Registres trobats: 13
Títol | Aspectes fisico-quimics relacionats amb la capacitat escumant de diferents varietats de raim |
Autor | COMELLES, F. BOSCH, M. P. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 7-16 |
Descriptors | Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base |
Títol | Aspectos fisico-quimicos relacionados con la capacidad espumante de diferentes variedades de uva |
Autor | COMELLES, F. BOSCH, M. P. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 51-60 |
Descriptors | Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base |
Títol | Caracteristiques de la capacite de formation de mousse des vins mousseux et des vins de base destines aux champagnes |
Autor | SMIRNOVA, A.M. REBINDERE, P.A |
Dades Font | FV - octubre 1969 - V: - N: 336, Pg: 3 p. |
Descriptors | Escuma Vi escumos Vi base Determinacio |
Localització | FV 336 |
Títol | Desarrollo y evaluacion del proceso de adaptacion de levaduras floculantes a un vino base, para la elaboracion de espumosos |
Autor | HIDALGO, P. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 23-29 |
Descriptors | Llevats floculants Vi base Vi escumos |
Títol | El premsat: element primordial de la qualitat dels vins de base en methode champenoise |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 17-22 |
Descriptors | Premsatge Vi Qualitat Vi base Verema Metode xampanyes Metode tradicional Most Xampany Elaboracio Cava |
Títol | Evolution des colloides dans les vins de base et les vins mousseux elabores selon la methode champenoise |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - Agosto 1987 - V: 16- N: 4, Pg: 266-273 |
Descriptors | Col?loide Vi base Metode xampanyes |
Localització | C 21/32 |
Títol | Experiencia con levaduras secas comerciales en el tiraje del cava |
Autor | CANTOS, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 38-45 |
Descriptors | Llevats secs actius Cava Elaboracio Tiratge Vi base Fermentacio LSA |
Títol | Identification of lactic acid bacteria isolated from South African brandy base wines |
Autor | DU PLESSIS, H.W. et al. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2004 - V: - N: 91, Pg: 19-29 |
Descriptors | Acid lactic Bacteris acidolactics Vi base Sud Africa Africa del sud |
Localització | C 15/62 |
Títol | Influencia del tipus de clarificacio del vi base i dels coadjuvants de tiratge sobre la qualitat de l'escuma dels vins efervescents |
Autor | VANRELL, G. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 10-14 |
Descriptors | Escuma Qualitat Coadjuvant Vi base Vi escumos |
Títol | La fermentacio del vi base: punt de partida per a l'elaboracio de caves de qualitat |
Autor | NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E. CANALS PARELLADA, X. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 34-35 |
Descriptors | Vi base Fermentacio Cava Qualitat |
Títol | NEID : Special techniques champenoises 6 annee |
Autor | |
Dades Font | NEID : L'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1991 - V: - N: 225, Pg: 3-32 |
Descriptors | Metode xampanyes Metode tradicional Vi escumos Elaboracio Qualitat Vi base |
Títol | Un Elemento primordial de la calidad de los vinos base en metodo champenoise |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | Tecnovin - maig-juny 1991 - V: - N: 2, Pg: 26-34 |
Descriptors | Metode xampanyes Metode tradicional Qualitat Cava Vi base Premsatge Most |
Títol | analisi de la fraccio proteica de vins base per a cava mitjansant FPLC |
Autor | CANALS, J. M. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1996 - V: - N: 37, Pg: 3-11 |
Descriptors | Fraccio proteica Vi base Analisi Cava FPLC Vinificacio |