Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Aminas biogenas en el vino. Estrategias para evitar su generacion
Autor NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2005 - V: - N: 97, Pg: 29-37
Descriptors Amines biogenes Histamina Prevencio Seguretat alimentaria Vi

Títol Aminas biogenas en el vino. Estrategias para evitar su generacion
Autor NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2005 - V: - N: 97, Pg: 29-37
Descriptors Amines biogenes Vi Control Prevencio

Títol Brettanomyces/Dekkera: control i deteccio en cellers
Autor NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E.  
Dades Font ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 14-20
Descriptors Fenols volatils Llevats Olor fenolica Sensibilitat olfactiva Vi Bretanomyces dekkera

Títol Compuestos azufrados volatiles y riesgos de reduccion de vinos
Autor NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2011 - V: - N: 425, Pg: 115-120
Descriptors Compostos sofrats Compostos volatils Reduccio Vins Tiols volatils

Títol La fermentacio del vi base: punt de partida per a l'elaboracio de caves de qualitat
Autor NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E.   CANALS PARELLADA, X.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 34-35
Descriptors Vi base Fermentacio Cava Qualitat