Registres trobats: 5
Títol | Aminas biogenas en el vino. Estrategias para evitar su generacion |
Autor | NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2005 - V: - N: 97, Pg: 29-37 |
Descriptors | Amines biogenes Histamina Prevencio Seguretat alimentaria Vi |
Títol | Aminas biogenas en el vino. Estrategias para evitar su generacion |
Autor | NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2005 - V: - N: 97, Pg: 29-37 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Control Prevencio |
Títol | Brettanomyces/Dekkera: control i deteccio en cellers |
Autor | NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E. |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 14-20 |
Descriptors | Fenols volatils Llevats Olor fenolica Sensibilitat olfactiva Vi Bretanomyces dekkera |
Títol | Compuestos azufrados volatiles y riesgos de reduccion de vinos |
Autor | NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2011 - V: - N: 425, Pg: 115-120 |
Descriptors | Compostos sofrats Compostos volatils Reduccio Vins Tiols volatils |
Títol | La fermentacio del vi base: punt de partida per a l'elaboracio de caves de qualitat |
Autor | NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E. CANALS PARELLADA, X. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 34-35 |
Descriptors | Vi base Fermentacio Cava Qualitat |