Registres trobats: 8
Títol | Active dried wine yeasts |
Autor | SIMPSON, E. TRACEY, R. P. |
Dades Font | VORI Leaflet series - 1986 - V: - N: 207, Pg: |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats secs actius LSA |
Títol | Caracterisation des souches de levures par l'analyse de leur materiel genetique : application a l'oenologie |
Autor | POULARD, A. COARER, M. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1991 - V: - N: 8, Pg: 39-45 |
Descriptors | Llevats Vinificacio Fermentacio Microbiologia enologica Genetica Electroforesi Llevats secs actius Saccharomyces cerevisiae LSA |
Títol | Comparacio de tres clons de llevats secs actius |
Autor | POINSAUT, Phillipe |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 35-36 |
Descriptors | Llevats Acidesa Vi escumos Llevats secs actius LSA |
Títol | Experiencia con levaduras secas comerciales en el tiraje del cava |
Autor | CANTOS, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 38-45 |
Descriptors | Llevats secs actius Cava Elaboracio Tiratge Vi base Fermentacio LSA |
Títol | Influence de la temperature d'elaboration et de conservation sur les caracteristiques physicochimiques et organoleptiques des vins |
Autor | PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115 |
Descriptors | Vi Vinificacio Conservacio Temperatura Caracteristiques Analisi sensorial Polifenols Llevats secs actius LSA Fermentacio Most |
Localització | C 2/93 |
Títol | Produccion de levaduras secas activas (LSA) para la vinificacion con levaduras autoctonas seleccionadas de la D.O. Ribera del Guadiana |
Autor | PEREZ-NEVADO, F. REGODON, J.A. RAMIREZ, M. |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-57577 - Enero-Febrero 2003 - V: - N: 340, Pg: 139-145 |
Descriptors | Llevats secs actius Produccio Vinificacio Ribera del Guadiana DO Denominacio d'origen |
Títol | Produccion de levaduras secas activas (LSA) para vinificacion con levaduras autoctonas seleccionadas de la D.O. Ribera del Guadiana |
Autor | RAMIREZ, M. PEREZ NEVADO, F. REGODON, J.A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 207-209 |
Descriptors | Llevats secs actius Vinificacio Ribera del Guadiana DO |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Siete preparados de levaduras secas activas en la vinificacion en blanco y rosado : estudio comparativo |
Autor | BASCUALDO |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 40-43 |
Descriptors | Vi blanc Llevats secs actius Vi rosat Vinificacio Fermentacio LSA |