Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Vi base

Resultat de la cerca

Registres trobats: 13


Títol Aspectes fisico-quimics relacionats amb la capacitat escumant de diferents varietats de raim
Autor COMELLES, F.   BOSCH, M. P.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 7-16
Descriptors Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base

Títol Aspectos fisico-quimicos relacionados con la capacidad espumante de diferentes variedades de uva
Autor COMELLES, F.   BOSCH, M. P.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 51-60
Descriptors Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base

Títol Caracteristiques de la capacite de formation de mousse des vins mousseux et des vins de base destines aux champagnes
Autor SMIRNOVA, A.M.   REBINDERE, P.A  
Dades Font FV - octubre 1969 - V: - N: 336, Pg: 3 p.
Descriptors Escuma Vi escumos Vi base Determinacio
Localització FV 336

Títol Desarrollo y evaluacion del proceso de adaptacion de levaduras floculantes a un vino base, para la elaboracion de espumosos
Autor HIDALGO, P. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 23-29
Descriptors Llevats floculants Vi base Vi escumos

Títol El premsat: element primordial de la qualitat dels vins de base en methode champenoise
Autor HARDY, G.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 17-22
Descriptors Premsatge Vi Qualitat Vi base Verema Metode xampanyes Metode tradicional Most Xampany Elaboracio Cava

Títol Evolution des colloides dans les vins de base et les vins mousseux elabores selon la methode champenoise
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - Agosto 1987 - V: 16- N: 4, Pg: 266-273
Descriptors Col?loide Vi base Metode xampanyes
Localització C 21/32

Títol Experiencia con levaduras secas comerciales en el tiraje del cava
Autor CANTOS, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 38-45
Descriptors Llevats secs actius Cava Elaboracio Tiratge Vi base Fermentacio LSA

Títol Identification of lactic acid bacteria isolated from South African brandy base wines
Autor DU PLESSIS, H.W. et al.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2004 - V: - N: 91, Pg: 19-29
Descriptors Acid lactic Bacteris acidolactics Vi base Sud Africa Africa del sud
Localització C 15/62

Títol Influencia del tipus de clarificacio del vi base i dels coadjuvants de tiratge sobre la qualitat de l'escuma dels vins efervescents
Autor VANRELL, G. et al.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 10-14
Descriptors Escuma Qualitat Coadjuvant Vi base Vi escumos

Títol La fermentacio del vi base: punt de partida per a l'elaboracio de caves de qualitat
Autor NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E.   CANALS PARELLADA, X.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 34-35
Descriptors Vi base Fermentacio Cava Qualitat

Títol NEID : Special techniques champenoises 6 annee
Autor
Dades Font NEID : L'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1991 - V: - N: 225, Pg: 3-32
Descriptors Metode xampanyes Metode tradicional Vi escumos Elaboracio Qualitat Vi base

Títol Un Elemento primordial de la calidad de los vinos base en metodo champenoise
Autor HARDY, G.  
Dades Font Tecnovin - maig-juny 1991 - V: - N: 2, Pg: 26-34
Descriptors Metode xampanyes Metode tradicional Qualitat Cava Vi base Premsatge Most

Títol analisi de la fraccio proteica de vins base per a cava mitjansant FPLC
Autor CANALS, J. M.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1996 - V: - N: 37, Pg: 3-11
Descriptors Fraccio proteica Vi base Analisi Cava FPLC Vinificacio