Registres trobats: 10
Títol | Aspectes fisico-quimics relacionats amb la capacitat escumant de diferents varietats de raim |
Autor | COMELLES, F. BOSCH, M. P. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 7-16 |
Descriptors | Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base |
Títol | Aspectos fisico-quimicos relacionados con la capacidad espumante de diferentes variedades de uva |
Autor | COMELLES, F. BOSCH, M. P. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 51-60 |
Descriptors | Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base |
Títol | Aumento de rendimiento de la vinificacion con tratamiento enzimatico |
Autor | JANE, S. ROSELLO, A. SINTES, E. CASTRO, J. J. de SANCHO, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1995 - V: - N: 37, Pg: 39-45 |
Descriptors | Enzims Macabeu Xarel.lo Rendiment Acidesa volatil Vinificacio |
Títol | El Cava y su sugerente entorno |
Autor | CASTRO, J. J. de |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 19-30 |
Descriptors | Cava Elaboracio |
Títol | Historia y bioquimica del vino de cava |
Autor | CASTRO, J. J. de RAFOLS, L. |
Dades Font | Mundo Cientifico - desembre 1982 - V: - N: 20, Pg: 1242-1252 |
Descriptors | Historia Bioquimica Cava Metode xampanyes Metode tradicional |
Títol | Incidencia de diferentes clarificantes enologicos, en los compuestos fenolicos |
Autor | CASTRO, J. J. de ROVIRA, J. M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 55-64 |
Descriptors | Vi Color Clarificant Clarificacio Penedes DO Analisi Polifenols Filtracio Antocians Espectrofotometria Catequines |
Títol | Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava |
Autor | BOSCH, M. P. COMELLES, F. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14 |
Descriptors | Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius |
Títol | L'Elaboracio dels vins escumosos naturals "cava" |
Autor | CASTRO, J. J. de |
Dades Font | Quaderns Tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 11 (Serie Enologia), Pg: |
Descriptors | Cava Vi escumos Elaboracio Normes Tiratge |
Títol | La fermentacion malolactica. En vinos del Priorat y de la Conca de Barbera. |
Autor | BURGUERA, J. L. CARBO, J. SANCHO, J. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1995 - V: - N: 7-8, Pg: 56-60 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Vi Priorat DO Conca de Barbera DO Falset |
Títol | La recoleccion mecanizada y sus posibles incidencias en la elaboracion de "vinos base" para el cava |
Autor | CASTRO, J. J. de |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 43-46 |
Descriptors | Mecanitzacio Verema Cava Elaboracio Raim Qualitat |