Registres trobats: 12
Títol | Ascorbic acid and dehydroascorbic acid content of foods-as-easten |
Autor | VANDERSLICE, J.T. HIGGS, D.J. HAYES, J.M. BLOCK, G. |
Dades Font | Journal of Food Composition and Analysis ISSN: 0889-1575 VOL 3 - 1990 - V: - N: , Pg: 105-118 |
Descriptors | Acid ascorbic Acid deshidroascorbic Aliments Vitamina C |
Localització | C 14/60 |
Títol | Aspectes relacionats amb els canvis de color en els caves |
Autor | MARTI, M. GOMEZ, J. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 30-32 |
Descriptors | Cava Color Embruniment Enzims Reaccio de Maillard Caramel.litzacio Acid ascorbic Oxidacio Polifenoloxidases (PPO) |
Títol | Determination chromatograqhique en couche mince de l?acide ascorbique total dans le vin |
Autor | GIEGER, U. THALER, H |
Dades Font | FV - novembre 1967 - V: - N: 258, Pg: 3 p. |
Descriptors | Determinacio Cromatografia en capa fina CCF Vi Acid ascorbic |
Localització | FV 258 |
Títol | Dosage de l'acide ascorbique dans le vin par la methode fluorimetrique d'apres la norme AFNOR 76-107 |
Autor | PROM, M. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 788, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Acid ascorbic Fluorimetria Vi |
Localització | FV 788 |
Títol | Effect of pre-and/ or post fermentation addition of antioxidants like ascorbic acid or glutathione on fermentation, formation of volatile sulfur compounds and other substances causing off-flavours in wine |
Autor | RAUHUT, D. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 76-82 |
Descriptors | Fermentacio Antioxidant Acid ascorbic Compostos volatils |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | High Perfomance Liquid Chromatography of Ascorbic Acid |
Autor | HELSPER, J.P.F.G. |
Dades Font | High Performance Liquid Chromatography in Plant Sciences - 1987 - V: 5- N: , Pg: 114-120 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Acid ascorbic |
Localització | C 21/39 |
Títol | New insights into the phenomenon of random oxidation: the role of ascorbic acid and metal ions |
Autor | SCOLLARY, G.R. et al. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - October 2001 - V: - N: , Pg: 53-56 |
Descriptors | Oxidacio Acid ascorbic Ions metal?lics |
Localització | 634.8:663.2 (061.3) AUS |
Títol | Reflexions sur les methodes de dosage de l'acide L-ascorbique |
Autor | SUDRAUD, M. P. LAFITTE, M. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 775, Pg: 2 p. |
Descriptors | Acid ascorbic Dosificacio Dosatge Vi Determinacio |
Localització | FV 775 |
Títol | SO2 : a l'aube d'une diminution des doses |
Autor | |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1993 - V: - N: 175, Pg: 29-46 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Efecte secundari Oxidacio Vi Vi blanc sec Reduccio Acid ascorbic Acidificacio Vi negre Elaboracio Control de qualitat Unio Europea Reglament Legislacio Higiene Toxicitat Dosificacio Dosatge Vinificacio Sulfit Addicio |
Títol | Simultane Bestimmung von L-Ascorbins§ure und D-Isoascorbins§ure mittels HPLC in Wein und Bier |
Autor | SEIFFERT, B. SWACZYMA, H. SCHAEFER, I. |
Dades Font | Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 VOL 88 - 1992 - V: - N: 2, Pg: 38-40 |
Descriptors | HPLC Vi Cervesa Acid ascorbic |
Localització | C 12/79 |
Títol | The effect of ascorbic acid on oxidative browning of white wines and model wines |
Autor | PENG, Z. DUNCAN, B. POCOCK, K.F. SEFTON, M.A. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 4 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 127-135 |
Descriptors | Acid ascorbic Vi blanc Dioxid de sulfur Oxidacio |
Localització | C 15/13 |
Títol | Utilizacion de acido ascorbico en la vinificacion : influencia sobre las caraceristicas organolepticas del vino tinto |
Autor | GUERRA, M.T. SANTOS BUELGA, C. RIVAS GONZALO, J.C. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 295-306 |
Descriptors | Acid ascorbic Vinificiacio Caracteristiques organoleptieques Vi negre |
Localització | 634.8(462.211.1)JOR |