acid ascorbic Acid deshidroascorbic Aliments Vitamina C
Localització C 14/60

Títol Aspectes relacionats amb els canvis de color en els caves
Autor MARTI, M.   GOMEZ, J. M.   TORRE, M. C. de la  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 30-32
Descriptors Cava Color Embruniment Enzims Reaccio de Maillard Caramel.litzacio Acid ascorbic Oxidacio Polifenoloxidases (PPO)

Títol Determination chromatograqhique en couche mince de l?acide ascorbique total dans le vin
Autor GIEGER, U.   THALER, H  
Dades Font FV - novembre 1967 - V: - N: 258, Pg: 3 p.
Descriptors Determinacio Cromatografia en capa fina CCF Vi Acid ascorbic
Localització FV 258

Títol Dosage de l'acide ascorbique dans le vin par la methode fluorimetrique d'apres la norme AFNOR 76-107
Autor PROM, M.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 788, Pg: 4 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Acid ascorbic Fluorimetria Vi
Localització FV 788

Títol Effect of pre-and/ or post fermentation addition of antioxidants like ascorbic acid or glutathione on fermentation, formation of volatile sulfur compounds and other substances causing off-flavours in wine
Autor RAUHUT, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 76-82
Descriptors Fermentacio Antioxidant Acid ascorbic Compostos volatils
Localització 634.8:663.2 CON

Títol High Perfomance Liquid Chromatography of Ascorbic Acid
Autor HELSPER, J.P.F.G.  
Dades Font High Performance Liquid Chromatography in Plant Sciences - 1987 - V: 5- N: , Pg: 114-120
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Acid ascorbic
Localització C 21/39

Títol New insights into the phenomenon of random oxidation: the role of ascorbic acid and metal ions
Autor SCOLLARY, G.R. et al.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - October 2001 - V: - N: , Pg: 53-56
Descriptors Oxidacio Acid ascorbic Ions metal?lics
Localització 634.8:663.2 (061.3) AUS

Títol Reflexions sur les methodes de dosage de l'acide L-ascorbique
Autor SUDRAUD, M. P.   LAFITTE, M.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 775, Pg: 2 p.
Descriptors Acid ascorbic Dosificacio Dosatge Vi Determinacio
Localització FV 775

Títol SO2 : a l'aube d'une diminution des doses
Autor
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1993 - V: - N: 175, Pg: 29-46
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Efecte secundari Oxidacio Vi Vi blanc sec Reduccio Acid ascorbic Acidificacio Vi negre Elaboracio Control de qualitat Unio Europea Reglament Legislacio Higiene Toxicitat Dosificacio Dosatge Vinificacio Sulfit Addicio

Títol Simultane Bestimmung von L-Ascorbins§ure und D-Isoascorbins§ure mittels HPLC in Wein und Bier
Autor SEIFFERT, B.   SWACZYMA, H.   SCHAEFER, I.  
Dades Font Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 VOL 88 - 1992 - V: - N: 2, Pg: 38-40
Descriptors HPLC Vi Cervesa Acid ascorbic
Localització C 12/79

Títol The effect of ascorbic acid on oxidative browning of white wines and model wines
Autor PENG, Z.   DUNCAN, B.   POCOCK, K.F.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 4 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 127-135
Descriptors Acid ascorbic Vi blanc Dioxid de sulfur Oxidacio
Localització C 15/13

Títol Utilizacion de acido ascorbico en la vinificacion : influencia sobre las caraceristicas organolepticas del vino tinto
Autor GUERRA, M.T.   SANTOS BUELGA, C.   RIVAS GONZALO, J.C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 295-306
Descriptors Acid ascorbic Vinificiacio Caracteristiques organoleptieques Vi negre
Localització 634.8(462.211.1)JOR