Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CASTRO, J. J. de

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Aspectes fisico-quimics relacionats amb la capacitat escumant de diferents varietats de raim
Autor COMELLES, F.   BOSCH, M. P.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 7-16
Descriptors Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base

Títol Aspectos fisico-quimicos relacionados con la capacidad espumante de diferentes variedades de uva
Autor COMELLES, F.   BOSCH, M. P.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 51-60
Descriptors Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base

Títol Aumento de rendimiento de la vinificacion con tratamiento enzimatico
Autor JANE, S.   ROSELLO, A.   SINTES, E.   CASTRO, J. J. de   SANCHO, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1995 - V: - N: 37, Pg: 39-45
Descriptors Enzims Macabeu Xarel.lo Rendiment Acidesa volatil Vinificacio

Títol El Cava y su sugerente entorno
Autor CASTRO, J. J. de  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 19-30
Descriptors Cava Elaboracio

Títol Historia y bioquimica del vino de cava
Autor CASTRO, J. J. de   RAFOLS, L.  
Dades Font Mundo Cientifico - desembre 1982 - V: - N: 20, Pg: 1242-1252
Descriptors Historia Bioquimica Cava Metode xampanyes Metode tradicional

Títol Incidencia de diferentes clarificantes enologicos, en los compuestos fenolicos
Autor CASTRO, J. J. de   ROVIRA, J. M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 55-64
Descriptors Vi Color Clarificant Clarificacio Penedes DO Analisi Polifenols Filtracio Antocians Espectrofotometria Catequines

Títol Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava
Autor BOSCH, M. P.   COMELLES, F.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14
Descriptors Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius

Títol L'Elaboracio dels vins escumosos naturals "cava"
Autor CASTRO, J. J. de  
Dades Font Quaderns Tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 11 (Serie Enologia), Pg:
Descriptors Cava Vi escumos Elaboracio Normes Tiratge

Títol La fermentacion malolactica. En vinos del Priorat y de la Conca de Barbera.
Autor BURGUERA, J. L.   CARBO, J.   SANCHO, J.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1995 - V: - N: 7-8, Pg: 56-60
Descriptors Fermentacio malolactica Vi Priorat DO Conca de Barbera DO Falset

Títol La recoleccion mecanizada y sus posibles incidencias en la elaboracion de "vinos base" para el cava
Autor CASTRO, J. J. de  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 43-46
Descriptors Mecanitzacio Verema Cava Elaboracio Raim Qualitat