Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
GOMEZ, J. M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Aspectes relacionats amb els canvis de color en els caves
Autor MARTI, M.   GOMEZ, J. M.   TORRE, M. C. de la  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 30-32
Descriptors Cava Color Embruniment Enzims Reaccio de Maillard Caramel.litzacio Acid ascorbic Oxidacio Polifenoloxidases (PPO)

Títol Estudi de la fraccio polifenolica en el curs de la maduracio del raim de la varietat xarel.lo
Autor TORRE, M. C. de la   GOMEZ, J. M.   QUINTANA, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 11-18
Descriptors Xarel.lo Polifenols Color Vi blanc Cava Llavor Rapa Pell Raim Maduracio Pluja Temperatura Sol Magnesi

Títol Evolucion del contenido de acidos organicos en la elaboracion del cava
Autor GUILLEN, M. T.   LUGAR, L.   MARTI, M.   GOMEZ, J. M.   TORRE, M. C. de la  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - novembre 1987 - V: - N: , Pg: 51-53
Descriptors Cava Vinificacio Acid organic Analisi Composicio Acid Fermentacio Control de qualitat Cromatografia
Localització C 4/110

Títol Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves
Autor CONDAL, M.   TORRE, M. C. de la   GOMEZ, J. M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17
Descriptors Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians

Títol Ventajas de la congelacion de alimentos por nitrogeno liquido
Autor GOMEZ, J. M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 169-172
Descriptors Congelacio Aliments Nitrogen liquid