Registres trobats: 5
Títol | Evolucion del perfil aromatico del cava durante su crianza |
Autor | RIU AUMATELL, M. BOSCH FUSTE, J. TORRENS, J. LOPEZ TAMAMES, E. BUXADERAS, S. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 258-260 |
Descriptors | Perfil aromatic Cava Crian?a |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Improved size-exclusion high-performance liquid chromatographic method for the simple analysis of grape juice and wine polysaccharides |
Autor | LOPEZ BARAJAS, M. LOPEZ TAMANES, E. BUXADERAS, S. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1998 - V: A- N: 823, Pg: 339-347 |
Descriptors | Suc de raim Vi Polisacarids Cromatografia de liquids Analisi |
Localització | C 16/24 |
Títol | Influencia de la filtracio al buit en la composicio del vi blanc |
Autor | PUIG-DEU, M. LAMUELA RAVENTOS, R. M. BUXADERAS, S. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 11-15 |
Descriptors | Vi blanc Desfangament estatic Desfangament dinamic Compostos polifenolics Embruniment Filtracio al buit Analisi Composicio |
Títol | The role of polysaccharides in winemaking products |
Autor | BUXADERAS, S. LOPEZ-BARAJAS, M. RIU-AUMATELL, M. LOPEZ TAMAMES, E. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 753-764 |
Descriptors | Polisacarids Vinificacio Enologia Vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Valoracio de la qualitat escumant d'un cava |
Autor | GALLART MARIMON, M. SUBERBIOLA, G. BUJAN, J. LOPEZ TAMAMES, E. BUXADERAS, S. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2002 - V: 19- N: 61, Pg: 6-11 |
Descriptors | Qualitat escumant Cava Valoracio Escuma |